Bebisiting agencije Beograd: 3 najbolje po našem izboru!

август 26, 2019
bebisiting agencije u beogradu

Roditeljstvo danas je poseban izazov, posebno u svetu ubrzanog tempa u kojem se roditelji susreću sa sve intenzivnijim pitanjem organizacije vremena, vannastavnih aktivnosti, ali i mladi roditelji nemaju više luksuz da vreme koje treba posvetiti prinovi posvete zapravo vremenu sa detetom. Često su roditelji prinuđeni da se vrlo brzo vrate u svakodnevne obaveze, a to onda znači da su usluge bebisiting agencija u Beogradu više nego tražene i neophodne.

Ako uzmemo u obzir da je osoba koja brine o deci jednako bitna kao i sami roditelji, da se deca intenzivno i suštinski razvijaju do svoje 6 godine, kao i da je svakom roditelju prioritet blagostanje i zdravlje deteta, ono što se nameće jeste pre svega kako pronaći pouzdanu i privrženu osobu kojoj možete da verujete, ali i kojoj agencije za izdavanje nekretnina mogu da veruju kada u apartmane u Beogradu dolaze turisti i možda žele da koriste usluge bebisiting agencija u Beogradu i njihovih probranih dadilja tokom boravka u smeštaju na dan ili više dana.

Usluge koje bebisiting agencije mogu da pruže su:

 • Nega beba (to uključuje presvlačenje pelena, kupanje, brigu o higijeni),
 • priprema obroka i jela za bebu,
 • hranjenje beba,
 • kreativni rad sa bebama i decom,
 • igre na otvorenom sa decom,
 • briga o dečijim stvarima (o flašicama, odeći, stanju prostora za igru…),
 • uspavljivanje beba
 • ostalo

.

Bebisiting agencije vam mogu biti potrebne ako treba da angažujete dadilju za:

 • dnevno čuvanje beba, pri čemu je minimum uglavnom 2 h, a maksimum 12 h
 • večernje i noćno čuvanje beba i dece
 • dovođenje dece iz vrtića ili škole po potrebi
 • čuvanje za vikend kao produžena usluga
 • čuvanje dece kada su roditelji na putu
 • putovanje sa porodicom ili sa decom (u zemlji i inostranstvu)
 • osnovna pomoć majkama oko kućnih poslova uz čuvanje dece
 • posredovanje za bebisiting u inostranstvu
 • posredovanje za bebisiting za strane porodice

Šta je potrebno kako iste postali bebisiterka?

Prilikom odabira bebisiterki osnovni preduslovi koji moraju biti ispunjeni su minimum srednja stručna sprema kao i prethodno iskustvo u radu sa decom.

Tek nakon toga, bebisiterke prolaze proces selekcije „u tri koraka“:

 • inicijalni intervju sa psihologom
 • set psiholoških testova
 • zdravstvene i zakonske provere

Psihološki testovi, prvenstveno imaju za cilj da ukažu na eventualno postojanje patoloških obrazaca ponašanja, ali i da pruže bolji uvid u zdrave potencijale ličnosti – koliko je bebisiterka odgovorna, pouzdana, saradljiva, ali i topla, sklona empatiji, kreativna, otvorena za nove ideje, itd.

Zdravstvene i zakonske provere podrazumevaju važeću sanitarnu knjižicu, kao i uverenje o nekažnjavanju bebisiterke koje izdaje nadležan sud.

1. Mirna kuća – Čuvanje dece sa iskustvom

Posredovanje u bebisitingu vodi Marija Maran. Do sada je preko 900 porodica  angažovalo bebisitera preko ove agencije. Bebisiteri agencije imaju od 20 do 55 godina starosti, minimum SSS i iskustvo u radu sa decom kod drugih porodica sa uzrastom za koji rade selekciju. Imaju veliki broj pedagoških profila: pedijatrijskih sestara, defektologa, vaspitača, učitelja, psihologa, medicinskih sestara… Jedan broj profila je prekvalifikovan i ima višegodišnje isksutvo u bebisitingu.

Na vaš zahtev za bebisiterom ponudiće vam selektovane profile sa kojima ćete kroz razgovor doći do osobe kojoj biste poverili na čuvanje svoje dete.

Agencija za zapošljavanje MIRNA KUĆA je osnovana je 2008. Godine i poseduje dozvolu za rad Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja za poslove posredovanja i zapošljavanja. Do sada su zapošljavali profile koji su obavljali usluge pomoći u kući: bebisiting, nega starih i bolesnih lica, domaćice kuće, održavanja poslovnih prostora, stambenih zgrada, apartmana, hostela i spotskih objekata.

Njihova delatnost uključuje i zapošljavanje osoba sa invaliditetom, a aktivnosti usmeravaju i na prekvalifikaciju nezaposlenih lica.

Njihova baza obuhvata  oko 5.000 nezaposlenih lica različitih stručnosti koja su preko nas tražila zaposlenje. Do sada su ostvarili uspešnu saradnju sa 2.400 klijenata na čiji zahtev smo odgovorili selektujući i zapošljavajući odgovarajuće profile.

Od 2009. godine zaposleni radnici obavljaju poslove održavanja, pratnje dece u školu, recepcionarske poslove u Internatonal School of Belgrade.

KONTAKT

MIRNA KUĆA

Admirala Geprata br 8 sprat 1, 11000 Beograd

Telefon: 011/3065 492

Mob. telefon: 065/362-0904, 063/730-3911

E-mail: office@mirnakuca.com

Nega straih lica: nega@mirnakuca.com 

Bebisiting: bebisiting@mirnakuca.com

PIB: 105498555

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 09.00 – 16.00 h

2. Agencija za čuvanje dece Royal Care

Agencija “Royal Care” je tu da Vam pruži visoko kvalitetnu uslugu i pomogne pri odabiru prave osobe koja će preuzeti deo brige o Vašem detetu ili deci.

Svi mi kao roditelji znamo koliko je bitno i lepo kada možemo svoje vreme provesti brinući se o deci – igrajući se sa njima, razvijajući im zdrave navike, učeći ih prvim brojevima i slovima, pesmicama, radeći prve domaće zadatke.

Nažalost, tempo života mnoge od nas onemogućava da se o njima brinemo onoliko koliko bismo želeli.

Agencija “Royal Care” nudi rešenje – prilagođavaju se potrebama Vaše porodice i u okviru zadatih okvira pronalaze osobu koja će u skladu sa Vašim instrukcijama brinuti o Vašem detetu ili deci. Zahvaljujući visokoj standardizaciji koju su uveli pri odabiru dadilja, sarađuju iskjlučivo sa stručnim, kvalifikovanim i obučenim osobama.

Pored visokog kvaliteta odabira dadilja, nude i neke druge usluge, uz koje ćete i sami primetiti koliko će vam biti olakšana razdvojenost od vašeg deteta. Jedna od novina kod ovakvog vida pružanja usluga je video-nadzor, što će Vam omogućiti da u svakom trenutku vidite vaše dete i uživate zajedničkom trenutku uprkos razdvojenosti.

.

Usluge koje su u ponudi su prilagođene potrebama svih roditelja, pa ćete, sasvim sigurno pronaći opciju (opcije) koja najviše odgovara Vašim potrebama. Agencija za čuvanje beba i dece može vam pomoći ukoliko imate tek rođenu bebu, ukoliko želite da se dadilja kreativno bavi Vašim detetom, da ga edukuje, pomogne u školskim obavezama, a dadilje su Vam na raspolaganju i kao ispomoć na godišnjem odmoru, tokom boravka u apartmanima u Beogradu ili za život sa Vašom porodicom u inostranstvu.

KONTAKT

ROYAL CARE

Antifašističke borbe 24, lokal 44

11000 Beograd

069 145 54 64

info@dadilje.rs

www.dadiljeroyalcare.rs

3. Bebi servis Beograd – sistem na nivou grada

Bebi servis Beograd je jedini servis za brigu i negu o deci u porodici, čiji je osnivač grad Beograd. Kao oblik postoji više od trideset godina, i pruža usluge povremenog i kontinuiranog čuvanja i nege dece na svih sedamnaest Beogradskih opština.

Sve zaposlene u Bebi servisu, poslate su od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, gde su prethodno prošle niz testova kojima se procenjuje sklonost osobe ka ovom pozivu. Nakon dobijanja psihološke procene i izvršene selekcije kanditata, od strane tima stručnjaka Nacionalne službe za zapošljavanje, stručni tim Bebi servisa vrši dodatnu selekciju kandidata.

Saradnice potpisuju ugovore sa Bebi servisom I time stupaju u radni odnos.

Društvo poseduje biblioteku u kojoj se nalazi stručna literatura koju bebisiterke koriste u pripremama vaspitno – obrazovnih aktivnosti koje će se obavljati sa detetom u porodici. U skladu sa potrebama, skolnostima i interesovanjima deteta, bebisiterka u saradnji sa stručnim timom kreira plan aktivnosti rada sa detetom.

CENE ČUVANJA DECE

DEFINISANA CENA PO KORISNIKU ZA PERIOD OD MESEC DANA

jedno dete/4 sata 23.961,39 din.

Usluga čuvanja jednog deteta za vremenski period od 4 sata.

DEFINISANA CENA PO KORISNIKU ZA PERIOD OD MESEC DANA

jedno dete/6 sati 33.922,68 din.

Usluga čuvanja jednog deteta za vremenski period od 6 sati.

DEFINISANA CENA PO KORISNIKU ZA PERIOD OD MESEC DANA

jedno dete/8 sati 36.406,87 din.

Usluga čuvanja jednog deteta za vremenski period od 8 sati. 

DEFINISANA CENA PO KORISNIKU ZA PERIOD OD MESEC DANA

dva deteta/8 sati 43.688,24 din.

Usluga čuvanja jednog deteta za vremenski period od 8 sati. 

KONTAKT

BEBI SERVIS BEOGRAD

Bulevar maršala Tolbuhina br. 39 (bivša Goce Delčeva), Novi Beograd 11070

011/26-29-123

011/26-02-723

065/26-29-123

065/26-29-124

office@bebiservisbeograd.rs

Radno vreme: 09-17h

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka u našim apartmanima u Beogradu, želite da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, pronađete bejbisiting servis kako bi vam pomogao u logistici – tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.