Spremite šljokice i konfete: Vodič za doček Nove godine u Beogradu!

јун 27, 2023
Vodič za doček Nove godine u Beogradu

Svako planiranje Nove godine pretvara se u euforični, svetlucavi period koji prosto mami da se igra, uživa i slavi. Iako se čini da ima i te kako vremena do kraja decembra, naše je da napomenemo da već brojni bendovi, pevačke zvezde, imaju ugovorene dočeke, reprize novogodišnje noći, a i da se mesta u hotelima i apartmanima popunjavaju. Sve ovo znači samo jedno, da na vreme rezervišete svoje mesto. A šta to sve nudi srpska prestonica?

Osim jedne spektakularne večeri, kada ceo grad postaje podijum za igru, zabavu i veselje na ulicama, manifestacija „beogradska zima“nudi vam bogat umetnički program. Najlepši su svakako zimski gradovi i trgovi koji svojim posetiocima nude komadić novogodišnje euforije na svakom koraku.

Spektakl i luksuz – Nova godina i Beograda u punom sjaju

Prva asocijacija na reči Nova godina Beograd jesu luksuzni hoteli koji se nalaze u širem centru grada, kao i poznate kafane i splavovi. Ovog puta krećemo od najspektakularnijih dočeka, koji taj senzacionalizam mogu zahvaliti pevačima koji nastupaju. Ako volite posebne proslave novogodišnje večeri, u posebno skrojenim toaletima, odelima i smokinzima, uz gala večere i all inclusive program, onda su ovo informacije koje su vam potrebne. Jedna od trenutno najpopularnijih mladih zvezda, Tea Tairović, ovu Novu godinu dočekaće u beogradskom hotelu „Majdan“, dok će neko sa kim je često upoređuju, maestro dobrog provoda i performansa, Jelena Karleuša, tradicionalno biti 31. decembra u hotelu „Hyatt“.

Ako ste za isti kvalitet, hotel „Metropol“ vam nudi provod uz dva fantastična ženska vokala i zna se, mnogo dobre muzike i dobrog provoda, jer će nastupati Slađa Allegro i Seka Aleksić, dok će jedan od najpopularnijih muških folk vokala, Aca Lukas, biti uz goste hotela „Crowne Plaza“. Sav sjaj i luksuz prestonice se može videti upravo u ovakvim događajima, pa ako je to ono šta vas mami da tako otpočnete prve trenutke Nove godine, nema potrebe za čekanjem, rezervacije su otvorene. Ali, to nije sve!

Mesta zbog kojih bruji Evropa

Znamo odlično da je noćni provod jedan od glavnih razloga zašto mlađi Evropljani dolaze u Srbiju i neretko jedva čekaju da vide šta to ima srpska prestonica da ponudi kada se ulične svetiljke upale i započne zov splavova, modernih kafana i klubova. Sve je isto i za novogodišnju noć, ali bar deset puta bolje! Tako će biti i za doček 2024. u Beogradu, jer se između ostalih, na spisku već planiranih nalaze splav „River“, „Kafana na vodi“, Klub kafana „Tarapana“ i „Uzbuna“. Magčna noć na reci sa pogledom na Kalemegdan. Da li da se uopšte dalje nabraja?! Beograd je pun iznenađenja za noćne ptice. Kroz lavirint ulica, pronaći ćete tajne klubove i barove koji samo čekaju da budu otkriveni. Osetićete puls grada dok se prepuštate energiji koja će vas nositi do jutarnjih časova. Naravno, ne treba zaboraviti da vas prvog uveče čekaju najbolje reprize ikada!

Koliko košta doček u Beogradu?

Pored toga gde se može otići, glavno pitanje jeste i koliko sve to košta?! Možemo reći da se cene nisu menjale u odnosu na prethodne godine, bar ne u periodu kada su otvorene prve rezervacije. Cenovni rang kreće od 30 pa do 200 evra, a od same vrste dočeka zavisi i koja je cena tačno. Za manje klubove, restorane, cene se kreću između 30 i 80 evra, a cene su negde izražene prema rezervaciji uz plaćanje troškova, dok se neke odnose na all inclusive program.

Kada su u pitanju poznati splavovi, hoteli i  klubovi, cene se ne spuštaju ispod 100 evra za rezervacije, a rastu dalje prema zahtevima i potrebama vas samih i uglavnom se sve odnose na all inclusive ponudu. Da li se isplati jedno veče platiti malo više? Odgovor se definitivno krije u tome  kakvav provod želite da iskusite.

Za svakoga ima mesta u glavnom gradu

Novogodišnji dani su uvek sjajna prilika da glavni grad ugosti građane sveta i ponudi im poznate klubove, splavove, kafiće i restorane koji se mogu meriti sa svetskim. Svi ukusi, kada govorimo o slavljima su podmireni najraznovrsnijom ponudom. Beogradske ulice odišu nestvarno pozitivnom i lepšravom energijom, tu su svi oni koji vole zabavu, igranje, dobar ritam muzike, a sasvim je legitimno reći i da tim ulicama prolaze najlepše devojke i momci, pa zar to sve ne govori da se bar jednom u životu doček  mora organizovati?!

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.