Mi smo Belano Apartmani

agencija koja ima jedan cilj

 vaš užitak

 

 

 

Nastali smo sa idejom da gostima i prijateljima grada Beograda učinimo boravak u našem gradu što prijatnijim i prisnijim, kako bi vam dani provedeni u našim apartmanima protekli kao da niste ni napuštali vlastiti dom.

Belano Apartmani od svog začetka imaju jednu misiju – a to je da se naši klijenti prilikom odlaska iz Beograda, osete kao da odlaze iz svog grada. Jer uz Belano, Beograd će makar malo postati i vaš!

Nudimo ekskluzivan apartmantski smeštaj u centru Beograda klijentima kojima su pristupačne cene, prijatan i uredan prostor, blizina glavnih saobraćajnica i vlastiti mir i spokoj prioriteti prilikom odabira smeštaja…

Belano apartmani nude sve što i hotelski smeštaj, po pristupačnijim cenama… U zavisnosti od vaše želje i potrebe izaćićemo u susret svim vašim prohtevima i organizovati sve, kako bi vam boravak u Beogradu protekao u što prijateljskijoj atmosferi…

Dočekaćemo vas na aerodromu, autobuskoj ili železničkoj stanici. Po potrebi, bićemo u dvadesetčetvoročasovnoj vezi kako bi vam ugodili. Preporučićemo vam najbolje što naš grad može da ponudi, jer najbolje je jedino što želimo i za sebe.

Smeštaj u nekom od Belano apartmana nudi niz pogodnosti za sve tipove turista – od poslovnih ljudi, kojima je potreban mir i izolacija nakon napornih sastanaka, preko omladine koja želi da proputuje sve gradove Evrope i sveta, pa i Beograd, do porodičnih ljudi, kojima će upotreba kuhinje, i mogućnost neplaćanja smeštaja za dete sigurno biti velika olakšica, pogotovu u ekonomskom smislu.

Sve što Belano Apartmani imaju da ponude, lako može stati u parolu kojom se vodimo u svom radu – Vaš dom u Beogradu!