7 najboljih sala za venčanje u Beogradu po našoj preporuci

децембар 15, 2021

Svi se slažemo da najlepši dan u vašem životu treba da bude u skladu sa vašom zamisli i idejom. Bilo da ste od onih koji bi se samo registrovali u opštini ili intimno venčanje na omiljenoj lokaciji koja vam znači i govori o vašoj vezi, – odabir sala za venčanje i sale za proslavu je jedna od najbitnijih stvari o kojima treba doneti odluke.

Odabir mesta za proslave obuhvata mnogo više od same lokacije. Tu je pre svega vizuelni identitet koji će ostaviti pečat na celo veselje. Ako brinete o svakoj sitnici i neizmerno vam je stalo da se sve uklapa u vašu čarobnu bajku, ako ste u potrazi za mestom koje će u potpunosti odgovarati onome o čemu ste maštali, ako želite da vaša proslava bude zapamćena kao najbolja i najveselija – obratite pažnju na predloge sala za venčanje koji vam predstavljamo gde možete organizovati svadbu.

Kalemegdanska terasa

Restoran “Kalemegdanska terasa“ je jedinstven prostor za svečane proslave, i on može biti pravo mesto za Vaše savršeno venčanje, jer je i van regiona poznat po brojnim venčanjima međunarodne strukture gostiju. Od nastanka do danas restoran nije menjao svoju funkciju. Poseduju vrhunski prostor sa pogledom na ušće i organizovani tim koji umesto Vas brine o svemu, što ga čini prepoznatljivim i u svetu. Ovde možete dobiti “all inclusive” organizaciju Vašeg venčanja – od crkvenog venčanja na samo minut od restorana, koktela dobrodošlice na donjoj terasi, do kompletne organizacije programa svadbenog veselja u restoranu. Restoran raspolaže sa 250 mesta i još 100 na otvorenoj terasi.

Hotel Hyatt Regency

Kada se u beogradskom „Hyatt Regency“ hotelu već gotovo dve decenije veoma uspešno održava Sajam venčanja, koji poseti na hiljade budućih mladenaca, zamislite kako tek dobro mogu da organizuju Vaše venčanje u ovom luksuznom, a prijatnom prostoru! Ovaj hotel je svakako jedan od najboljih u gradu za organizaciju raznih vrsta svečanosti – od venčanja, do konferencija. Bilo da planirate veliki prijem ili malo, intimnije okupljanje, profesionalni tim hotela „Hyatt Regency“ će se pobrinuti da sve bude savršeno organizovano, a da se Vaše venčanje pamti kao – perfektno!

Acapulco splav

Na prvi pogled bićete zavedeni njegovim ekskluzivnim enterijerom, kao i velikom terasom koja kao da lebdi iznad Dunava. „Acapulco“ splav je pravi izbor kada razmišljate o mestu za Vaše venčanje. Vrhunska organizacija događaja i profesionalno osoblje, garancija su da će svi Vaši gosti imati nezaboravan provod. Kapacitet splava sa terasom je 270 sedećih mesta. Sistem pokretnih stakala, omogućava da eventualne vremenske nepogode ništa ne pokvare, a terasa je prilagođena i za prilaz plovilima. „Acapulco“će sigurno prevazići Vaša očekivanja, a o Vašem venčanju će se sigurno još dugo posle njega pričati.

Topčiderac

Bajka o kojoj ste celoga života maštali, ostvariće se u „Topčidercu“. Ambijent je ključna tačka za svako venčanje i odabir onog pravog osigurava da atmosfera bude baš onakva, kakvu ste zamislili. „Topčiderac“ je po tom pitanju zaista jedinstven. Raskošna sala sa staklenim zidovima, prostrana bašta sa pažljivo raspoređenom vegetacijom idealna je za venčanje u toplim mesecima, a gostima je na raspolaganju i parking nadomak restorana. Pored vrhunskog tima kuvara i poslastičara, tu je i profesionalni planer venčanja koji će se pobrinuti da Vaše venčanje protekne po planu.

Hyde Park

Mesto koje je zasigurno epicentar okupljanja za sve hedoniste u Beogradu, ali i budućih mladenaca koji žele ušuškanu, predivnu svadbu sa stilom, u rustičnom šik prostoru. To će im pružiti prostor „Hyde park“-a, koji se odlikuje enterijerom izuzetnog dizajna, širokom ponudom najkvalitetnijih vina iz Srbije i Italije i pažljivo osmišljenim menijem koji u potpunosti prati besprekornu vinsku kartu. Otvoreni prostor bašte, kapaciteta do 240 mesta, dostupan je za svečanu ceremoniju Vašeg venčanja ali i celokupno svadbeno veselje.

Svečane sale Nera

Svečane sale Nera su arhitektonski idealno rešene bez ijednog unutrašnjeg stuba, što daje utisak prave balske dvorane. Ovde će vam omogućiti da vašu maštu pretvorite u stvarnost jer različitost objekata zadovoljiće i najtananije estetske kriterijume današnjice. Radi vašeg nezaboravnog dana, tim zaposlenih se specijalizovao za sve vaše želje, od menija preko dekoracije do fotografije. Iskusni kuvari i poslastičari probudiće čulo ukusa na najpozitivniji način, dok će stručni dekoraterski tim u dogovoru sa željama i potrebama, učiniti da bajka postane stvarnost, zabeležena na najprofesionalniji način umetničkim okom profesionalnih kamermana i fotografa. Svečane sale Nera u okviru svog kompleksa poseduju i bazen. Provedite svoje prvo jutro u zajedničkom životu, uz nezaboravni ambijent pored bazena, jer uz rezervaciju, dobijate i mladenački apartman.

Perla Event Hall

U skladu sa svojim imenom restorana Perla, enterijer je ukrašen mermernim podovima, stubovima od belog ukrasnog kamena koji se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Ukrašena modernom LED ambijentalnom rasvetom, opremljena centralnim klima i ventilacionim sistemima velika sala sa kapacitetom do 220 gostiju, predstavlja biserno jasan izbor za vaše glamurozne proslave. Sala je povezana sa baštom i predstavlja pravu oazu u letnjem periodu. Kompletan prostor je centralno klimatizovan i ima obezbeđen veliki parking za preko 50 vozila i veliku garderobu. Dve elegantne, impresivne sale svojom originalnošću izlaze u susret svim vašim zahtevima, tako da organizovanje proslava dobija šarm i duh dostojan najsvečanijih događaja u vašem žuvotu. Specijalno ambijentalno osvetljenje i pregršt scenskih efekata su razlog zbog kojeg ćete iz ovog restorana poneti najlepše fotografije ikada.

Najbitniju stvar ste svakako već rešili odabravši osobu sa kojom ćete se upustiti u jedinstveno životno putovanje. Verujemo da će prostor koji ćete izabrati samo upotpuniti vašu zajedničku priču.

Ako pravite veliko venčanje i imate veliki broj prijatelja i rođaka iz unutrašnjosti koje želite da vidite, a nemate gde da smestite – tu su ekskluzivni stanovi Belano apartmana, koji se svojim luksuzom mogu takmičiti sa najboljim arhitektonskim i dekorativnim rešenjima koje ste odabrali za vaše venčanje.

Živeli i srećno!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.