Prenoćišta Beograd – pravi izbor za svakoga

октобар 25, 2018
prenocište beograd

Koliko puta nam se desi da planiramo svoje putovanje i opet se nađemo u situaciji da nam hitno zatreba prenoćište? Tekst na temu prenočišta Beograd vam može pomoći u pronalasku idealnog prenoćišta.

Kada je reč o prenoćištima u Beogradu, nisu potrebni samo umornim putnicima koji kroz njega prolaze na svom proputovanju, već i onima koji u Beograd ciljano dolaze tražeći smeštaj i apartman u nekoj od brojnih opština. Iako je izvesno da će se većina fokusirati na apartmane u centru Beograda, različiti krajevi imaju svoje različite prednosti. U zavisnosti od toga čime putujete, možda je korisno znait unapred šta tražite i zašto da se odlučite baš za određeni stan od mnogih u ponudi Belano apartmana.

 

 

1) Smeštaj i prenoćište u centru grada

Tu je život, vreva, pešačka zona, brojni kulturno umetnički centri, Narodni muzej, Istorijski muzej, Vojni muzej, Knez Mihailova, pešačke zone, najbolji restorani u Skadarliji i Kalemegdan, Pobednik, razne ture, razgledanje grada, Muzej Iluzija. Apsolutno je logično da oni koji u Beograd dolaze bez kola žele da su mobilni i peške. Blizina noćnog života je još jedna prednost, ali je odnos cene i kvadrature u ovim slučajevima možda pogodnija za manje grupe i porodice, mlade pre svega i poslovni svet. Veče u internacionalnim restoranima, noć u povoljnom prenoćištu, preduslov je za dobar provod i uspeh.

2) Smeštaj kod Arene i prenoćište na Novom Beogradu

Ukoliko pak u Beograd dolazite kolima, praktičnost mogućnosti parkinga na Novom Beogradu biće pogodnost kakva vam treba. Brojni restorani na Novom Beogradu sve više odudaraju ulaganjem u kvalitet, a to prati i dizajn u našim apartmanima, lepi pogledi, blizina prirode, Keja, zemunskih kafića i restorana, tradicionalnih mesta i rekreativni raj koji je idealan za one koji tokom putovanja ne žele da prekidaju svoje rutine treninga. Ovo je takođe i čest izbor gostiju koji u Beograd dolaze na kulturno-umetničke događaje, kongrese i konferencije, u Areni, Sava Centru, Bel Expo Centru i nekom od brojnih hoteal u okolini. Komfor i povoljnost cena su ušravo razlog što nam se gosti vraćaju  rado biraju stanove na Novom Beogradu.

 

 

3) Smeštaj na Vračaru, kod Hrama i prenoćište u srcu Beograda

Ne postoji toliko voljeni deo grada, osim možda Dorćola kao što je Vračar i okolina Hrama. Stanovi oko Hrama Svetog Save, sada dodatno obogaćenog Kriptom Svetog Save su uglavnom luksuzni, čak i ako same zgrade stare ili nove gradnje nose onaj osećaj pravog starog Beograda, unutrašnjost je sređena dekorom po svačijem ukusu, različitih struktura. Idealno je za one koji vole duh ušuškanih ulica i Vračara, koji planiraju posetu Beogradu oko praznika ili možda žele da porodično uživaju kada krene Božićno seoce kod Hrama. Vračar historical, rame uz rame sa sledećim predlogom.

4) Prenoćište na Dorćolu

Dorćol historical u šali kaže instagram, ali realno ovo je deo grada u koji se zavučete kako biste na svakom koraku otkrivali predivne autentične kafiće, restorane, niz barova i kraft mesta posevćenih mesu i pivu. Ovo je deo grada koji zatvara ulice kako bi se ljudi družili, kada umesto da sretnemo komšije u opuštenoj šetnji srećemo do poslednjeg detalja doteranemladiće i devojke. Dorćol je spoj razlika i kontrasta. Ovde se možete izgubiti u krošnjama Strahinjića Bana ili se spustiti do sportskih centara kraj reke i prošetati skroz do Beton hale lagano i neprimetno. Dorćol je blizu grada, užasan za parking, ali krug dvojke je notorno poznat, a nigde se u toj meri ne oseća kao na korak od ulice Cara Dušana. Osetite duh zidina Kalemegdana, izaberite dnevni odmor ili prenoćište na Dorćolu.

 

 

5) Prenoćiše kod Tašmajdana

Odavno Bulevar revolucije ne nosi to ime, iako mnogima Bulevar Kralja Aleksandra zauvek ostaje to. Sada je to centar za porodice, za koncerte na Tašu, šetnju Pionirskim parkom, trčanje stazama za rekreativce, legendarne kafane i elegantne, elitne restorane, birćuze kultnog statusa i mešavinu komunističkog, socijalističkog urbanog stila zgrada i javnih ustanova monumentalnih razmera, ali i razrađenih fasada posebno upadljivih zimi kada neminovno bivaju vidljive kroz opale i pomalo haotično okićene krošnje. Ovo je deo grada koji vrvi od studenata. Pravni fakultet, Elektrotehnički, Arhitektura, Mašinac, Tehnološki, ali i mnoge privatne škole i vrtići su u ovom kraju. Uzmite u obzir ovo ukoliko posećujete kolege, studente, ali i roditelje ili rođake u bolnicama, s obzirom da se u blizini nalaze i brojne medicinske ustanove. Tašmajdan je deo granice nekoliko opština, i sa sportskim centrom, kulturnim ustanovama i ponekim ušuškanim jazz, rock klubom, kultnim KST-om i lepotom Crkve Svetog Marka ili parka sada obogaćenog fontanicama i bujnim cvećem, ovo je odličan i povoljan izbor za jeftino prenoćište u centru grada.

 

prenocište beograd

 

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Beograd kako biste se odmorili, lečili, družili, uživali, upoznali se sa tradicijom i turističkim atrakcijama Beograda i tražite moderno dizajniran luksuzan apartman u Beogradu ili povoljan smeštaj u Beogradu u nekoj od spomenutih opštin, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.