Escape mesta Beograd – izazov za ekipu i trka sa satom

јул 24, 2018

Real escape the room game ili igra bega iz sobe je potpuno inventivna i interaktivna igra u kojoj vas čeka rešavanje niza zagonetki uživo i u kojoj vaš sakupljeni i odabrani tim, pomoću eksperimentisanja sa realnim objektima u datom prostoru odnosno sobi, rešava misteriju. Zadatak je da se unutar odredjenog vremenskog okvira izadje iz sobe. Jedinstvenost ove igre je u tome što se igrači zapravo nalaze fizički unutar priče.

Igra je smeštena u misteriozni prostor savršen za testiranje veština uz dobru zabavu. U timovima od 2-6 igrača zaključani ste u tematskoj sobi na 60 minuta i treba da pokušate sve kako biste pobegli pre nego što vreme istekne. Ovo uključuje:

 • istraživanje sobe,
 • pronaženje skrivenih tragova,
 • otkrivanje tajnih šifri i
 • rešavanje raznih zagonetki kako biste se izbavili na vreme.

Učestvovanje u igri ne zahteva posebne veštine ili znanje.

Sve što je potrebno su vaša percepcija, kreativnost i logika. I naravno, timski rad je ključan!

U Beogradu se igre mogu naći i na srpskom i engleskom jeziku, što ovaj vid zabave čini idealnim za naše goste u apartmanima u centru grada ili smeštaju na Novom Beogradu koji žele pored redovnih aktivnosit i neke teambuinding akcije ili prosto i jednostavno-nešto razonode pred neki izlazak u noćni život u Beogradu ili u neki od vrhunskih restorana u Beogradu.

Dobra stvar je i što u slučaju da vam zatreba pomoć u toku igre, uvek su tu administratori igre koji mogu da vam daju nagoveštaje za sledeći korak. Isto tako, ako iz bilo kog razloga treba da izađete pre isteka vremena, postoji panik taster koji otvara vrata odmah, tako da nema brige!

Escape Rooms su za sve one koji traže novo i jedinstveno iskustvo, izazov, ali pre svega, sat vremena vrhunske zabave! Savršeno je iskustvo za prijatelje i porodice, i team building događaje.

Za koga su sve Escape sobe

1) Za porodicu i prijatelje

Odličan način da provedete kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima jeste poseta nekoj od Escape soba u Beogradu. Escape room avantura je iskustvo koje ćete dugo pamtiti i sigurno ćete želeti da se oprobate opet u nekoj drugoj sobi.

2) Za turiste

U skoro svakom gradu, escape room igre su jedna od najvećih turističkih atrakcija i nešto što ne smete da propustite. Ako želite da istražite grad na malo drugačiji način, oprobajte se u ovoj igri.

3) Za gejmere

Većina gejmera je oduvek želela da iskusi uživo igrice koje su igrali na kompjuterima i sada konačno imaju šansu za tako nešto. Nikakvo poznavanje ove igre i specijalna znanja nisu potrebna, kao ni veća fizička aktivnost. Sve što vam treba je vaš mozak i želja za dobrom zabavom.

4) Za Team Building

Saradnja i timski rad su suštinski faktor uspeha svake kompanije. Escape room igre su dizajniranje sa ciljem da stvore društvenu interakciju i izgrade timski duh među igračima. Naše igre su podigle Team Building na potpuni novi nivo. Ova igra će biti odlično iskustvo o kojem će vaši zaposleni dugo pričati.

TOP 5 ESCAPE MESTA U BEOGRADU

1) EscapeMania u Beogradu

Adresa: Terazije 38/1, Beograd

Telefon: +381 665566509

Email: office@belano.rs

Igre bekstva nam donosi i firma EscapeMania, koja je definitivno najbliža samom centru Beograda i mnogim Belano apartmanima. EscapeMania se nalazi na Terazijama na broju 38/1, pored starog beogradskog bioskopa „Zvezda“.

Escape room Beograd „EscapeMania“ nudi tri sobe za sad, koje se razlikuje od svih  na koje možete naići:

 1. Robin Hood

Već dugo vremena ste deo vesele družine Robin Huda. Krali ste od bogatih i pomagali siromašnima… i naravno spasili lokalnu lepoticu ili dve u procesu.

Ali sada, sve će se promeniti. Kralj Ričard se vraća da preuzme svoje mesto od hulje, Princa Džona. Ipak, postoji problem. Kralj Ričard je već dugo odsutan iz Engleske i narod više nije u stanju da ga prepozna. Neophodan mu je simbol kojim bi dokazao da je baš on njihov Kralj.

Princ Džon se postarao da takav simbol bude sakriven od Kralja, ukrao je Ričardovu krunu.

Ovde vi dolazite na scenu. Robin Hud je dobio infromacije da je kruna sakrivena u šerifovom zamku. On i cela Engleska se oslanjaju na vas da je povratite. Naravno, on bio ovo uradio sam ali je obećao Merien da će je voditi na romantičnu večeru…

Kralju Ričardu je neophodna kruna! Ovo je vaš trenutak.

Požurite imate samo sat vremena da zgrabite krunu i pobegnete!

2. Voodoo Tales

Ušli ste u veštičiju kolibu, postaje očigledno da je nekakav ritual izvršen nedavno. Ostaci korišćene magije ispunjavaju vazduh. Postaje više nego jasno da vreme ističe.

Veštica više nije tu ali je njena kletva svuda oko vas. Morate pobeći i to brzo!

Iz nekog razloga u glavu vam se vraća neka priča iz detinjstva, nijedna kletva ne može imati pun efekat pre nego što istekne 1 sat. Morate rešiti sve zagonetke koje stoje između vas i vašeg bekstva iz ove proklete kolibe.

Igra Voodoo Tales počinje. Srećno.

3. Kafana Jugoslavija

Gazda Jugoslav je preterivao sa kockanjem i na kraju izgubio sve, uključujući i svoju čuvenu kafanu.

Da bi se izvukao iz problema, morao je da pobegne u inostranstvo. Međutim, u kafani je zaboravio nešto što za njega ima sentimentalnu vrednost i sada želi da baš vi to pronađete pre nego što novi vlasnik preuzme kafanu. U pitanju je stari recept njegovog dede za rakiju, koja je proslavila ovu kafanu.

Imate tačno 60 min da ga pronađete, pre nego što se pojavi novi vlasnik kafane.

Escape igra traje 1 sat! Organizujte ekipu  i spremite se za nezaboravnu zabavu!

Cena igre je 4000RSD (maksimalno 5 osoba), obavezno rezervišite unapred kako biste osigurali vaš termin.

2) Adrenalin Escape Rooms

Adresa: Simina 9a, Beograd, Srbija

Telefon: +381 665566509

Email: office@belano.rs

S obzirom na to da se nalaze u centru Beograda u ulici Simina 9, Adrenalin Escape Rooms su sobe za bekstvo koje su takođe dostupne peške, ukoliko se odlučite za boravak u apartmanima u centru Beograda. Desno pored Studentskog parka se nalazi ovaj pravi adrenalinski izazov i trening za vijuge koji morate da isprobate.
Adrenalin Escape Rooms nude dve vrste escape soba, koje su preporučene za igrače sa različitim nivoom iskustva u igrama bekstva.

Sobe:

Titova tajna: preporučena za početnike.

Teslin genijalni um: preporučena za one koji su već isprobali Adrenalin Escape sobe i koji su rešli da isprobaju nešto novo.

Idealan broj igrača u timu je između 2 i 6, a cena za ovu avanturu je 4000 dinara za ceo tim.

3) Escape Story

Adresa: Cara Uroša 39

Telefon: +381665566509

Email: office@belano.rs

Escape Story je još jedna igra bekstva locirana u centru Beograda, u ulici Kralja Petra 22, što znači da svoj dan u Beogradu možete organizovati tako da vreme provedete najpre kroz razgledanje centra Beograda, nakon čega se laganom šetnjom možete uputiti prema Kalemegdanskom parku kroz ulicu Kneza Mihaila, i upravo tu isprobati neverovatnu avanturu koju pruža igranje escape game igara u stvarnom svetu. Escape Story kuća igara pruža dve sobe.

Sobe:

 1. Tajna Nikole Tesle i
 2. Civilizacija: nudi pravo malo putovanje kroz vreme, s obzirom na to da je ova soba uređena po uzoru na poznatu i nagrađivanu kompjutersku igricu „Civilizacija“.

Rezervacije su potrebne, pri čemu je ponovo podrazumevani broj igrača od 2 do 5, a cena još jednom 4000 dinara za celokupan escape game tim.

4) EscapeGame Belgrade

Adresa: Topličin venac 3, Beograd

Telefon: +381665566509

Email: office@belano.rs

EscapeGame, firma koja pruža usluge igranja room escape igara, se vrlo brzo razvila s obzirom na to da je vrlo brzo stekla veliki broj obožavalaca.

EscapeGame Belgrade se nalazi u Novom Beogradu (na novoj strani reke Save) u ulici Antifašističke borbe 17/43, odmah prekoputa Kombank Arene (Beogradska Arena). Ukoliko se danas odlučite da baš ovde isprobate escape game u Beogradu, možete da birate „gde želite da Vas zaključaju“, s obzirom na to da postoje tri različite sobe za bekstvo, sa različitim temama, postavkama i zagonetkama. Za koju god escape sobu da se odlučite, imate 60 minuta do isteka vremena, a dostupne escape game sobe su:

Sobe:

 1. Misterija soba (početnička težina),
 2. Enigma soba (srednja težina) i
 3. Laboratorija escape game soba (veoma teška).

  Svaka od soba zahteva različite veštine i načine razmišljanja, međutim kako je escape game igra preporučena gotovo svim generacijama i timovima od 2 do 5 ljudi, podrazumeva se da nisu potrebna posebna predznanja za igranje escape igre, već isključivo logika, dobro rasuđivanje, timski rad i brzina.Rezervacije za escape game su potrebne a cena igranja escape game igre je 4000 dinara za ceo tim.

escape sobe

5) PIN Escape Rooms

www.pinescape.rs

Radno vreme 13:00 – 21:00

Telefon: (+381) 64 9177 530, (+381) 64 6671 597

Bulevar Mihajla Pupina 16a, Beograd, Prvi sprat / Apartman 3

Sobe:

Mesareva Tamnica

Jezivo, uzbudljivo i veoma zastrašujuće iskustvo poput nijednog do sada – ovo je najprecizniji opis naše nove igre – “Mesareva tamnica”

Definitivno najstrašnija soba u Beogradu i regionu, autentično horor iskustvo koji su mnogi tražili. Ovo je nešto o čemu ćete pričati dugo vremena nakon završene igre. Nije sve onako kako vam se čini na prvi pogled…Imate li hrabrosti?

Ubistvo u Masonskoj loži

Ubijen je visoko pozicionirani član Masonske lože u Beogradu. Policija je izvršila uviđaj, ali nije uspela da otkrije previše informacija o ovom misterioznom ubistvu. Vi ste tim detektiva koji ima priliku da se vrati na mesto zločina i pokuša da otkrije ko je ubica, pre nego što tajno društvo zataška sve informacije.

Drakuline Odaje

Došli ste u posetu tajnim odajama za koje kruže glasine da je u njima poslenji put viđen Grof Drakula. Tokom obilaska njegovih odaja, iznenada shvatate da vas je čuvar odaja prevario i da vas je zaključao! U opasnosti ste, osećate strah i ne vidite izlaz iz ove situacije. Lupate na vrata i molite čuvara da vas oslobodi. Morate savladati sve prepreke koje vam je postavio lično Grof Drakula, kako bi ste pobegli iz ove teške siutacije. Požurite! Imate samo 60 minuta ili ćete ostati zauvek zaključani!

Cenovnik:

2 osobe  – 3000 RSD

3 osobe – 3500 RSD

4 osobe – 4000 RSD

5 osoba – 4500 RSD

Renta stan Beograd

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.