trzni centar stadion

Tržni Centar Stadion – mir za šopinholičarke i fudboholike

Tržni Centar Stadion – mir za šopinholičarke i fudboholike

мај 19, 2018
trzni centar stadion

Tržni centri odavno su prestali biti mesta na koja, mahom, odlaze žene sa novčanicima spremnim da im vide dno. Nekada se tamo išlo namenski, po neki komad garderobe na sniženju, a danas tamo pronalazimo jedno potpuno novo iskustvo i užitak. Čak i onda kada nam ništa od garderobe niti obuće nije potrebno (reče nijedna dama, ikad!). Umesto da sve to shvatimo kao manipulaciju potrošačima, čitave porodice danas dolaze u tržni centar. I svi do jednog člana su prezadovoljni, jer svako danas može pronaći neki kutak za sebe.

Iako se nalazi na teritoriji beogradske opštine Voždovac, tržni centar Stadion postao je omiljeno mesto ljudima iz svih delova grada, a i šire. Zahvaljujući prostranom parkingu sa dva podzeman nivoa od čak 800 parking mesta, možete biti sigurni da će vaš ljubimac na točkovima, biti zaštićen od Sunca i kiše, dok vi bezbrižno koračate hodnicima i obilazite radnje. Ukoliko pak odlučite da za dolazak do tržnog centra Stadion iskoristite javni prevoz, znajte da do njega stižete autobusom na liniji 26, a u blizini staju i autobusi 18, 25, 25P i 30, ali i minibus linija E8. Lako se nalazi i svi prolaznici na ulici znaće da vas upute do tamo.

Zbog svog interesantnog koncepta, vaša mapa na putu obilaska mesta za kupovinu, definitivno mora sadržati i tržni centar Stadion. Jedinstven je kod nas, jer na jednom mestu objedinjuje najveće ljubavi žena i muškaraca, a to su – šoping i fudbal. Da, dobro ste pročitali! Na samom vrhu tržnog centra nalazi se fudbalski teren, sa tribinama kapaciteta 5.000 mesta, izgrađen po strogima standardima UEFA. Pravo je mesto da uz, magični pogled na čitav grad, sa prijateljima uživate i u pogledu na koncert ili fudbalsku utakmicu.

 

 

Raznovrsna ponuda sadržaja pod krovom, tačnije terenom tržnog centra zadovoljiće ukus i najprobirljivijih hedonista.

Proverite i sami na Fejsbuku (https://www.facebook.com/StadionShoppingCenter/) i Instagramu (https://www.instagram.com/stadionshoppingcenter/).

 

ŠTA IMA U TRŽNOM CENTRU STADION?

 

Svim posetiocima, tržni centar Stadion nudi širok izbor renomiranih svetskih i domaćih modnih brendova za decu i odrasle, zabavne sadržaje, restoran, kafiće, maloprodaju, turističke agencije, apoteku kozmetički i frizerski salon, poštu (koja radi i nedeljom), banku. Kao što vidite, nemate razloga da ne dođete. Ovde se nalazi sve što vam je potrebno!

Radno vreme tržnog centra je svakog dana od 10-22h, tako da imate sasvim dovoljno vremena. Preporuka je da, ukoliko u prvoj radnji pronađete nešto za sebe, ne kupujete odmah. Po nepisanom pravilu, u narednoj radnji sigurno ćete naći nešto još lepše i jeftinije. Rešenje se krije u opciji rezervacije tog komada, po koji se možete vratiti kada obiđete sve radnje i uverite se da nećete naći bolju i povoljniju varijantu. Za sve informacije, obratite se ljubaznim prodavcima.

trzni centar stadion

 

Dolazite sa mališanima? To nikako nije razlog da sebe lišite tog zadovoljstva, zvanog šoping. Poverite ih na čuvanje obučenim animatorima u igraonici, koja se nalazi na Nivou 2. Ispunjava sve bezbednosne standarde i opremljena je najkvalitetnijim igračkama, lavirintom, mostićima, lopticama i instalacijama za igru, zbog kojih će se vaši mališani osećati kao u carstvo iz snova i jedva ćete čekati da ih ponovo dovedete.

Nakon šopinga i kalorije istrošene u igraonici, nadoknadite energiju uz slani ili slatki užitak našeg gastronomskog kutka na Nivou 2. U bogatstvu mirisa i ukusa, sigurno ćete pronaći nešto samo za sebe!

Zlu ne trebalo! Na Nivou -1 tržnog centra Stadion nalazi se potpuno opremljen dijagnostički centar Stadion MEDICA, u kome je okupljen vrhunski tim stručnjaka svih oblasti medicine, u svakom momentu spreman da pacijentu pruži vrhunsku negu i specijalističke preglede iz oblasti opšte medicine, oftalmologije, kardiologije, fizijatrije, ginekologije, hirurgije, endokrinologije, dermatologije i mnogih drugih. U prijatnom ambijentu klinike, dočekaće vas ljubazno osoblje, spremno da odgovori na svako pitanje i razreši vas svih strahova i nedoumica.

 

 

Dijagnostički centar pruža usluge i medicine rada, izdavanje lekarskih uverenja, ali i usluge laboratorije, radi dobijanja svih podataka neophodnih vašem lekaru. Praktično, sve je na jednom mestu. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do centra, doćiće oni kod vas. U najkraćem roku, lekari terenske službe stižu na željenu adresu sa kompletnom dijagnostičkom opremom.

 

GDE SE SMESTITI?

 

Sve je to u redu, pomislili ste, ali vi niste iz Beograda i ne isplati vam se da dođete u Beograd samo na jedno popodne. Postoji rešenje! Zahvaljujući sve široj ponudi, danas bez problema možete pronaći smeštaj u Beogradu. Na dan, dva,… pa i više. A nekad i na manje. Nije problem pronaći smeštaj u Beogradu u vidu recimo dnevnog odmora. Jedan dan ipak defiitivno nije dovoljan da se sve obiđe u prestonici, a kad ste već tu, zašto se malo ne biste opustili i odabrali neki od naših apartmana u Beogradu. Valja se kvalitetno odmoriti od obilaska grada i šopinga. Na raspolaganju vam je veliki broj smeštaja, različitog nivoa opremljenosti, kvadrature, na teritoriji gotovo svih gradskih opština.

Da li ima nešto što ne možete naći u tržnom centru Stadion? Teško nam je da se uopšte i setimo, ali vi nam nemojte verovati na reč, jer samo je jedan način da to i proverite. Ko jednom poseti Stadion, vrati mu se još mnogo puta. Nemojte brinuti, ako i vi dobijete taj osećaj, jer tako Stadion deluje na ljude. Zato ga i volimo!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.