Šišanje pasa u Beogradu: 8 najboljih salona

јул 1, 2019
sisanje pasa u beogradu

Šišanje pasa nije samo luksuz. Za mnoge rase ovo je neophodnost koja utiče ne samo na izgled, već i na opšte zdravlje i higijenu psa. Ovo je takođe i izazovan momenat u kojem je neophodno da osoba poseduje veliko iskustvo, ali i da se svakom ljubimcu pristupi spremno i odgovorno, sa strane grumera, kao i vlasnika.

Morate napomenuti specifičnosti vašeg kućnog ljubimca unapred. Neretko se dešava da dođe i do povreda ili neadekvatnog rezultata u slučaju da nema upozorenja na stanje ili prirodu psa. Pomozite radnicima u salonima za negu pasa da daju svoj maksimum za vašeg ljubimca. I naravno – pronađite savršeni i najbolji salon za šišanje pasa koji će vam raditi posao.

Kako bismo olakšali gostima Belano apartmana koji dolaze u smeštaje u Beogradu i naše pet friendly apartmane u centru grada, sastavili smo preporučeni spisak salona za šišanje pasa u Beogradu.

1. Salon za šišanje i negu pasa Zvrk

Dugogodišnje iskustvo u grooming-u kao i ljubav prema vašim čupavim članovima porodice ih izdvaja od drugih. Ovaj salon za šišanje pasa u Beogradu već dugi niz godina posluje uspešno i sa puno ljubavi ulepšava vaše ljubimce.

Tim edukovanih groomera će se pobrinuti da uvek iz salona za šiašnje pasa izađete mirišljavi, lepi i veseli. Dođite i proverite!

Salon za šišanje i negu pasa Zvrk nudi usluge groominga i praktične obuke ulepšavanja pasa. Za više informacija kontaktirajte ovaj salon.

Iskustvo u radu groomerke:

Hunde salon „Snupi“ Hamburg, Angelika Purwins

Hunde salon „Willy“ Deutschland, vesna Seif Hohenems Deutschland

Salon „Miss Lili“

Sasha Riess

Kontakt:

Adresa

Takovska 45,

11000 Beograd, Srbija

E-pošta

info@sisanje-pasa-zvrk.rs

Telefon

063 593 555

2. Showgroom Salon za kuce

Ukoliko je neki ljubimac specifičan, uradiće sve što je moguće u dogovoru sa vlasnikom. Recimo, skoro navode slučaj kokera koji ima srčanu manu. Morao je da se kupa ali se jako plaši fena. Pronašli su rešenje na obostrano zadovoljstvo.

Ukoliko insistirate da ostanete u salonu sa vašim ljubimcem, to je u redu. Međutim, mole Vas da sarađujete. Ukoliko ipak odlučimo da će biti bolje da odete (tj. ako kuca neprestano hrli ka vlasniku ), onda bi to i trebalo da učinite. Grumer može nehotice da povredi ljubimca, jer ne može da predvidi njegovu, a ni Vašu reakciju. To dosta utiče na kvalitet usluge, kao i na dužinu vremena koje se utroši na rad.

Trebalo bi da upozorite na specifičnosti vezane za vašeg ljubimca. Recimo na to da li ima neko oboljenje, izrasline, bradavice, nešto ne voli (ili mnogo voli), hoće da gricne, voli ili ne voli druge kuce, da li je u teranju i slično…

Zakazite termin putem  sajta ili facebook-a ili ih jednostavno posetite na adresi Gospodar Jevremova 2, Beograd.

3. Salon za negu pasa BEO DOG

U salonu za negu pasa BEO DOG, vaši ljubimci će dobiti vrhunski tretman, maksimalno strpljenje i ljubav što sve ukupno obećava jedan prijatan boravak i kvalitetnu uslugu u njemu.  Zaposlene u salonu  odlikuje pre svega iskustvo, ljubaznost i pravilan pristup vašim ljubimcima. U njemu se svi trude da saslušaju vlasnika kao i njegovog ljubimca šta je najbolje za njega. U prijatnom prostoru salona BEO DOG očekuje vas profesionalnost, ljubav prema ljubimcima i pristupačne cene.

Srednji, mali, veliki, glasni i veseli… svi dlakavci i sve rase su dobrodošli!

KONTAKT:

Salon za negu i šišanje pasa Beograd BEO DOG

Ustanička 189 /vp/lok.8 T.C Konjarnik

11000 Beograd

Tel: 011/347-08-05, 064/406-44-34

email: beokov@yahoo.com

Radno vreme: pon. – petak 10-17 h, subota 9-13h svim radnim danima obavezno zakazivanje

4. Royal Groom Salon za negu pasa

Salon Royal Groom su osnovali i vode dva zaljubljenika u živtonje, Miloš i Dijana Đondović, vlasnici devet pasa od kojih su neki nagrađivani najvećim nagradama na izložbama pasa i groomig takmičenjima širom Evrope i Sveta, a neki usvojeni. Njihova ideja je bila da tržištu ponude nešto potpuno drugačijei dobili su formulu koja se sastoji iz mnogo ljubavi, strasti, usavršavanja i predanosti Vašim ljubimcima. Salon RoyalGroom pripada međunarodnoj asocijaciji grumera sa sedištem u Singapuru (International Groomers Association- IGA). Njihov rad je priznat i prepoznatljiv ne samo kod nas nego u mnogim drugim zemljama. RoyalGroom salon za šišanje pasa je „allaround“ salonu kome možete dobiti sve, bukvalno sve što zamislite. Ako Vam treba farbanje, za posebne prilike, spotove, filmove, tu su. Ako Vam treba izložbena frizura na pravom ste mestu. Ako treba da Vam se istrimuje Vaš oštrodlaki ljubimac tu nema greške, na pravoj ste adresi. Ako Vam se umrsio ljubimac i želite da  ga odmrse onda je to posao za njih. Ako imate mačku i ne želite da se šiša pod raznim sedativima i anestezijom, RoyalGroom je mesto gde se mačke šišaju bez istih. Ako želite da vratite blistav osmeh Vašem ljubimcu naš salon pruža uslugu skidanja kamenca bez anestezije. U groomingu koristimo isključivo kozmetiku vodećih prozvođača iz groomingpet industrije od kojih su neki i sponzori naših salona kao što su Artero, Oster, Whal, ShowTech. Ovaj posao se radi sa puno ljubavi, što je najvažnije i najbitnije u oblasti šišanja pasa, a oni to osećaju i zato je njihov izbor RoyalGroom.


Radno vreme:

Ponedeljak-Petak

10-18h

Subota

10-16h

 Adresa

Rableova 17, Beograd 11000

+381 62 342 060 +381 11 74 36 484

Adresa

Vojislava Ilića 129, 11000 Beograd

+381 65 33-42-060 +381 11 283-01-41

6. Grooming line Salon za negu kućnih ljubimaca

Grooming Line je savremeno opremljen, profesionalni salon za negu Vaših ljubimaca, koji zahvaljujući sertifikovanom i stručnom grumeru koristeći vrhunsku i odgovarajuću kozmetiku, sa puno ljubavi i pažnje brine o Vašem psu, njegovom izgledu, higijeni i zdravlju. Pored osnovnih tretmana pružiće Vam i preporuke o osnovnom priboru koji Vam je potreban da između dva naša tretmana negujete svog ljubimca, čime ćete mu obezbediti kraći boravak u salonu i manju cenu. Nalaze se u centru Novog Beograda u neposrednoj blizini Štark arene u Beogradu.

KONTAKT

 E-mail: office@groomingline.rs

 Telefon: 063 111 41 61, 011 31 33 234

 Adresa: Bulevar Zorana Đinđića 83 lokal 4-1

7. Maza i Lunja

Salon za negu pasa i pet taxi Maza i Lunja nalazi se u ulici Vojvode Stepe 229, lokal 12, na teritoriji opštine Voždovac. Ovaj salon za šišanje i negu pasa nudi Vam kompletan tretman za ulepšavanje Vašeg kućnog ljubimca (šišanje pasa svih vrsta i veličina, kupanje pasa, sređivanje ušiju i noktiju).

Dugogodišnje iskustvo I ljubav prema kućnim ljubimcima doprineli su da Maza i Lunja salon za pse postane omiljeno mesto kućnih ljubimaca, kao i njihovih vlasnika. Salon za šišanje i negu pasa Maza i Lunja nude usluge groominga i ulepšavanja pasa. Salon za pse Maza i Lunja nalazi se u širem centru Beograda. U okviru koncepta Maza i Lunja, pored salona za pse posedujemo i vozilo za Pet taxi, opremljeno za prevoz odnosno transport malih I velikih pasa u Beogradu i celoj Srbiji.

Ljubazno i profesionalno osoblje brine da svako uređivanje Vašeg ljubimca bude prijatno iskustvo, bez stresa i straha. Sve ponuđene tretmane u salonu radi Doktor veterinarske medicine koji će ujedno odgovoriti na sva Vaša pitanja i dati savet o nezi i ishrani Vašeg psa. Vrše prevoz pasa od Vašeg doma do salona na Voždovcu!

KONTAKT

Vojvode Stepe 229

Lokal 12

Voždovac

11000 Beograd

Salon za pse:

060/1-844-544

Pet taxi:

064/4-176-176

064/48-47-457

Email

maza.lunjapetshop@gmail.com

8. PUPPY GROOMING

Dana 08.08.2018. počinje sa radom Puppy Grooming salon, smešten na atraktivnoj lokaciji, nedaleko od Hyatt-a i Sava Centra na Novom Beogradu, ulica Bulevar Zorana Djindjica 12V, lokal 53.

Njihovo umeće i kreativnost omogućiće svakom ljubimcu prijatan proces sredjivanja, koji će biti odradjen na profesionalan način. Takodje, stoje Vam na raspolaganju u vezi sa svim pitanjima vezanim za brigu i negu ljubimca.

KONTAKT

Telefon: 065 856 95 67

Adresa: Bul.Zorana Đinđića 12v/lok.53
https://puppygrooming.rs


BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.