5 najboljih fotokopirnica u Beogradu

јануар 12, 2022

Dobro opremljene fotokopirnice su danas poput malih štamparija. Zahvaljujući povezivanju sa raznim tehnologijama i sve boljim mašinama, štampa je sve bolja, a  kopija sve vernija orignalu. Mnoge fotokopirnice omogućavaju štampu i na drugim materijalima, kao što su šolje, tekstil i drugi predmeti. Na taj način možete izraditi brendiranje za vašu firmu, napraviti dobru reklamu ili kreirati jedinstven, personalizovan poklon za vaše najbliže. Kreiranje rođendanskih poklona ili štampanje majica za maturante nikad nije bilo jednostavnije – predstavljamo vam nekoliko najboljih u Beogradu.

COPY STUDIO BEOGRAD

Ovde možete naći sve na jednom mestu. Ukoliko vam je potrebno obično kopiranje, štampanje diplomskih i drugih akademskih radova, koričenje, štampa flajera I brendiranja – sve se može uraditi na jednom mestu. Kvalitet štampe je veliki, a zahvaljujući kreativnom studiju, možete da dizajnirate svoje poklone. Nude štampu na kanvasu, slikarskom platnu, kao I štampu na velikim formatima za firme i udruženja.

Ukoliko vam je potrebna grafička priprema za projekat, ni za to ne treba da brinete. Dizajneri su vam na usluzi I daće vam najbolje predloge za sve što vam je potrebno.

DIZAJN STUDIO KERAMA PLUS

Nalaze se u ulici Maksima Gorkog i nude kompletne usluge marketinfga i reklame za svoje klijente. Osim fotokopirnice, ovo je i dizajn studio i digitalna štamparija koja je proširila svoje usluge. Osim štampe koja je vrlo kvalitetna, nude i dizajnerske usluge, ne bi li klijenti bili u potpunosti zadovoljni finalnim proizvodom.  Tvorci su brenda „Gotivne majice“ – na zahtev klijenta mogu da odštampaju kvalitetne i unikatne majice, dukserice, kačkete. Sve što zamislite, može biti deo vašeg stila.

ANTIKA FOTOPKOPIRNICE

Mesto gde su kopije bolje od originala. Nalaze se na Novom Beogradu. Prva fotokopirnica Antika, osnovana je 1998. godine čija je osnovna delatnost bila pružanje usluga fotokopiranja i štampanja. Tokom godina fotokopirnica Antika se širila na teritoriji Beograda i samim tim postala vodeći brend u svom poslu zahvaljujući profesionalnosti u pružanju kvaliteta i brzini usluge.

Pružaju širok spektar usluga crno-belog i kolor štampanja i kopiranja na najkvalitetnijem papiru, različitih formata i gramaže – od 50 do 300 gr.

Ove možete plastificirati dokumenta hladnom i toplom laminacijom, kao i ukoričiti Vaše maturske, diplomske i druge radove mekim i tvrdim povezom. Pored kopiranja, štampe i koričenja, u njihovom objektu na Novom Beogradu možete kupiti ili dopuniti kertridže za laserske štampače, svetski poznatih marki: HP, SAMSUNG, LEXMARK, CANON…

Tačni su, brzi i poštuju rokove.

FOTOKOPIRNICE STUDENT

Niko još nije završio fakultet, a da fotokopirnica ili skriptarnica u blizini nije pomogla brzinom i kvalitetom dostavljenog materijala. Jedna od najstarijih, najkorisnijih i najrazrađenijih fotokopirnica je svakako Student. Danas imaju više objekata i nalaze se na raznim lokacijama u grau.

Fotokopirnica Student je osnovana 1994. godine u Beogradu. Od male kopirnice ubrzo su se proširili u fotokopir centar koji danas obuhvata 5 radnji pozicioniranih po čitavom gradu.

Lokacije


Njihove radnje se nalaze na sledećim lokacijama:
Dečanska – Na ovoj lokaciji posluju nešto više od 13 godina. Sama pozicija kopirnice je izuzetno atraktivna pošto je u strogom centru grada.
Molerova – Ovo je nova fotokopirnica koja je počela sa radom u januaru 2014 g. Lokacijski je povezana sa fotokopirnicom u Patriarha Gavrila 1 pošto su udaljene međusobno 50m.
Bulevar -Ova fotokopirnica posluje preko 10 godina. Izuzetno dobra lokacija pošto se nalazi odmah preko puta tehničkih fakulteta.
Farmacija – Fotokopirnica posluje u suterenu zgrad Farmaceutskog fakulteta. Uglavnom su specijalizovani za potrebe fakulteta kako studenata tako i profesora.
– Zemun – Od trenutno aktivnih lokacija Fotokopirnice Student , u Cara Dušana 157 su najduže prisutni. Fotokopirnica je počela s radom 15.09.1996. g.

Tehnologija RICOH

U ovm objektima su zastupljeni digitalni fotokopir aparati najsavremenije tehnologije marke RICOH. Oprema i iskustvo su garant visokog kvaliteta a u isto vreme izuzetno povoljnih cena. Sve usluge su usklađene s platežnom moći klijenata (uglavnom studenata), i pri tome se stalno trudimo da održavaju kvalitet jer samo na tako jedan krajnje pošten način mogu a budu konkurentni na tržištu.

Štampu velikih formata možete obaviti  na lokacijama Patrijarha Gavrila br. 1 i Molerova 59. Koriste HP –ove plotere poslednje generacije koji omogućuju izuzetan kvalitet štampe. Poseduju široki spektar različitih papira po pitanju debljine i kvaliteta koje koristie prema potrebama štampe i želja mušterija.

Digitalnu štampu se vrši na najsavremenijim RICOH ,KONIKA MINOLTA ,XEROX aparatima. Ova štampa je uglavnom namenjena za male i srednje tiraže koji su ekonomski neisplativi na ofsetnim mašinama. Digitalna štampa je u velikoj prednosti nad kopiranjem jer je mnogo tačnija i koristi mnogo veće rezolucije.

Rade koričenje mekim i tvrdim povezom.

COPY & PRINT

Počeli su 1989. godine sa radom. Od tada do danas, sve vreme imaju najnovije i tehnološki najsavremenije uređaje. Vrhunski kvalitet, umerene cene, kvalitetna, stručna i ljubazna usluga njihov su moto.

Crno-belo, kolor, veliki formati, plastifikacija, priprema, štampa… Veoma je malo usluga iz ove delatnosti koju ne moguda pruže. Imaju moćne računare i ljubazno i stručno osoblje koje Vas čeka u klimatizovanom i funkcionalnom prostoru.  Ovde će vam pruđiti usluge štampe velikih postera, digitalne kolor štampe, plotovanje AO formata, kopiranje planova, skeniranje, koričenje, plastificiranje i mnoge druge…

Primaju poslove preko interneta, na donetim CD, DVD ili USB fleš memorijama, SD ili Mikro SD karticama, preko Wi-fi ili bluetooth veze. Sve poslove završaju uredno, tačno i u roku, zbog čega mogu da se pohvale velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Ako odsedate u apartmanima Belano i potrebna vam je usluga fotokopiranja ili štampanja, budite slobodni da nam se obratite za najbliži objekat koji će vam ponuditi kompletno traženo rešenje.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.