10 najboljih perionica veša u Beogradu

децембар 21, 2021

Kod pranja nam je važno da je sve organizovano, besprekorno i čisto kao na reklami, kao i da ne morate dugo da čekate da obučete vašu omiljenu haljinu ili košulju te sve češće koristimo usluge perionica veša. Čist veš je imperativ i ljudi koji se bave uslugom pranja i peglanja, vode računa o čistoći, ali i adekvatnom tretmanu osetljivih tkanina. U Beogradu posluju odlične perionice veša sa širokim tipom usluga i sa odličnim komentarima korisnika, a mi vam preporučujemo neke od najboljih.

Vita Veš


Perionica veša „Vita Veš” bavi se uslužnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša. Pružaju profesionalnu uslugu svim firmama i pojedincima koja imaju potrebu za pranjem i sušenjem veša na teritoriji grada Beograda. Oni će prikupiti veš na lokaciji klijenta, prevesti ga do perionice, oprati i osušiti, ukloniti fleke, opeglati veš i isporučiti ga do lokacije klijenta u dogovoreno vreme.
Pružaju usluge najvišeg nivoa kvaliteta, pa su samim tim i zadovoljni klijenti njihova najveća preporuka. Posebna pažnja je usmerena je na održanje vrhunskog kvaliteta usluga, što podrazumeva rad sa profesionalnim mašinama, zasebno pranje veša za svakog klijenta i upotrebu savremenih deterdženata i preparata za tretman tekstila kao i pakovanje u foliju koja održava čistoću i svežinu veša.
Nalaze se u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.

DMS tim


Ovaj servis za pranje, čišćenje i sušenje veša je kroz godine rada i iskustva stekao brojne redovne klijente koji nam se uvek vraćaju zbog povoljnih cena i kvalitetne usluge. Tokom godina su ostvarili uspešnu saradnju sa brojnim individualnim licima ali i ustanovama poput vrtića, hotela, domova za brigu o starim licima, restoranima i sličnim kompanijama i institucijama kojima su potrebne ove usluge.
Pored povoljnih cena, možete biti ubeđeni da će garantovano ukloniti bilo kakve nečistoće ili fleke sa bilo koje vrste tkanina. Kada je reč o čišćenju, pranju, sušenju i peglanju, obrađuju jorgane, zavese, jakne, ćebad, uniforme, tkaninu za stolice, draperije, lični veš i odevne predmete, poslovne uniforme, platnene materijale poput stomatoloških kompresa i sve druge vrste tkanine.
U radu koriste isključivo najkvalitetniju tehnologiju od poznatih proizvođača poput Ipso i Meile kao i vrhunske proizvode iz Nemačke specijalno proizvedene za profesionalno čišćenje veša.
Potražite ih u Železniku.


Beoveš perionica


Nalaze se u samom centru grada. Svoju delatnost su započeli 1998. godine, nastavljajući porodičnu tradiciju još iz 1968. godine. Koriste najbolja sredstva za pranje i najkvalitetnije preparate za skidanje fleka. Brzi su, pouzdani i završavaju sve po dogovoru. Zbog toga su njihovi korisnici firme, restorani, hoteli, svi oni kod kojih čistoća mora da bude besprekorna.


Fresh express


Ova perionica veša svojim klijentima nudi usluge kroz hemijskog čišćenja i pranja veša na precizan, temeljit I organizovan način.
Trenutno svoju delatnost razvija na dva tržišta – u Srbiji i u Makedoniji. Fresh Express upravlja svim svojim službama uz najmoderniju opremu i zapošljava posvećene stručnjake koji se ponose svakim korakom čišćenja koji obave. Pošto se uvek nalaze u velikim tržnim centrima, uvek ih je lako naći. Nude sjajnu uslugu i pružaju pristupačne cene.
Sve artikle koje prime na čišćenje pažljivo obrađuju u njihovom servisu. Zahvaljujući veličini servisa, Fresh Express je u stanju da efikasno sortira vrste čišćenja idealne za svaki tip artikla odnosno tkanina, boja i težine.
Nalaze se u Super Veru, TC Ziri, Immo centru…


Rosso


Rosso hemijsko čišćenje se razlikuje od ostalih zbog predanosti i stručnog pristupa primljenoj robi. Možete im poveriti vaše omiljene stvari, jer tretiraju tkaninu najboljim sredstvima kako se ne bi uništila, vraćaju joj sjaj i svežinu.
Svaki komad vaše garderobe naš stručni tim analizira i određuje kako ćemo ga tretirati. Njihovo stručno osoblje najsavremenijim sredstvima i metodama vrši i hemijsko čišćenje odevnih predmeta od kože i najfinijeg prirodnog krzna. Vasu odeću od pamuka ili lana mogu obojiti u odgovarajuću boju. Takođe, i stara izbledela kožna jakna može poprimiti novu boju i nov sjaj. Raspitajte se o mogućnostima – za Roso ne postoji stari komad odeće koji se baca.

„Rosso“ hemijsko čišćenje nudi posebne pogodnosti za pravna lica – pranje i dostava robe za hotele, hostele, apartmane, klinike, frizerske salone, spa centre, marketinške agencije…
Nalaze se na Bulevaru kralja Aleksandra.


Laundry Shop


Perionica veša Laundry Shop se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana… a pružaju i usluge hemijskog čišćenja.
U mašinama različitog kapaciteta, veš se za svakog klijenta posebno razvrstava po vrsti tkanine, zaprljanosti, načinu obrade fleka koje se ne mogu oprati u normalnom procesu pranja.
Za hotele, motele, hostele, restorane, kafiće, dečije vrtiće, domove, spa centre, frizerske i kozmetičke salone, kao i za druga pravna lica u zavisnosti od potrebe i delatnosti klijenta nude se posebne pogodnosti u vidu prilagođene cene, kvaliteta i brzine usluge. Preko 2500 dinara imate i besplatnu dostavu na kućnu adresu!
U sastavu perionice nalazi se i krojačka radnja, gde možete dodatno korigovati vaše omiljene stvari. Za sva fizička i pravna lica vrše uslužno šivenje i obradu posteljina, stolnjaka, nadstolnjaka, krpa, salveta…


Wash centar


U ovoj perionici na svež i nov način, sa puno razumevanja, pristupaju stvarima u domaćinstvu koje domaćice smatraju daleko najdosadnijim, a to su pranje i hemijsko čišćenje.
Njihov cilj je ne samo da se brinu o Vašoj odeći, već i da celokupnim pristupom, ljubaznim osobljem i prijatnim radnim ambijentom učine čitav proces pranja i čišćenja odeće utoliko boljim. Koriste najsavremenije metode i imaju jako veliki broj zadovoljnih klijenata.


Glanc Wash


Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana, a pružaju i usluge hemijskog čišćenja i bojenja odeće od prirodnih materijala.

U procesu kompletne usluge pranja veša je i preuzimanje i dostava veša, uredno spakovanog na vešalicama i folijama. Vreme preuzimanja i isporuke se usklađuje sa slobodnim vremenom klijenta.

Posebne pogodnosti za korisnike koji imaju veće količine veša kao i za pravna lica u vidu prilagođene cene i odloženog plaćanja preko računa.

Perionica se nalazi na Zvezdari, u ulici Svetog Klimenta 37 (ispod Cvetkove pijace)


Family NSM


Ova nova perionica na Zvezdari pruža svoje usluge non-stop, tako da ne morate da brinete ako se kasno vraćate s puta – ima neko ko može odmah da se pozabavi vašom garderobom. Ono što njih izdvaja je pranje dečijih pelena, pranje skupe garderobe po deklaraciji proizvođača i peglanja. Za restorane i druge ugostiteljske objekte formiraće i promotivne cene.

Gavro M


Perionica veša ‘’Gavro M’’ osnovana je 2009. godine i od tada uspešno posluje. Bavi se uslužnim pranjem veša kao i peglanjem veša za pravna i fizička lica. Korisni

ci njihovih usluga su brojni hoteli, restorani i saloni lepote.
Razvrstavanje veša je posebno za svakog klijenta po vrsti tkanine, po stepenu zaprljanosti, po načinu obrade fleka, po delatnostima, a pranje u mašinama različitog kapaciteta deterdžentima namenjenim profesionalnim perionicama. Sušenje i peglanje se obavlja vodeći računa o sirovinskom sastavu tkanine. Preuzimanje i vraćanje veša na adresu vrši se u dogovorenom terminu i najkraćem mogućem roku.

Zahvaljujući kvalitetnim veš perionicama kojih ima u svakom kraju grada, možete bolje da organizujete svoje slobodno vreme. Dragocene trenutke provedite na način koji želite, a dosadne stvari poput pranja i peglanja prepustite profesionalcima. Ako boravite u nekom od Belano apartmana i ako su vam potrebne usluge pranja i hemijskog čišćenja, budite uvereni da ćete neku perionicu naći u blizini. Raspitajte se!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.