Firme za video nadzor u Beogradu: 5 najboljih po našem izboru

јун 5, 2019
video nadzor

Video nadzor – sigurnost za mir i spokoj

Potreba za video nadzorom enterijera ili eksterijera nekog stambenog ili poslovnog objekta odavno je prestala da bude luksuz. Potreba da zaštitite svoj apartman na Novom Beogradu, poslovni prostor na Banjici ali i svaku drugu dragocenost u današnje vreme prepoznata je od sve većeg broja ljudi. Svako ko je makar jednom pretrpeo štetu od provale i krađe složiće se da je ugradnja video nadzora jedna veoma pametna investicija.

Tehnologija je toliko napredovala da, putem Interneta bez problema, u realnom vremenu možete pratiti ali i snimati šta se dešava u nekom, Vama bitnom objektu. U slučaju neželjenog događaja, imaćete ključni dokaz za organe reda. I zato, da se ne biste “opekli“, na vreme porazmislite o postavljanju video nadzora. Da bismo Vam makar malo pomogli, predlažemo neke od firmi sa kojima definitivno nećete pogrešiti. Sve ove kompanije posluju u skladu sa svim neophodnim standarnima kvaliteta (ISO 9001:2015) i poseduju licencu za vršenje poslova montaže, puštanja sistema u rad i održavanje sistema tehničke zaštite.

1. PROCAR

Bačka 68a, Zemun, 011/316-73-31 i 063/39-43-43

procarsecurity@gmail.com

U svojoj ponudi koriste najsavremeniju opremu i video kamere vrhunskog kvaliteta, namenjene za nadzor, danju i noću.

Kontaktirajte ih i ljubazno osoblje saslušaće Vaše zahteve, kao bi iz njihove bogate ponude izdvojili baš ono što će odgovarati Vašim potrebama, ali i novčaniku. Omogućavaju Vam prenos slike putem računara ili mobilnog telefona, korišćenjem IP kamera, što je i više nego korisno u današnje vreme, kad nam je svima dostupan mobilni telefon sa Internet konekcijom. Možete videti šta se dešava u Vašem domu, kada vi niste tu – 24h dnevno. Pored toga, postoji mogućnost snimanja zvuka i slike, a zahvaljujući hard diskovima velikog kapaciteta, snimanje može trajati i više od nedelju dana. Za Procar nema prepreka, jer oni uspešno montiraju kamere na kuće, u garaže, parking prostore, skladišta. Ne želite da drugi znaju da imate video nadzor. Procar montira i tzv. skrivene kamere, sa podjednako kvalitetnim snimcima.

2. ANTENALL

Ljiljane Krstić 24, Altina, 011/635-635-6

office@antenall.rs

Konstantno razvijanje i unapređivanje kvaliteta usluga koje pruža, smestilo je ovu kompaniju među renomirane u pogledu poverenja klijenata. U ponudi imaju kamere visokog kvaliteta, DVR uređaje za upravljanje video nadzorom i skladištenje snimaka, zabeleženih putem 4-kanalnih, 8-kanalnih i 16-kanalnih audio i video sistema. Bez problema možete zabeležiti dešavanje u svom stanu u Beogradu, dok ste Vi van zemlje. U ponudi imaju i HD kamere, sa kućištima i nosačima, otporne na sve vremenske nepogode, kojima možete zabeležiti dešavanja ispred objekta, na parkingu. Putem mobilnog telefona, zadajte komandu da se sve promene snime i sve će Vas to sačekatina mrežnom snimaču – NVR, velikog memorijskog kapaciteta, kada se budete vratili kući.

3. SEKTOR

Cara Dušana 204, Zemun, 063/270-331

office@sektor.rs

Čak i ako nemate nikakvo predznanje o ugrađivanju i funkcionisanju video nadzora, ne oklevajte da pozovete. Dogovorite željeni termin dolaska njihovog tehničara na željenu adresu i već za jedan dan možete sve dogovoriti, saznati okvirnu cenu i odraditi ugradnju. Dolazak je, naravno, besplatan! Oni uvek u ponudi imaju i neke specijalne akcije i pogodnosti za ugradnje 4-kanalnog video nadzora, kome možete pristupiti sa mobilnog telefona. Čak i za klijente sa najstrožim zahtevima oni imaju odgovor. U mogućnosti su da Vam, uz osnovni paket video nadzora, ponude i uspostavu specijalnog sistema telefonske dojave, oglašavanja sirene i senzorima pokreta, po veoma atraktivnim cenama. Nadzor se vrši kamerama različitih veličina, u metalnim vakuum kućištima, što garantuje njihovu izdržljivost i u najnepovoljnijim spoljašnjim uslovima. Svi proizvodi prošli su stroge kontrole i Vaše zadovoljstvo je zagarantovano!

4. CANATLANTIC

Skadarska 10, Beograd, 011/334-0-668 i 065/334-0-668

canatlantic.com

Pored predefinisanih kompleta, tehnički tim ove kompanije vrlo rado će Vam pomoći da zajedno definišete rešenje video nadzora, koje će se u potpunosti uklopiti u Vaš budžet i ono što tražite. Zahvaljujući svom višegodišnjem iskustvu u projektovanju i implementaciji sistema video nadzora, veliki broj klijenata sa zadovoljstvom preporučuje video nadzor cena i ugradnja „Canatlanic“. Sva oprema distribuira se od strane renomiranog proizvođača video opreme, HikVision. Vrhunski kvalitet dostupan Vam je po veoma pristupačnim cenama.

5. SVE ZA VIDEO NADZOR

Gandijeva 186, Novi Beograd 063/11 99 100


Konsultujte njihove stručnjake za pomoć u vezi odabirom odgovarajuće opreme.

Ova firma nudi specijalizovane usluge i stoje iza proizvoda i usluga želeći da budete zadovoljni sa njima.

Za sve narudžbe iznad 10.000 RSD isporuka na teritoriji Srbije je besplatna, a plaćanje se vrši online platnim karticama, pouzećem prilikom preuzimanja ili preko računa.

Video nadzor više nije luksuz! Nemojte da to shvatite na teži način.

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima na Slaviji, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj u Beogradu putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.