Top 7 najboljih balon sala za mali fudbal u Beogradu

фебруар 10, 2023

Balon sala je za prave ljubitelje sporta idealno rešenje kada su napolju loše vremenske prilike. Davno je prošlo vreme kada se dobar fudbal igrao na terenima od aprila do septembra. Biznis lige, tim building okupljanja, rekreativni sport, postali su deo nedeljne organizacije, ali i čestih prepirki na društvenim mrežama nakon zajedničkog meča. I zaista, ako uporedite nalet pozitivne energije, višestruke koristi za vaše zdravlje, dobar osećaj ako ste uspeli da prodate neku fudbalsku foru na terenu i druženje sa kolegama ili partnerima, zaista nema bolje stvari od rekreativnog fudbala.

Dobra ekipa (jedna dobra desetka, jedna lažna devetka, par krila brzih kao munja, čvrst štoper i lucidan golman), i odličan teren su preduslov za dobru zabavu u kojoj će svi da budu bezbedni i da se bar na kratko osećaju kao Mesi ili Ronaldo. Sa druge strane, ako želite školicu fudbala gde bi vaše dete moglo da napravi prve korake pre transfera u Zvezdu ili Partizan, ovo su takođe mesta gde to možete naći.

Mi smo u ovom kratkom pregledu spremili najbolje opremljene balon sale u Beogradu koje se nalaze na različitim lokacijama u gradu. Ukoliko već imate ekipu za fudbal i apartman koji ste iznajmili na dan preko agencije Belano, imate sve što vam je potrebno za kvalitetnu rekreaciju i ugodan boravak u Beogradu.

Balon za fudbal „Brazil“

„Fudbal“ i „Brazil“ spojeni u istom nazivu sami po sebi su logična garancija sportskog kvaliteta. Nalaze se na Voždovcu i već više od 5 godina dočekuju ljubitelje fudbala svih uzrasta. Balon je opremljen po svetskim standardima. Teren je okružen mrežama sa svih strana koje sprečavaju loptu da ga napusti, a martinela je izgrađena od punog drveta. Balon „Brazil“ poseduje podno grejanje na vlastiti pogon, prijatne svlačionice i tuševe.

Za one kojima je dosadno dok čekaju, tu su i stolovi za stoni tenis. A za one koji drugačije zamišljaju zabavu, tu je kafić u kome možete da se osvežite po završetku utakmice. Besplatan parking u sklopu objekta učiniće da vam boravak ovde bude još praktičniji.

U sklopu balona za mali fudbal „Brazil“ rade dve škole fudbala – Winter i Viktorija, koje su namenjene deci od 5 do 11 godina.

Baloni za sport Top spin

U samom srcu Dušanovca otvoreni su sportski baloni Top spin, čak tri reprezentativna balona koja daju apsolutni maksimum u ovoj oblasti. Možemo slobodno reći da su ovi baloni (za fudbal, tenis i košarku) napravljeni tako da mogu da udovolje i najprobirljivijem posetiocu. Zbog visoko podignutih standarda, baloni Top spin su mesto za rekreaciju i mnogih poznatih ličnosti.

Baloni imaju centralizovan sistem grejanja i ventilacije koji se može posebno podešavati. Ono što je posebna prednost ovih balona je vrhunska podloga za sva tri terena. Na terenu za fudbal nalazi se veštačka trava bez ispune, teniski teren je prekriven veštačkom šljakom koja je jedinstvena u regionu, a na košarkaškom terenu je posebno ugrađena neklizajuća podloga.

Svlačionice su moderne sa tuševima sa toplom vodom, fenovima i ormarićima. Parking, kafić za osveženje su tu da sve bude lagano i pristupačno. Ovde postoji i fizio centar koji vodi Milan Ilić, vrhunski sportski fizioterapeut, tako da ovde možete da dobijete sportsku masažu, ali i korisne savete o zdravom životu.

Balon za fudbal i košarku Coin

Ovaj balon za fudbal nalazi se kod Beogradske Arene na Novom Beogradu. Postoji već više od 10 godina i predstavlja omiljeno mesto rekreativaca i zaljubljenika u fudbal.

Izgrađen je moderno, po najvišim svetskim standardima, sa vrhunskom veštačkom travom koja pokriva teren.Parking, ventilacija, nemogućnost vlage i kondenzacije, mogućnost snimanja termina, opema, markeri i lopte – sve je to na usluzi korisnicima koji bi da u dobrom društvu i zabavno provedu vreme. Neka vas zima ne deprimira, uvek je pravo vreme za rekreaciju sa prijateljima. A o fizičkoj kondiciji i da ne govorimo.

Balon sala „Kej“ u Zemunu

Balon za fudbal Kej SC se nalazi na prelepom zemunskom šetalištu pored samog Dunava. Balon je opremljen najsavremenijom opremom po svetskim standardima koji bi zadovoljili i profesionalce, a ne samo rekreativce:

 • Veštačku travu na terenu 42×22 m,
 • 4 prostrane svlačionice sa kupatilima,
 • podno grejanje
 • grejanje u balonu za zimski period,
 • lopte
 • markere

Kod nas možete igrati sa po 5, 6 ili 7 igrača u timu i posle toga se opustiti u našem restoranu. Veliki parking je vidljiv iz balona i restorana, a mesto je idealno za druženje sa prijateljima i zdravi predah.

Play off centar

Na Bulevaru kralja Aleksandra nalazi se sportski centar koji je Beograđanima ponudio najsavremenije mesto za zabavu, rekreaciju, opuštanje i uživanje u različitim aktivnostima, kako muške, tako i ženske populacije.

Za ljubitelje fudbala, tu je sala sa najboljom podlogom, mrežom oko terena, dostupnom opremom, mogućnošću snimanja termina. Radovaće vas i postojanje semafora sa brojačem postignutih golova. U okviru terena postoje i tribine, što je idealno za škole fudbala koje koriste ovu balon salu.

Sale za odbojku, košarku, fitnes imaju savremenu opremu tako da svaki rekreativac može da oseti kako je profesionalcima na mečevima. Svlačionice su sa tuševima i toplom vodom, tako da vam sve više ponestaje izgovora za dobro i kvalitetno bavljenje sportom.

Balon sala „Colosseum“

U naselju Bele vode u Žarkovu nalazi se savremena, mala sportska dvorana koja nosi naziv po najpoznatijem sportskom borilištu na svetu. Vodeći računa da rekreativcima obezbede najbolje uslove za izazove i druženje, u ovoj balon Sali omogućili su veliki teren za fudbal koji je idealan za organizovanje raznih sportskih turnira.

Radno vreme balona je od 7 ujutru do 24 časova uveče!

Balon sala „Zvezda“ Ada

Balon za fudbal Sportzon Zvezda Ada je najveća montažna hala u gradu (44 x 22m) sa veštačkom travom. Nalazi se u jedinstvenom okruženju, na samo 4 km od centra grada, u oazi grada na Adi Ciganliji.

Balon Sportzon Zvezda Ada poseduje:

 •  Novu travnatu podlogu
 •  Teren za 12-14 igrača
 •  Markere, lopte, i ostale sportske rekvizite
 •  Parking mesto za preko 70 automobila
 •  8 tuš kabina u dve svlacionice
 •  Grejanje koje zimi radi bez prekida
 •  Teren za odbojku na pesku

Ova funkcionalna sportska arena bila je domaćin mnogim turnirima. Jedinstvena je u organizaciji tradicionalnog turnira banaka i poslovne lige u malom fudbalu. Posle turnira čeka vas osveženje u kafiću.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.