Ušće šoping centar

јун 3, 2018
ušće soping centar

Pošlo vam je za rukom da pronađete smeštaj u Beogradu? Ne gubite vreme i pravac Novi Beograd, jer je u starom delu grada uvek gužva, a široki bulevari i prostrani platoi sa druge strane mosta prosto mame!

 

Na samom raskršću, koje vas stavlja pred izbor između starog i novog dela Beograda, na površini od čak 130.000m2 na šest nivoa, čeka vas najveći tržni centar u Srbiji, ali i regionu. U blizini istoimenog parka, tržni centar Ušće nudi odličan provod, kvalitetno provedeno vreme i apsolutno sve što očekujete da vam može zatrebati. Produkt ulaganja beogradske kompaniije ‘’MPC Holding’’večano je otvoren krajem marta 2009. godine i za vrlo kratko vreme postao obavezno stajalište svih onih, koji kreću ka novom ili starom delu grada. Ponuda renomiranih brendova i usluga u svakom od 143 prisutna lokala zadovoljava zahteve čak i najzahtevnijih potrošača.

 

Kako doći do TC Ušće?

 

 

Do šoping centra stiže se sa tri strane, iz pravca Novog Beograda, zatim Zemuna i iz starog dela grada. Sa koje god strane da dođete, nećete dugo lutati. Jarke boje, crvena i zlatna, koje dominiraju fasadom centra, koji stoji tik uz Poslovni centar Ušće (nekadašnju zgradu Centralnog komiteta) i više je nego vidljiv, čak i iz drugih delova grada.

 

Dotle vas vode autobusi na linijama:

 

Autobusom do Ušća šoping centar

 

Bulevar Mihajla Pupina: 16, 65, 71, 72, 75, 77, 78, 83

Ulica Milentija Popovića: 95, E1, E3, E6
Bulevar Nikole Tesle: 15, 84, 704, 706, 707

 

Tramvajem do šoping centra Ušće

 

Ulica Milentija Popovića: 7, 7L, 9, 11, 13

Radno vreme tržnog centra je svakim danom od 10 do 22h.

 

Postoji li parking u šoping centru Ušće?

 

Da, TC Ušće svim svojim posetiocima stavlja na raspolaganje 1.300 parking mesta, raspoređenih na dva podzemna nivoa. Parking je pokriven video nadzorom i obeležen horizontalnom signalizacijom, ali i detektorima prisutnosti vozila tj. slobodnih parking mesta. Parking je besplatan za sve, bili vi posetilac šoping centra ili ne. Malo je reći koliko ovo znači vozačima, koje svakodnevno muči parking u Beogradu. Odmah do šoping centra nalazi se Brankov most, tako da vozači koji ostave svoj auto na parkingu TC Ušće, već za nekoliko minuta mogu stići do samog centra grada.

 

 

Šta vas očekuje u TC Ušće?

 

Na tri nivoa prodajnog prostora, smeštene su radnje vodećih svetskih brendova, poput Zare, Office shoes, Bershka, Women secret, Aldo, Fratelli Rossetti, XYZ, Koton, Atrativo, NewYorker, LC Waikiki,… Ponuda je zaista raznovrsna i prilagođena svačijem džepu.

 

Za vrhunsku zabavu nakon šopinga, tu je 11 bioskopskih sala i kazino, prijatnog ambijenta, izrađen po najsavremenijim svetskim standardima.  Ne morate ići iz šoping centra ni ukoliko vam je potrebna usluga frizera, menjačnice, apoteke, kozmetičara, hemijskog čišćenja, supermarket. Sve je tu!

 

Da li, nakon svega, u TC Ušće može nešto i da se pojede?

 

I te kako može! Mnogi restorani na Novom Beogradu mogli bi pozavideti širokoj lepezi kuhinja iz različitih delova sveta, na jednom mestu. Na trećem nivou šoping centra nalazi se Food court, sa specijalitetima za sve sladokusce, a zanimljjivo je da je prvi Vapiano restoran u Srbiji, koji se prostire na dva nivoa, otvoren upravo u TC Ušće. Pravo mesto da probate vrhunsku pastu, za koju se testo pravi upravo na licu mesta.

 

 

U neposrednoj TC Ušće nalaze se apartmani Belano, idealni za sve koji preferiraju privatnost, ali i gradsku vrevu i užurbanost na samo nekoliko minuta od smeštaja. Na raspolaganju su apartmani na Novom Beogradu, u blizini Palate Srbija, Sava Centra, Yu Biznis centra… razmotrite svoje opcijee i odaberite najprikladniju opciju.

 

Proverite i sami na Fejsbuku (https://www.facebook.com/usceshoppingcenter)

i Instagramu (https://www.instagram.com/uscesc).

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.