Top 7 odgajivačnica pasa u Beogradu po našoj preporuci

мај 5, 2022

Odgajivačnica pasa je uglavnom specijalizovana za jednu rasu pasa. Mnoge od njih neguju šampionske linije sa pedigreom, čime potvrđuju izvrsnost svog legla. Bave se dresurom i imaju pansione za čuvanje, a dugogodišnje iskustvo im daje regionalni i svetski integritet.

Ljubitelji pasa će vam lako potvrditi – pas je najbolji čovekov prijatelj. Iako je čuvanje pasa velika odgovornost zbog pažnje i vremena koje mu posvećujemo, nesporno je da je to i jedno izuzetno iskustvo, zabavno i neodoljivo za jedan duži vremenski period.

Psiholozi su otkrili čak 5 izuzetno jakih razloga zbog čega je negovanje kućnog ljubimca itekako vredno truda.

Pre svega, vlasnici pasa su aktivniji. Dan će vam početi laganom šetnjom sa svojim psom, zajedno ćete se više kretati i zajednički provoditi lepe trenutke. Svakodnevne šetnje doprinose boljem zdravlju, ali pozitivno deluju i na razvoj društvenih veština. Poznato je da vlasnici pasa lakše započinju razgovore i da su mnogi stekli prijatelje među drugim vlasnicima. Istraživanja su pokazala da vam pas pomaže da imate više samopoštovanja i da se osećate sigurnije i zaštićenije.

Deca se dodatno uče odgovornosti I brizi o drugom biću, što je korisno za sve kasnije aspekte života. Deca koja poseduju psa poseduju i jači imunosistem i ređe izostaju iz škole.

Ako ste rešili da poboljšate svoj život čuvanjem ljubimca, imate dve opcije. Prva je da udomite psa, a drugo je da nabavite psa iz pouzdanog legla i budete sigurni u svakom pogledu, a najviše u pogledu budućnosti i očekivanja koje možete imati od jednog šteneta.

Pogledajmo najbolje odgajivačnice pasa u Beogradu u nastavku teksta.

Odgajivačnica pasa Mitić

Ova odgajivačnica ima dugogodišnje iskustvo i tradiciju uzgajanja malih rasa kao što su maltezeri, jorkširski terijeri i pomeranci. Ističu se pouzdanošću i kvalitetom legla. Idealni su ukoliko tražite psa za urbane sredine i kućne uslove jer uzgajaju pse koji su laki za održavanje, inteligentni i odani svojim vlasnicima. Pomeranci su posebno interesantni za ljude koji prvi put čuvaju psa jer su energični, veseli, ali su dobri čuvari i možete ih voditi svuda sa sobom.

Odgajivačnica Mitić se nalazi na Staroobrenovačkom drumu i nudi najbolji izbor štenaca patuljstih rasa za urbanu sredinu.

Odgajivačnica Žigić

Kada kupujete štene, rodovnik ili pedigre šteneta je jedna od stvari na koju treba obratiti pažnju. Iz ove odgajivačnice kažu da je od samog posedovanja rodovnika bitnije kakvi su psi učestvovali u priplodu i selekciji jer će jedino najkvalitetnija linija roditelja dati mladunce koji zadovoljavaju najviše kriterijume u pogledu na karakter i sam izgled psa.

U ovoj odgajivačnici možete naći labrador retrivere sa najkvalitetnijim papirima i štencima sa šampionskim pedigreom. Labrador retriver je danas jako otporan pas, sa izuzetnom sklonošću za plivanje i izvanrednog njuha, smisla za traženje i aportiranje. Prilagođen na vodu, počeo je da se izdržava, da se hrani pomažući ribarima, izvlačeć ribarske mreže iz ledene vode.Specifičnost pasmine je karakterističan vidrin rep koji ujedno služi kao kormilo, dupla koža između prstiju i jedinstvena želja da pliva i roni. Do 1899. je bilo samo crnih, a pritom je priznata i žuta, dok je čokoladna boja još kasnije standardizovana.

Odgajivačnica Žigić postoji dugi niz godina i za to vreme je uzgojila veliki broj štenadi pd kojih su mnogi odlikovani najvećim odličjima na mnogim međunarodnim izložbama. Pripadaju dinastijama Rocheby, Carpenny, Cornlands, Poolstead i garantuju vrhunsko leglo. Odgajivačnica Žigić poseduje i pansion koji raspolaže sa 10 boksova ua čuvanje i negu vašeg psa.

Balkanika dogs

Odgajivačnica Balkanika bavi se čuvanjem, odgajanjem i dresurom labradora. Osim najkvalitetnijih štenaca koje možete nabaviti u leglu, ovde se može dobiti i najkvalitetnija obuka za vašeg psa. Tu se pre svega misli na ring obuke za takmičenja i pripreme za izložbe, ali i za specijalni sport mondioring koji podrazumeva više vežbi odbrane, zaštite i skokova pasa. Imaju dugogodišnje iskustvo, veliku ljubav prema psima i znanje i talenat koji ulažu u to da dobijete najboljeg ljubimca po vašoj meri. Nalaze se u Vinogradskoj ulici u Beogradu.

Odgajivačnica pomeranaca Boo Kennel

U ovoj odgajivačnici se dugo bave uzgojem i prodajom pasa rase pomeranac. Pse uvoze iz Rusije, Amerike i sa Tajlanda, najboljih svetskih krvnih linija. Pomeranski špic je rasa izuzetno zahtvalna za čuvanje u urbanim sredinama, izgledaju lepo i autentično, a nisu zahtevni za održavanje. Imaju dobar karakter i odlični su čuvari. Nalaze se u Beogradu.

Od Kuce Don

Odgajivačnica francuskih buldoga Od kuce don je jedna od najboljih u Srbiji i ima 15 godina tradiciju čuvanja i uzgajanja najboljih svetskih linija ove rase. Štenci su vrhunskog porekla i isključivo se prodaju sa kompletnom dokumentacijom, od roditelja šampiona više zemalja regiona koji su potomci svetskih i evropskih šampiona. Štenci se prodaju sa DNK testovima roditelja, registrovani u međunarodnoj bazi podataka i u kinološkom savezu Srbije. Vakcinisani su i revakcinisani, sa čipom, pasošem i važećim pedigreom.

Nalaze se u Surčinu i prodaju najbolje francuske buldoge u Srbiji.

Casa Della felicita odgajivačnica pasa

Ovo je odgajivačnica sa zaštićenim imenom u Kinološkom savezu Srbije, kao i u međunarodnoj kinološkoj federaciji FCI. Nalazi se u Beogradu u Borči i nudi na prodaju odlične štence bišona ili maltezera. Vole pse, gaje ih sa pažnjm i ljubavlju, što se kasnije vidi u karakteru tih pasa. Oni su srećni, veseli, zdravi, socijalizovani, naviknuti na ljudem vakcinisani i sa urednom pratećom dokumentacijom. Idealno mesto za pronalazak vašeg novog kućnog ljubimca.

Cane Corso Keeper of Silver Gate

Odgajivačnica Cane Corso Keeper je osnovama 2023. godine sa ciljem uzgajanja i prodaje štenaca italijanskog mastifa, specijalne rase pasa koja vuče svoje korene još iz starog Rima. Italijanski mastif spada u grupu velikih pasa, u kojima se mužjaci kreću do 70 cm i težine 50 kg, a ženke do 77 cm i težine do 45 kg. Ovu rasu odlikuje privrženost svom vlasniku, porodici i deci.

Ova odgajivačnica uzgaja štence koji vode poreklo od izuzetnih i istaknutih primeraka ove rase. Odlikuju se standardizovanim karakteristikama, dobrih proporcija glave i dužine njuške, dobre pigmentacije oka, skladne linije tela, izuzetne mišiće definicije, dobro uglovanih prednjih i zadnjih nogu.Ovi psi su i odličnog temperamenta i izuzetne discipline.

U ovoj odgajivačnici koja se nalazi u Ripnju, u opštini Voždovac, možete nači svu neophodnu podršku za pravilan razvoj vašeg psa. Ova odgajivačnica pruža i usluge osnovnih i tipskih treninga, kao i uslugu pansiona.

Beograd ima veliki broj renomiranih, šampionskih odgajivačnica. Ako ste u višednevnoj potrazi za idealnim psom i potreban vam je adekvatan pet friendly smeštaj na odličnim lokacijama u gradu, pogledajte ponudu izuzetnih Belano apartmana na sajtu koje možete po povoljnim cenama iznajmiti na dan.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.