Jeftini hoteli u Beogradu

септембар 27, 2018
jeftini hoteli u beogradu

Pored toga što u Beogradu postoji veliki broj luksuznih hotela, tu je i veliki broj jeftinih hotela i apartmana. Apartmanski smeštaj u srpskoj prestonici je već nekoliko godina unazad doživeo značajnu ekspanziju i postao mnogo popularniji nego nekada.

Sa druge strane, jeftini hoteli Beograd su se teže prilagodili vremenima i / ili su se preorijentisali na usluge hostela u Beogradu ili su trenutno u jako lošem stanju. Nekoliko izbora postoji, ali je važno da znate tačno šta od svog boravka očekujete, kao i šta vi lično preferirate kada je reč o smeštaju.

jeftini hoteli u beogradu

Kako naći jeftin smeštaj u Beogradu

Mnogi sajtovi kao što su booking.com, AirBnB, TripAdvisor i drugi nude razne jeftine opcije. Svakako, ako putujete u Beograd bilo zbog posla ili radi zadovoljstva, mnogi sajtovi nude i hotelski smeštaj u centru grada, a tu su i hosteli, apartmani ili opcije smeštaja sa doručkom.

Iako je ideja da potrošite što manje na smeštaj i uživate u potpunosti u svim zabavnim sadržajima Beograda i razgledanju u njemu, rezervišite smeštaj u gradu koji će biti idealan i koji vama baš najbolje odgovara. Bez obzira na to da li putujete sami ili idete na romantični predah ili na grupni izlet ili putujete nekim porodičnim povodom, na praznik ili zbog odmora ili posla, spoj cene i kvaliteta svakog, pa i jeftinog smeštaja u Beogradu je ono što će prevagnuti.

Jeftini hoteli u Beogradu

  1. Hotel Slavija

Moderni Hotel Slavija sa dve zvezdice nalazi se u središtu Beograda, na Slaviji. Poseduje 170 jednostavnih, ali dobro opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, sve sa en suite kupaonicama, Wi-Fi, grejanjem i telefonom. Hotelske pogodnosti su i fitness centar, piano bar, privatni parking i restoran koji poslužuje srpski i internacionalni meni sa krasnim pogledom sa terase.

Hotel Slavija je idealan za upoznavanje mnogih od gradskih atrakcija, uključujući i monumentalni Hram Svetog Save, jedne od najvećih pravoslavnih crkava u svetu. Ovo je jednostavan smeštaj u centru Beograda za par hiljada dinara po noćenju.

  1. Balkan Hotel Garni

Balkan Hotel Garni, hotel sa tri zvezdice se nalazi u Beogradu, u okviru opštine Banovo Brdoopština Čukarica, a na pešačkoj udaljenosti od Save i jezera Ada Ciganlija. Fitness klub, usluga pranja rublja, 24-sata recepcija, sala za konferencije i restoran su dostupni u ovom jeftinom hotelu.

Tu su 24 jednokrevetne i dvokrevetne sobe ukupno, a sve su u potpunosti klimatizovane i grejane i imaju i sef, mini bar, fen za kosu, flat-screen TV, zavese i privatna kupaotila s hidromasažnim tušem, ogrtač i papuče. Balkan Hotel Garni se nalazi na prometnoj Požeškoj ulici, na 5-minuta vožnje od Beogradskog sajma i popularnog Košutnjaka. Osim toga, hotel nudi besplatan transfer usluge do Beogradskog sajma tokom velikih međunarodnih sajmova.

  1. Central Hotel

Central Hotel u Beogradu nalazi se u zapadnom delu Beograda i nudi gostima 25 jednostavne, ali funkcionalne sobe. Sobe su jednokrevetne i dvokrevetne i sve imaju en suite kupatilo, TV i grejanje. Hotel takođe ima 24 sata recepciju, poslovne objekte i restoran koji nudi nacionalna jela. Central Hotel je oko 7,5 km udaljen od centra Beograda i njegovih brojnih atrakcija. Hotel je samo na korak od reke Dunav i ima dosta restorana u okolini.

Zašto je apartmanski smeštaj u Beogradu bolja opcija od jeftinih hotela

Trebalo je malo vremena da ljudi razumeju i steknu poverenje u ovaj vid putovanja i smeštaja. Ranije su hoteli u Beogradu bili jedina, a u slučaju jeftinih hotela u Beogradu i poprilično rizična opcija. Često ne biste znali šta ćete u realnosti zateći, a neretko bi se dešavalo da stanje bude daleko gore od očekivanog. Ovo je problem posebno kada su stari i zapušteni hoteli u pitanju.

Gosti su nalazili sve od insekata i buba, do curenja i propalih cevi.
Možda to govori nešto o društvu danas i stanju u prestonici, ali jednostavno kada je konkurentno tržište u pitanju, svako danas realno želi za sebe dve stvari: povoljan smeštaj ili uslugu i vrhunski kvalitet i udobnost.

Upravo zato danas za mnoge predstavlja odličan izbor upravo iznajmljivanja stanova na dan ili duže. Smeštaj u Beogradu je odličan danas, i širok je izbor za svakoga zaista, i to za turiste, poslovne ljude, mlade, strance, domaće turiste, zaljubljene, drugare.Savršena je opcija za svaki romantični i porodični poduhvat, posebno vikend.

Iznajmite u Beogradu smeštaj po Vašoj meri i pristupačnim cenama koristeći naprednu pretragu na našem sajtu Belano.

Osetno viši kvalitet usluge u našim apartmanima nego u hostelima, a drastično niže cene nego u hotelima, uz jedan prijatan pristup i uzimanje vaših potreba u vid pre svega jeste ono što nas razlikuje od drugih.

Gledano sveukupno, Belano apartmani u Beogradu su najbolja opcija za vaš boravak i vreme boravka u našem glavnom gradu. Svi apartmani su opremljeni po standardima beskompromisnog kvaliteta, što znači da su i klimatizovani, uvek opremljeni posteljinom i peškirima, već obavezno i bežičnim internetom, kao i kablovskom televizijom. Tu su i različiti vidovi grejanja (centralno, etažno ili na struju).

Pored toga što je najpopularnija opcija iznajmljivanje stana na više dana, najveći broj apartmana se može iznajmiti i na samo dan tj.jednu  noć. Stan na dan to jest stanovi na dan su upravo naša specijalnost i praktično brzo i efikasno možete pronaći ono što vam je potrebno u najkraćem roku.

Nijedan jeftini hotel ne nudi vam udobnost i toplinu vašeg doma, a mi se trudimo da vam ponudimo upravo to. Ovo se odnosi i na pitanje lokacije, a Belano nudi veliki broj stanova, raznih struktura i stilova kako biste najbrže i najefikasnije postigli sve što treba tokom vašeg boravka u Beogradu.

BELANO Kontakt

stan na dan u beogradu

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu ili stan u centru grada kako biste proveli vreme sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.