4 NAJBOLJE IT ŠKOLE U BEOGRADU PO NAŠOJ PREPORUCI

децембар 15, 2023

Živimo u vremenu gde tehnologija predstavlja temelj svakodnevnog života. Bez obzira na razvoj industrije, digitalna transformacija postaje neizbežna. Upravo iz tih razloga odluka o upisu IT škola može biti ključna za sve one koji žele biti korak ispred u ovom sve dinamičnijem svetu.

It akademije nude mnogo više od osnovnog programiranja i rada na računarima. One su inkubatori inovacija i mesta na kom nastaju tehnološki lideri budućnosti.

ZAŠTO UPISATI  „IT“  ŠKOLU?

Jedan od ključnih razloga za upis u neku IT školu je konstantan rast potražnje za stručnjacima iz područja tehnologije. Sve veći broj kompanija prepoznaje važnost digitalne transformacije u svom poslovanju , što automatski rezultira potražnjom za kvalifikovanim IT stručnjacima. Zbog svega navedenog otvaraju se brojne prilike za sve one koji svoju karijeru žele graditi u IT sektoru.

Bez obzira da li se radi o programiranju, web dizajnu, digital marketingu ili mrežnoj sigurnosti, IT škole pružaju temeljno znanje i praktične veštine potrebne za uspeh na ovom rastućem polju.

VEŠTINE KOJE MOŽETE STEĆI U „IT“  ŠKOLAMA

IT škole nude širok spektar mogućnosti za razvoj veština. Uz osnovne kurseve kao što su programiranje, baze podataka, izrada sajtova ili mrežna sigurnost ove institucije nude vrlo često specijalizovane programe koji se fokusiraju na određena područja kao što je razvoj mobilnih aplikacija, veštačka inteligencija i dr. Na taj način svim polaznicima se omogućava da prilagode svoje obrazovanje prema svojim  interesovanjima i ciljevima karijere.

SA ZNANJEM KOJE STIČETE U IT ŠKOLI BIĆETE POŽELJNI KANDIDAT U BILO KOJOJ OBLASTI

Veoma je važno napomenuti da IT veštine nisu ograničene samo na IT sektor. U današnjem svetu gotovo svaka industrija zahteva neki oblik ovog područja. Bankarstvo, zanatstvo, obrazovanje, zabava – svi oni imaju potrebu za stručnjacima iz oblasti tehnologije koju mogu primeniti za svoj biznis.

NAJBOLJE IT ŠKOLE U BEOGRADU PO NAŠOJ PREPORUCI

  • CUBES SCHOOL – Cubes IT škola je ugledna IT  škola u Beogradu koja se među jednakima istakla po kvalitetu svojih programa obrazovanja i utiscima zadovoljnih studenata. Nudi veoma intezivne programe koji su prilagođeni za brzo sticanje praktičnih znanja koja su potrebna za zapošljavanje u IT sektoru. Svi kursevi ove škole su prilagođeni svim nivoima znanja, pa je ona zauzela omiljeno mesto među polaznicima koji su se odlučili za prekvalifikacije i nemaju predznanje iz oblasti informacionih tehnologija. Ono što dodatno ovu školu izdvaja je mogućnost praktičnog rada na stvarnim projektima odakle mogu steći kroz učenje i praktično iskustvo. Nalaze se na Novom Beogradu.
  • IT – AKADEMIJA – Ova akademija  je međunarodna škola za najtraženije IT profesije. Ona je poznata po svojim programima iz oblasti informacijonih tehnologija, dizajna, mulitmedije i poslovnih veština. Nude razne kurseve od osnovnih do specijalizovanih koji su prilagođeni svim nivoima znanja. Nalazi se u mirnom delu Zemuna i nude ogroman prostor na kom možete učiti kroz druženje i uživanje.

JOŠ PAR PREPORUKA…

  • ICT HUB AKADEMY  – Ova IT škola je fokusrirana na pružanje obrazovanja iz oblasti programiranja, veb developmenta, analitike podataka i preduzetnivštva. U ovoj školi možete krenuti učenje od samog početka, ali i unaprediti svoje znanje ako imate neko predzanje. Nalaze se na Dorćolu.
  • CODE BY COMTRADE – IT škola – akademija Comtrade group je obrazovna institucija koja se ističe svojim programima iz oblasti informacionih tehnologija. Nude intezivne programe iz različitih oblasti IT-a. Njihovi kursevi se fokusraju na praktično znanje i veštine koje su relevantne za trenutne potrebe IT sveta. Popularni su sto svoje studente obučavaju kroz praktčan rad na stvarnim projetkima, što im omogućava da kasnije primene praktična zananja u realnim situacijama. Ova akademija se nalazi na Novom Beogradu.

SMEŠTAJ Iako se jedan broj studenata odluči za online nastavu, ipak veliki deo voli pohađati nastavu u učionicama. Kako veliki broj ovih škola ima predavanja u Beogradu od 2 do 3 puta nedeljno može Vam zatrebati smeštaj. Mi Vam možemo ponuditi izuzetno veliku ponudu stanova na dan ili duže na teritoriji celog Beograda. Napomenućemo da se veliki broj apartmana nalazi u samoj blizini ovih IT škola, te će Vam to biti dodatno olakšanje. Ponudu stanova prema lokaciji koja Vam je potrebna možete pogledati na belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.