beogradska zima

Beogradska zima – ZAOKRUŽI BEOGRAD

Beogradska zima – ZAOKRUŽI BEOGRAD

децембар 20, 2018
beogradska zima

Manifestacija „ Beogradska zima “ počela je 1. decembra kada je otvoren Trg bajki kod Opštine Zvezdara. Ovaj niz događaja odvijaće se sve do kraja januara 2019.

 

Manifestacija Beogradska zima – iz godine u godinu je divno biti deo magije Beograda

 

Manifestacija „Beogradska zima“ pod sloganom „Zaokruži Beograd“ obuhvata iz godine u godinu oko 200 manifestacija i 500 sati programa tokom dva meseca. Tokom ovog perioda nas očekuje Beogradski novogodišnji festival na Beogradskom sajmu, klizalište na Trgu Nikole Pašića, doček Nove godine u centru grada, Trg otvorenog srca, Ulicu otvorenog srca (po opštinama), Božićno seoce kod Hrama Svetog Save i bioskop na otvorenom na Slaviji… U blizini svih naših apartmana u Beogradu ponešto će se dešavati, i vreme je za porodična uživanja, udoban smeštaj i pravu zimsku idilu u Beogradu.

Beograđani, a i svi njegovi gosti, turisti, rođaci, drugari, prijatelji, stranci, ljudi koji u njega dolaze na dan, dva, u njemu žive ili pak kroz njega prolaze moći će da uživaju u brojnim manifestacijama i događajima.

Zimskim porodičnim programom „Trg bajki“ na platou ispred UK „Vuk Karadžić“je Beogradska zima otvorena, a pogledajte šta nas tek sve očekuje ove godine:

 

 

Beogradska zima: Zaokruži Beograd

 

Stalni događaji

 

 • Trg otvorenog srca
  • Trg bajki
  • Future park
  • Klizalište Taš
  • Klizalište Trg Nikole Pašića
  • Božićno seoce kod Hrama – Spomen Hram Svetog Save

 

Centralni nedeljni događaji

 

 • Svečano otvaranje „Beogradske zime“ – Trg otvorenog srca
  • Svečano otvaranje programa „Trg bajki“
  • Program „Streličarski vikend“
  • Otvaranje programa „Future park“
  • Program „Novogodišnji dečiji festival“
  • Svečano otvaranje Klizališta na Trgu Nikole Pašića
  • Program „Padaju zvezde, ispunjavaju snove, trk na ulicu, Deda Mraz zove“
  • Koncertni program „Muzički dani“ na Trgu republike (rokenrol, bluz, rege, hip-hop, pop…)
  • Program „Bal za penzionere“
  • Koncertni program na Sava promenadi
  • Svečani doček Nove godine na platou ispred Narodne skupštine /koncertni program/
  • Program „Nova godina – otmeno“
  • Program „Ulica otvorenog srca“
  • Lomljenje česnice, Badnji dan, Božić, školska slava Sveti Sava
  • Program proslave pravoslavne Nove godine, UK „Vuk Stefanović Karadžić“
  • Viteško plivanje za časni krst

Beograd će i ove godine imati atraktivni program za gradski doček Nove godine 2019. na nekoliko centralnih lokacija, a glavna bina biće ispred Doma Narodne skupštine.

 

beogradska zima

 

 

Gradski doček Nove godine u Beogradu: Doček 2019 – 30. decembar

 

Na Trgu Nikole Pašića, ispred Doma Narodne skupštine prvog dana dočeka Nove godine, u nedelju, 30. decembra, program počinje od 21.00 kada će nastupiti pobednici digital aktivacije „Sviramo kaver“. Od 21.20 pred publikom su S.A.R.S, a od 22.50 Stereo MC’s. Dvadeset minuta posle ponoći na bini će biti i Rudimental.

 

Program za 30. decembar

 

21.00-21.15… Pobednici digital aktivacije „Sviramo kaver“

21.20-22.35… S.A.R.S.

22.50-00.05… Stereo MC’s

00.20-01.35… Rudimental

 

 

Gradski doček Nove godine 2019 – 31. decembar

 

Posle nastupa u Areni, Bajaga će ponovo na beogradskoj bini. Ali ovaj put će Beograđani kao i gosti prestonice i naših apartmana Belano Novu godinu dočekati sa Harisom Džinovićem. Poslednjeg dana 2018. u sklopu dočeka nastupiće i Saša Kovačević, dok će prvog dana 2019. odmah posle Džinovića svirati Dejan Petrović Big bend.

 

Program za 31. decembar

21.00-22.00… Saša Kovačević

22.15-23.30… Bajaga i Instruktori

23.40-01.10… Haris Džinović

01.20-02.20… Dejan Petrović Big bend

 

Gradski doček Nove godine 2019 – 1. januar

Zanimljivo je da program prvog dana nove godine počinje odmah posle „Ulice otvorenog srca“ a svojevrsni je nastavak i „Otmenog“ programa iz Sava centra. Već od 14.00 publika će ispred Doma Narodne skupštine čuti kompozicije Šuberta, Mocarta, Verdija, Bizea, domaće pop hitove i najlepše dečje pesme. U večernjem programu Senidah, Rasta, Grampohonedzie, Disciples.

 

Program za 1. januar

14.00-15.30… Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta sa gostima: Solisti beogradske opere, Aleksandar Eraković, Bojana Vunturišević, Leontina Vukomanović i Hor Čarolija, Ana Stanić

20.00-20.40… Senidah

20.50-22.10… Rasta

23.00-00.30… Gramofondžije

00.45-02.00… Disciples

 

Gradski doček organizuju Grad Beograd i Turistička organizacija Beograda u sklopu manifestacije Beogradska zima 2018-2019.

 

 

Beogradski duh podrazumeva gostoprimstvo, podrazumeva komšijsko druženje, dobru hranu, udobne stanove koji otvaraju vrata gostima i putnicima namernicima, koji stižu otvorenog srca na njegove ulice i trgove, koji pevaju sa bendovima u ponoć, u prazničnim danima, oko Božića i Nove godine. Apartmani su spremni za sve, u centru, na Novom Beogradu, šireći ruke svakome ko želi da doprinese i da sa sobom ponese beogradski duh. Ova zima je svačija zima. Ova zima je beogradska zima. Moja zima. I tvoja.
Spakuj šal i kapu, izađi na ulice i dopusti da te ove godine Beograd preplavi!

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.