Stan na dan u naselju Braće Jerković, Beograd

март 6, 2020
stan na dan u brace jerkovic

Naselje Braće Jerković je naselje koje postaje sve popularnije kada je u pitanju smeštaj na dan u Beogradu i stan na dan Beograd. U Belano apartmani ponudi, ovo je jedna od opcija ako tražite povoljan smeštaj u Beogradu ili najjeftiniji smestaj na dan ili dva u Beogradu. Idealno za porodice, mlade i one koji žele smeštaj sa parkingom u Beogradu, kao i komfor za vreme vašeg boravka u Beogradu.

Braće Jerković 1, 2 i 3 je gradsko naselje sa oko 30.000 stanovnika. Nalazi se na opštini Voždovac i jedno od najvećih naselja na toj opštini, kao i u Beogradu.

Pre Drugog svetskog rata ovde se nalazilo nehigijensko Naselje Petra Mrkonjića.

Naselje Braće Jerković je dobilo ime po braći Dušanu i Nebojši Jerkoviću i to nakon Drugog svetskog rata. Dušan je bio učitelj pre rata, a posle komandant Užičkog NOP odreda. Poginuo je 1941. godine, na Kadinjači i proglašen je za narodnog heroja. Nebojša je bio komandant Mačvanskog NOP odreda.

Gde se nalazi Braće Jerković

Na severu Braće Jerković se graniči sa naseljem Marinkovom barom , na severoistoku sa Medaković 3 , a na istoku sa Medaković 2. Na jugu sa Padinom , na jugoistoku sa naseljem Stepa Stepanović , a na zapadu sa Kumodraškom ulicom.

Kao deo opštine Voždovac, deo je i njegove bogate istorije.

Voždovac je opština koja nosi ime po slavnom vojskovođi Karađorđu i proed bogate istorije i velike teritorije koju zauzima, ona je idealna opcija za sve one koji su na putu, a prolaze kroz Beograd ili dolaze u Beograd na duže. Belano stoga i na ovoj opštini nudi opcije smeštaja u Beogradu, na dan, dva ili više dana. 

Voždovac je jedna od sedamnaest beogradskih opština. Južna kapija Beograda, ona predstavlja staro gradsko jezgro koje povezuje Beograd sa prigradskim naseljima. Opština na kojoj se nalazi veliki broj Belano apartmana idealnih za porodični smeštaj u Beogradu ili smeštaj na dan, odlikuje se dobrom povezanošću i prostranošću. Na jugu su planina Avala, podavalska sela i naselja pored evropskog koridora – autoputa Beograd-Niš.

Šta ima u naselju Braće Jerković

Naselje braće Jerković je idealna opcija za mlade posetioce i turiste koji traže stan na dan u Beogradu.

Tu su brojni sportski tereni. Braće Jerković je idealan za one koji vole da najviše svog slobodnog vremena provode napolju. Tu su turniri u fudbalu, sportski centri, hale.

Primer je Sportski centar „Sport eko” koji obuhvata zatvorenu dvoranu, dva otvorena terena za tenis, teretanu i brojne prateće prostorije.

Odličan izbor ako tražite dobar Šoping u Beogradu, jer je za ljubitelje kupovine i tržnih centara u Beogradu odlazak u „Stadion Shopping Center” jednostavan i lak. Radno vreme je od 10:00 do 22:00 časa svakog dana u nedelji, te možete obaviti kupovinu ili se razonoditi praktično tokom celog dana. Ovaj centar je idealan spoj centra za zabavu i šoping i ljubavi prema fudbalu, a na njegovom krovu nalazi se fudbalski teren sa veštakom travom na kojem svoje utakmice kao domaćin igra FK „Voždovac”, ali se koristi i kao mesto za održavanje koncerata. Ovaj objekat predstavlja atrakciju jer je jedan od nekolicine stadiona na krovu u svetu.

Idealna opcija kada je u pitanju iznajmljivanje stanova u Beogradu za studente je upravo opcija stan u Braće Jerković, pa je važno napomenuti da se iz Braće Jerković lako može stići do Fakulteta organizacionih nauka, Fakulteta političkih nauka, Saobraćajnog fakulteta, Visoke škole elektrotehnike i računarstva, kao i privatnog „Univerziteta Singidunum”.

Kako da stignete do naselja Braće Jerković

Autobuske linije

Kroz naselje prolaze sledeće linije GSPa:

18 (Medaković 3 – Zemun Bačka)

25 (Kumodraž 2 – Karaburma 2)

25P (MZ Kumodraž – Mirijevo 4)

26 (Dorćol – Braće Jerković)

26L (Medaković 3 – Braće Jerković /Padina/)

50 (Banovo Brdo – Ustanička)

E8 (Braće Jerković – Dorćol /Dunavska/)

E5 (Pohorska – Zvezdara /pijaca/)

ADA 3 (Konjarnik – Ada Ciganlija)

Institucije

U naselju postoje tri osnovne škole Đura Daničić, Zmaj Jova Jovanović i Branislav Nušić kao i tri obdaništa. Najveće ulice su istoimena Braće Jerković, Zaplanjska, Dragice Končar, Jovana Bijelića, Meštrovićeva, Darvinova i druge. Naselje poseduje dve mesne zajednice Braće Jerković i Veljko Vlahović.

U naselju Braće Jerković je 2001. godine napravljen projekat za izgradnju terena FK Jerković, a realizacija ovog plana izvršena je 2004. godine kada je i osnovan FK Jerković 04. Danas se ovaj klub takmiči u opštinskoj ligi a poseduje, pored prvog tima, i školu omladinskog fudbala za mlade kadrove. Krajem 2014.godine, ovaj tim menja grb i prvobitni naziv u Amaterski fudbalski klub AFK Brace Jerkovic. Nose popularni nadimak ‘Carobnjaci’ po prepoznatljivom stilu igre. Od januara 2015. godine, ovaj tim se takmici u trecoj ligi beogradskog malog budbala BALF.

Opremljenost Belano apartmana u Braće Jerković

Kada je u pitanju opremljenost Belano apartmana Braće Jerković, naš nivo kvaliteta je svuda isti, a novi stanovi i dobra lokacija su samo prednost. Svi naši apartmani su opremljeni svom neophodnom opremom kako bi vaš boravak bio udoban i rasterećen, idealan su izbor za one koji traže vrhunski komfor tokom boravka u Beogradu, kao i prostor u kojem mogu da se opuste, odmore i zabave. Gostima su na raspolaganju  sve pogodnosti smeštaja na vrhunskom nivou. Mi smo tu da vaš boravak u Beogradu i ugođaj tokom vremena koje provodite u našim apartmanima u Beogradu bude na najvišem nivou.

Pogledajte sve apartmane i stanove na dan koje imamo na opštini Voždovac:

Apartmani Voždovac

ATLAS 2, STUDIO BEOGRAD, 27M2

Atlas Apartman 2 sa hidro-masažnim SPA bazenom je savremeno uredjen, kompletno opremljen, redovno i čisto održavan apartman, veličine 27m2 u visokom prizemlju kompleksa. Udoban bračni krevet, hidromasažni SPA bazen za 3 osobe, odvojeno kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljena mini ča[...]
Price:
65€/day
27 m2
1
1
Studio

SPA STUDIO ATLAS 6, BEOGRAD

SPA  apartman Atlas 6 je novootvoreni apartman sa saunom i đakuzijem, savremeno uredjen, kompletno opremljen, redovno i čisto održavan. Pogodan je  za romantično uživanje ili opuštanje posle napornog dana. Na raspolaganju je besplatan parking i mogućnost korišćenja garaže na zahtev.[...]
Price:
85€/day
1
1

ATLAS 4, STUDIO BEOGRAD, 27M2

Atlas Apartman 4 je savremeno uredjen, kompletno opremljen, redovno i čisto održavan apartman, veličine 27m2 u visokom prizemlju kompleksa. Udoban bračni krevet, odvojeno kupatilo sa tuš kabinom, odvojena kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa indukcionim rešoom, mini bar frižiderom, [...]
Price:
40€/day
27 m2
1
1
Studio

M48 STUDIO A, 1-SOBAN STAN-VOŽDOVAC 27M2

Apartman M48 A nalazi se u mirnom kraju, u Miklošićevoj ulici na Voždovcu. Nalazi se u prizemlju i predvidjen je za udoban boravak 2 osobe. Po strukturi, ovaj stan na dan je studio apartman, vrlo funkcionalan i moderno uređen, sa zelenom terasom i baštenskom garniturom. Sastoji se od prostorije[...]
Price:
42€/day
27 m2
1
1
Dvosoban

DE LUNA APARTMAN, 2-SOBAN, VOŽDOVAC 55M2

De Luna je dvosoban apartman na Voždovcu. Opremljen je za udoban boravak do 2osobe. Sastoji se od spavaće sobe, sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa garniturom koja se pretvara u ležaj, kupatila i kuhinje. Osim što je luksuzno opremljen, pažljivo biranim nameštajem i svom potrebnom tehnik[...]
Price:
60€/day
55 m2
2
1
Trosoban

M48 APARTMAN, 3-SOBAN STAN-VOŽDOVAC 52M2

Apartman M48 C nalazi se u mirnom kraju, u Miklošićevoj ulici na Voždovcu. Nalazi se na visokom prizemlju i predvidjen je za udoban boravak do 4 osobe. Po strukturi, ovaj stan na dan je trosoban apartman, vrlo funkcionalan i moderno uređen. Sastoji se od centralne prostorije koja je dneva soba, [...]
Price:
65€/day
52 m2
3
1
Studio

M48 STUDIO B, 1-SOBAN STAN, VOŽDOVAC 25M2

Apartman M48 B nalazi se u mirnom kraju, u Miklošićevoj ulici na Voždovcu. Nalazi se u prizemlju i predvidjen je za udoban boravak 2 osobe. Po strukturi, ovaj stan na dan je studio apartman, vrlo funkcionalan i moderno uređen, sa zelenom terasom i baštenskom garniturom. Sastoji se od prostorije[...]
Price:
42€/day
25 m2
1
1

ATLAS 1, STUDIO BEOGRAD, 34M2

Atlas Apartman 1 je savremeno uredjen, kompletno opremljen, redovno i čisto održavan apartman, veličine 34m2 u visokom prizemlju kompleksa. Udoban bračni krevet, odvojeno kupatilo sa tuš kabinom, odvojena kompletno opremljena mini čajna kuhinja sa indukcionim rešoom, mini bar frižiderom, [...]
Price:
40€/day
34 m2
1
1

ATLAS 3, 2-SOBAN STAN BEOGRAD, 42M2

Atlas Apartman 3 sa hidro-masažnom kadom je savremeno uredjen, kompletno opremljen, redovno i čisto održavan apartman, veličine 42m2 u visokom prizemlju kompleksa, pogodan za smeštaj 2 do 5 osoba.   Udoban bračni krevet u odvojenoj sobi,  odvojena soba sa 2 odvojena singl kreveta, [...]
Price:
40€/day
42 m2
3
1
Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.