7 najboljih auto perionica u Beogradu

јануар 14, 2022

Bilo da ste u obavezi da održavate službeni automobil čištim i urednim, ili da je u pitanju vaša potreba za vrhunskom higijenom automobila, auto-perionice su servis centri koji će vam omogućiti dubinsko čišćenje i pranje automobila. Iako su sve češće u upotrebi samouslužne perionice pri benzinskim pumpama, pravi tretman naš automobil može da dobije na nekoliko odabranih mesta u Beogradu. I dok vi popijete brzinsku kaficu, vaš automobil će biti čist kao suza, detaljno dubinski očišćen, opran i ispoliran.

Dubinsko pranje Jevtić

Ukoliko vam je potreban kompletan profesionalni detailing automobila, obavezno svratite do ove perionice na Zvezdari.

Auto detailing podrazumeva kompletno dubinsko pranje spoljašnjosti i unutrašnjosti vašeg automobila. Unutrašnje dubinsko pranje znači da ćete dobiti kompletno pranje svih delova automobila; plastike, kože i sedišta bez obzira na materijal, kao i svih zabačenih ćoškova koje ne možete da očistite klasičnim putem. Ovde se koristi samo proverena kozmetika, a u zavisnosti od materijala sedišta koriste se posebna sredstva za negu i pranje. Kožna sedišta zahtevaju posebnu negu i imaju poseban process čišćenja.

Pored dubinskog pranja automobila Jevtići nude i dubinsko pranje nameštaja. Dolaze na kućnu adresu i vrše efikasno dubinsko pranje nameštaja: ugaone garniture, fotelje, krevete…

Auto pranje 36

Autoperionica Auto pranje 36 nalazi se u strogom centru grada, na Vračaru. Celokupan rad servisa bazira se na uslugama najvišeg kvaliteta. Uz pranje automobile spolja, kod njih dobijate i voskiranje, detaljno čišćenje felni, mazanje guma glicerinom, izduvanje vode iz nepristupačnih delova, itd. Hemijsko čišćenje unutrašnjosti vozila je vrhunska usluga – radi se detaljno, pedantno, vade se sedišta i rasklapaju delovi. Rade sve vrste poliranja – mašinsku pripremu za poliranje, mašinsko poliranje, ručno poliranje.

Auto centar Dojčinović

Ukoliko želite samo brzo pranje automobila koje je detaljno i zahteva minimum vremena, možete oprati svoj automobil u ovom servisu. Koriste samo najkvalitetnija sredstva za pranje automobila, koja će učiniti da pokažete vaš automobil u punom sjaju.

Bez obzira da li je unutrašnjost vašeg vozila od kože, pliša ili platna, tim ove perionice je dobro obučen i vodi računa da ne ošteti unutrašnjost automobila kao i da svakom materijalu obezbedi pravilno pranje i negu. Ispolirajte i keramički zaštititite farove.

Pored Autocentra Dojčinović nalazi se autoservis gde možete obaviti mali i veliki servis, dijagnostiku i mehaniku sve na jednom mestu. U ovom auto centru u ponudi su nove gume za putnička i polu-teretna vozila raznih proizvođača svih dimenzija, među kojima su najbolji svetski brendovi: Mišelin, Goodyear, Continental, Tigar i mnogi drugi…

Autoperionica Black & Shine Detailing

Mnogima automobil doživljavaju veoma lično jer u njemu provode veliki deo dana. Zato je pravilna higijena i redovno održavanje vrl bitno i za estetiku i za bezbednost vozila.

Auto perionica Black & Shine detaling je profesionalna auto perionica koja misli na svoje klijente i zato su vam obezbedili najbolju uslugu, kao i mnogo više benefita za sasvim pristojnu cenu. Pre svega tu je beskontaktno pranje Magic Foam-   beskontaktno pranje, koje će uraditi kompletan posao čišćenja bez ikakvog ljudskog kontakta tokom šamponiranja. Sušenje se vrši savremenim peškirima specijalno dizajniranim za najfinije sušenje vozila i usijanje samog laka.

Možete ostaviti bilo koje vozilo iz putničkog ili teretnog programa (automobil, motor, kombi, kamion, skuter, čamac, kvad, džip).

Auto perionica Full Auto

Auto perionica Full Auto postoji i radi od 2006. godine nudeći svojim korisnicima vrhunski kvalitet usluge pranja i čišćenja vozila. Zahvaljujući ogromnom iskustvu i visokom kvalitetu usluge, ostvarili su uspešnu saradnju sa velikim brojem partnera, firmi i prodavaca vozila.

Kako bi vaše vozilo uvek bilo čisto i uredno,  perionica Full Auto nudi sledeće usluge: hemijsko (dubinsko) čišćenje automobila,  mašinsko pranje automobila, poliranje automobila, voskiranje, poliranje farova.

Ovde takoše možte očistiti i unutrašnjost automobila. Na taj način će efikasno biti ukljonjena prašina, masnoća, mrlje, fleke i druge nečistoće koje se nalaze na sedištima i meblu vozila. A ukoliko je automobil izgubio nekadašnji sjaj ili ima ogrebotine i druga sitna oštećenja, pravo rešenje jepoliranje i voskiranje automobila.

Auto perionica French Wash

Osnovna delatnost auto perionice French Wash koja je osnovana 2015. godine je pranje i održavanje motornih vozila i tepiha.

Auto perionica French Wash nudi sledeće usluge: dubinsko pranje automobile, hemijsko pranje i čišćenje unutrašnjosti vozila, poliranje automobile, voskiranje automobile i pranje tepiha.

Polazeći od činjenice da u današnje vreme veliki deo vremena provodimo u automobilu, briga o čistoći enterijera je jako važna. Auto perionica French Wash nudi Vam dubinsko čišćenje vozila koje ima za cilj da kompletno otkloni svu prljavštinu i prašinu koja se vremenom sakupila u unutrašnjosti Vašeg vozila.

Pored pranja i održavanja motornih vozila, auto perionica French Wash nudi Vam kvalitetnu i najpovoljniju uslugu pranja svih vrsta tepiha.

Turbo car wash auto perionica

Auto perionica Turbo Car Wash nalazi se ispod Brankovog mosta, na teritoriji opštine Savski venac. Ova perionica je otvorena svaki dan i ovde postoji prostor i uslovi za pranje svih vrsta putničkih, dostavnih i kombi vozila, po najpovoljnijim cenama u gradu. Takođe, u ponudi je i dubinsko i suvo pranje tepiha.

Kako bi Vaš automobil uvek bio čist i uredan, u radu koriste najkvalitetniju kozmetiku renomiranih proizvođača koja postiže maksimalne rezultate. Bilo da se odlučite za neki od programa pranja, poliranje farova ili odmašćivanje alu felni, dobićete brzu i profesionalnu uslugu, po popularnim cenama.

Zbog ubrzanog tempa života sve veći broj ljudi, veliki deo dana provede u automobilu koji usled gradske prašine i smoga, često zna da bude leglo virusa i bakterija. Istina je da higijena našeg automobila utiče na naše zdravlje, raspoloženje, kao i deo slike koje šaljemo o sebi.  

Ako se odlučite da stan na dan u Beogradu iznajmite preko agencije Belano, biće nam zadovoljstvo da vam pružimo sve informacije u vezi sa najboljim uslugama i servisima o kojima smo pisali u ovom tekstu, kao i svega drugog što bi vam moglo biti od koristi za prijatniji boravak u prestonici Srbije. Očekujemo vas u Belanu!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.