Jednosoban For

STUDIO ROSA, SLAVIJA, 25M2

Studio Rosa je lociran na Slaviji, u ulici Kralja Milutina, nedaleko od Hrama Svetog Save, kružnog toka Slavija i Kliničkog centra. Po kvadraturi je mali, ali vrlo funkcionalan, a gostima je na raspolaganju i prostrana terasa od 10tak m2, dvorišno orjentisana. Terasa je pogodna za uživanje kako leti, tako i zimi.

Studio Rosa je kompletno opremljen za kraći, ali i duži boravak. Prednost dvorišne orijentisanosti apartmana je znatno veći mir, a udoban francuski ležaj je preduslov za dobar odmor. Kuhinja je kompletno opremljena svim potrebnim posuđem, neophodnom belom tenikom, ali i malim kuhinjskim aparatima, kao što su ketler, toster, mikrotalasna, pa čak i aparat za kafu.

Kupatilo je moderno, opremljeno veš mašinom, fenom i kompletnom kozmetikom. Gostima su na raspolaganju i bade mantil, papuče. Ne brinite, ukoliko zaboravite četkicu za zube, jer su domaćini studia Rosa, mislili na sve.

Pored svega navedenog, imperativ domaćina je vrhunska čistoća apartmana !

U blizini studia Rosa su i brojne ambasade, popularni restorani, fast food, prodavnice i marketi.

Takođe, u blizini su stanice gradskog prevoza, tramvaja i trola, kao i stajalište autobusa A1, koji vrši transfer putnika sa i do aerodroma.

Boravak u studiu Rosa, i ako je u centru grada, obezbediće vam mir i spokoj, a udobnost koju pruža, se neće razlikovati od vašeg komoditeta kod kuće.

Napominjemo da je pušenje dozvoljeno na terasi apartmana.

 

CENOVNIK

                                     Broj noćenja

Broj ljudi 1 2-3 4-7 8-15 16-30
1-2  50  50 45  45 40

 

Address:
SLAVIJA, Kralja Milutina, Beograd
Parking Description:
javna garaža na 350m javni parking zona 3
50€
Area
25 m2
Lot Area
10 m2
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Floor
1
Broj osoba
2
Amenities

Rezerviši

Belano Apartmani

+381 66 55 66 509, +381 66 55 66 509
office@belano.rs