Noćni život Beograda – Kuda izaći i gde je najbolji provod?

фебруар 13, 2018
Некатегоризовано
Noćni žvot Beograda

O noćnom životu u Beogradu priča sada već čitav svet i sa razlogom je odavno poneo titulu Berlina jugo-istočne Evrope, koju je moguće već i nadmašio. Stranci iz svih zemalja dolaze upravo u prestonicu Srbije zbog zagarantovano dobrog provoda koji se ne zaboravlja.

 

 

Evo šta noćni život Beograda nudi svima onima koji vole provod, sjajne, kvalitetne svirke, lepe žene i vrhunsku uslugu, a savete smo dobili upravo od iskusne ekipe sajta beogradnocu.com.

Klubovi, kafane, splavovi, barovi i pivnice vrve od ljudi tokom čitave nedelje, s toga se može reći da je u Beogradu vikend praktično svakoga dana. Za one koji vole klubove u kojima nastupaju zvezde sa domaće estradne scene, idealan je klub Gotik, koji iz nedelje u nedelju ima spektakularan program koji priređuju mnoge domaće muzičke zvezde poput Aleksandre PrijovićMilice PavlovićSeke AleksićMilana StankovićaDarka Lazića,
Adreane ČekićSlađe Alegro i mnogih drugih….

 

 

Ako želite da čujete kvalitetnu domaću muziku, dobar izbor je i klub u blizini apartmana kod TerazijaKasina By Community u kom je protekle sezone jedna od najvećih zvezda Jelena Karleuša imala niz uspešnih nastupa. Osim nastupa JK , prepričavali su se i nastupi Dženana LončarevićaMagla BendaParnog ValjkaNine Badrić, Tonija Cetinjskog i Lexington Benda.

 

 

U klubu Stefan Braun, koji se nalazi u neposrednoj blizini bilo većine smeštaja na Savskom Vencu i oko Železničke stanice su tradicionalno lude žurke ali i raznovrstan program, od kojih posetioci izdavjaju ponedeljak na devetom spratu.

belano apartmani stan na dan

Kafanski život u glavnom gradu Srbije popularan je od davnina. Moderne kafane sa primesama starog kafanskog duha primamljive su mnogima. Greške u odabiru nema. Bilo da odete u Staru Pesmu ili u kafanu Ona Moja… Već na samom ulazu zapljusnuće vas talas dobre energije. Tamo vas neretko čekaju Katarina Grujić, Jelena Gerbec, Nemanja Staletović, Ljuba Perućica i mnogi drugi. Kafane u Beogradu takođe nude raznolik sadržaj. Bilo da volite  tamburaše koje možete čuti u Korčaginu ili ste za živu svirku u Gradskoj kafani ili Kafani Teatro.

 

 

U pojedinim beogradskim klubovima možete se vrhunski provesti uz zvuke tehno muzike koja se, sudeći po posećenosti ovakvih mesta, vraća na velika vrata… Jedan od popularnijih klubova u kojem često gostuju poznati  di- džjevi je klub Hype, koji inostrani turisti porede sa poznatim evropskim klubovima. Osim Hype -a, izdvajamo i Brankow u kom je atmosferu za pamćenje napravio svetski poznati di- džej Marko Gramophonedzie. I ne samo on već i mnoge druge svetske face. Ukoliko želite da ste što bliže ovim klubovima, smeštaj u okolini Savamale ili u blizini Beton hale je upravo ono što vam treba.

 

 

Mnogi ne mogu da dočekaju leto zbog nezaboravnog provoda na splavovima kao što su FreestylerLasta, i River. Grupa Colonia je obeležila prethodnu sezonu, a ostaje da vidimo hoće li uspeh ponoviti i naredne. Sa druge strane, oni koji vole opušteniju ali jednako dobru varijantu, mogu se dobro provesti u pivnicama i barovima. Mesta poput Tranzit BaraLjutica Bara i Pub -a 23 su idealna za kuliranje u dobrom društvu.

 

 

Ovo su samo neki od razloga zbog kojih se Beograd našao na listi top 10  destinacija u Evropi, kao i zašto su apartmani na Starom gradu, smeštaj u centru, apartmani oko Kalemegdana i oko Knez Mihailove uvek puni.

Kompletnu ponudu noćnog života u Beogradu pogledajte ovde.

 

Izvor i stručne konsultacije: beogradnocu.com

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.