Top 6 teretana na Novom Beogradu

22 маја, 2018
teretane na novom beogradu

Teretane Beograd su najbolja opcija za razgibavanje nakon visesatnog boravka na poslu. Medjutim, brz život stvara jedan paradoks-treba nam sve više snage, a imamo sve manje vremena.

Kako bismo ojačali i bili spremni za sve obaveze, u Beogradu postoji veliki broj teretana, fitness i pilates klubova i sportskih centara. Po broju teretana posebno odudara Novi Beograd. Teretana je mesto gde uz adekvatne programe možete pružiti svom telu upravo aktivnost kakva će mu pomoći da vam pruži vitalnost i dugovečnost.

Iako se treba čuvati povreda, trening od 3 puta nedeljno makar je nešto što sigurno možete obezbediti sebi i za šta možete izdvojiti malo vremena. Naši gosti koji dolaze u smeštaj na Novom Beogradu imaju upravo ovakve navike, pa gledamo da ih uputimo na najbolja mesta u svakom smislu. Ovo važi pre svega za lokaciju apartmana u Beogradu koja će biti idealna za njihova interesovanja, a zatim i za sve ono što ih interesuje: noćni provod u Beogradu, biciklizam, spa i wellness centre u Beogradu, pa i teretane na Novom Beogradu.

Briga o zdravlju je stvar i navike, pa smo se okrenuli sajtu fitpass.rs kako bismo proverili šta to preporučuju Beograđani sami, kako ocenjuju teretane na Novom Beogradu i šta da preporučimo i mi našim klijentima koji dolaze u Belano apartmane.

Ukoliko živite ili radite na opštini Novi Beograd, a sigurni ste da se tu negde kriju kvalitetni fitness centri, u nastavku vam predstavljamo izbor nekoliko najboljih teretana na Novom Beogradu.

1) Imperial gym (Goce Delčeva 34a)

Velika posećenost i pozitivni komentari postojećih korisnika su samo neke od prednosti ovog sjajnog sportskog objekta

Prva asocijacija na ovu odlično opremljenu i prvenstveno bogatu sadržajem teretanu jeste kvalitet.

Programi u teretani Imperial Gym:

Za lepši pol tu su aerobik, fitness, zumba, joga i pilates, koji se sa zadovoljstvom vežbaju u prostranim i lepim prostorijama, a za jači pol savremena teretana. Imperial se svakako može pohvaliti ozbiljnim i odličnim personalnim i grupnim treninzima, ekipom trenera koji su na raspolaganju u svakom momentu, kao i uslovima dostojnih samo najboljih objekata.

Uslovi u teretani Imperial Gym:

Kardio zona bogata je sa preko 20 Tehnogym sprava, a sa FitPass karticom nema doplate za bilo koju aktivnost unutar objekta. Aerobik sala je opremljena svim rekvizitima namenjenim specifičnim programima Les Mills (Body Combat i Bodypump).

Radno vreme teretane Imperial Gym:

Ono što se kao jedan od glavnih benefita izdvaja jeste radno vreme od 6h do 23h, čime vam se pruža bolja organizacija vremena u skladu sa vašim prioritetima i obavezama.

Trenutna prosečna ocena: 8.81/10

 

2) La strada (Bulevar Arsenija Čarnojevića 182)

Timski rad je uvek na ceni, pa se sportski centar La Strada može time pohvaliti.

Kada bi se teretane rangirale, ova bi definitivno zaslužila 5 zvezdica. Na prvi spomen fitness centar La Strada, čućete samo pozitivne komentare, počevši od vrhunskih uslova za vežbanje, preko lokacije, do posvećenih instruktora sa godinama iskustva.

Programi u teretani La Strada:

Veliki sportski studio na više od 500 m2 pruža raznovrstan program prilagođen svačijem ukusu. Dodatan plus za sve korisnike FitPass kartice jeste što u okviru grupnih treninga možete izabrati aerobik i pilates, i tako uživati u onim aktivnostima koje vam prijaju.

Uslovi u teretani La Strada:

Ono na čemu izuzetno pridaju pažnju jeste timski rad kroz koji se dodatno motivišete, a izuzetno posvećeni treneri su tu da vam olakšaju proces rada na sebi.

Radno vreme teretane La Strada:

Radno vreme ove teretane je praktično tokom celog dana, od 08-23h, Bilo da radite u smenama, od 9-5 ili ste freelance, često putujete ili imate epredviđene aktivnosti, ovde ćete lako naći termin.

Trenutna prosečna ocena: 8.47/10

3) CF Sinergija (Omladinskih brigada 31)

Odlična opremljenost prostora, kvalitetni treneri i vrhunska higijena su dovoljni razlozi za posetu ovom novobeogradskom fitnes centru

Kažu da se sa efektom sinergije postižu daleko produktivniji rezultati. Fitnes centar Sinergija je dokaz kvaliteta i profesionalnosti u svakom smislu.

Programi u teretani CF Sinergija:

Bogata paleta programa je kreirana kako bi se zadovoljili svačiji afiniteti. Ukoliko ste ljubitelj kondicionih vežbi, ili vežbi definicija u kombinaciji sa gimnastikom, a sve više pokazujete zainteresovanost ka funkcionalnim treninzima, onda je Sinergija prava adresa za vas.

Uslovi u teretani CF Sinergija:

Primetan je trud koji se ulaže u kvalitet usluge počevši od stručnih trenera, odlične atmosfere i sprava prilagođenih svačijim potrebama. Celokupno iskustvo sa ovim sportskim objektom je upotpunjeno atraktivnom lokacijom i pristupačnim parkingom.

Radno vreme teretane CF Sinergija:

Ukoliko želite da trenirate pre posla, ili ne želite da trčite na trening nakon njega, na raspolaganju vam je odlično radno vreme od 7h do 22h.

Trenutna prosečna ocena: 9.41/10

4) Tonus Gym (Omladinskih brigada 65a)

Preko 30 kardio mašina, prirodna osvetljenost i ventilacija su dodatna motivacija da Tonus posetite što pre

Sinonim vrhunskog kvaliteta i pristupačnosti u svakom smislu. Ovo je novi sportski studio koji će vas, kada uđete, oduševiti fantastičnim enterijerom i opremljenošću.

Programi u teretani Tonus Gym

Visoku ocenu ovoj teretani su dali zadovoljni korisnici, bez obzira da li su to rekreativci, profesionalni sportisti, amateri ili osobe kojima je potrebna rehabilitacija nakon povreda.

Uslovi u teretani Tonus Gym:

Prostire se na impozantnih 800 m2, sa namenski uređenim spravama, a zbog prijatne atmosfere koja vlada u njoj, neki ovaj sportski objekat nazivaju i drugom kućom. Uz FitPass karticu, nećete imati apsolutno nikakvu doplatu, a to je jedan od sjajnih razloga zašto je dobro trenirati ovde.

Radno vreme teretane Tonus Gym:

Radno vreme od 7h do 23h je izuzetna stavka u listi pozitivnih kriterijuma ove fantastične teretane.

Trenutna prosečna ocena: 9.50/10

5) Fitnes centar Kombank arena (Bulevar Arsenija Čarnojevića 58, ulaz 103)

Prijatan, svež i lep prostor u kojem možete uživati, a lokacija je dostupna i poznata svima

Kao što sam naziv implicira, ovaj veliki fitnes i sportski centar se nalazi u sklopu Kombank arene i zaista je jedinstven.

Programi u teretani Fitnes centar Kombank arena

Kako i visoka ocena korisnika potvrđuje, istoimeni sportski objekat ima raznovrsnu ponudu aktivnosti i jedinstvene programe treninga. Poseduje originalne sprave sa sertifikatima italijanskog proizvođača Panatta, a ono po čemu se ističu jeste pametno kreiran program treninga koji će odgovarati vašim potrebama, vremenu koje ćete posvetiti sebi i svom zdravlju.

Uslovi u teretani Fitnes centar Kombank arena

Uz higijenu koja je na vrhunskom nivou, kao i odličnu lokaciju, u ponudi sa FitPass karticom imate pristup teretani, kardio programu, pilatesu i sauni koja će vam prijati posle napornog treninga.

Radno vreme teretane Fitnes centar Kombank arena

Ukoliko želite maksimalan ugođaj u ovom sportskom objektu, na raspolaganju vam je i izuzetno fleksbilno radno vreme je od 7.30h do 22h.

Trenutna prosečna ocena: 8.24/10


6) ATP Gym & Fitness (Gandijeva 17)

Ako ste u blizini ove adrese, a vreme vam je izuzetno važno, ATP je pravi izbor za vas

Svaki kriterijum (opremljenost, higijena, osoblje, prostorije) koji može jedan fitness centar da zadovolji, to je uspeo ATP.

Programi u teretani ATP Gym & Fitness

Za lepši pol, pored zumbe i pilatesa, dostupni su i body impact kao i relaksirajuće masaže i sauna. Ono na čemu stručni instruktori pridaju pažnju jeste značaj ishrane u celokupnom radu i treningu, a komentari korisnika usluga ATP-a su usmereni na ljubaznost i predusetljivost stručnog tima.

Uslovi u teretani ATP Gym & Fitness

Savremeno opremljena i prostrana teretana sa preko 450 m2 pruža veliki izbor koji se tiču sprava, dodatnih rekvizita i opreme posvećenoj individualnim i funkcionalnim treninzima.

Radno vreme teretane ATP Gym & Fitness

Sa odličnim radnim vremenom (7.00h – 22.30h) svoj raspored ćete uvek moći da podredite i ovom sportskom objektu, a lokacija je dodatni plus.

Trenutna prosečna ocena: 8.75/10

Belano apartmani Beograd

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.