Kako da postanem saradnik Belano-apartmanibeograd?

 

 

Agencija Belano-apartmanibeograd vam predlaze mogućnost profesionalne saradnje po najvišim principima savremenog poslovanja u oblasti pružanja smestajnih kapaciteta u Beogradu. Kao novom članu našeg tima pružićemo Vam punu podrsku i pomoć prilikom naše i Vaše saradnje na obostranu korist.

 

Ukoliko posedujete stan, nezavisno od kvadrature, kuću ili apartman, koji ste spremni da uključite u naš marketinški sistem izdavanja smeštajnih kapaciteta za kratkoročni period, pročitajte dalje redove o uslovima i načinu saradnje sa Belano-apartmanibeograd, a u slučaju da imate dodatnih pitanja ili sugestija u cilju poboljšanja naših usluga, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona, e-maila, pa ćemo u ličnom kontaktu razmotriti sva pitanja i u zajedničkom razgovoru doneti najpovoljnije rešenje kako za Vaš i nas kao tim, tako i za korisnike naših apartmana.

 

Za sam početak, kako bi uvrstili Vas stan u našu ponudu potrebno je da isti zadovolji sledeće osnovne uslove:

 

  • Neophodno je da se stan nalazi na lokaciji uskog gradskog jezgra, primer možete videti na stranici ponude na našem sajtu.
  • Stan mora biti kompletno i funkcionalno namešten, ukoliko je smeštaj u privatnoj kući mora imati potpuno zaseban ulaz. Prednost svakako predstavlja kvalitet nameštaja kao i estetski momenat kompletnog smeštaja.
  • Potrebno je da smeštaj poseduje neku od brzih elektronskih veza: Kablovski internet, Wireless, ADSL, kao I kablovsku televiziju.
  • Veliku prednost predstavlja posedovanje garažnog mesta, parking mesta za korisnike koji dolaze svojim automobilom.
  • Opremljenost smeštaja sa klima uredjajem, tehničkim uredjajima u kuhinji i kupatilu, centralno grejanje takodje predstavlja prednost u odnosu na apartmane koji to ne poseduju, sto je u interesu vlasnika stana, jer će u tom slučaju popunjenost apartmana biti veća.
  • Ukoliko se smeštaj nalazi na visim spratovima, neophodno je da u zgradi postoji bar jedan lift.

 

Ovo bi bili neki osnovni zahtevi za smeštaj pogodan za saradnju sa Belano-apartmanibeograd.

 

 

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, molimo da popunite niže navedeni formular, fotografije apartmana/stana i posaljete nam fotografije i Vase osnovne podatke na adresu saradnja@belano.rs, a naše ljubazno osoblje ce Vas kontaktirati radi daljih razgovora u realizaciji saradnje.Veliki procenat popunjenosti naših apartmana, posete našoj web stranici i zainteresovanost kao I zadovoljstvo naših klijenata nam daje za pravo da ne budemo skromni i da vas pozovemo u nas tim koji svakodnevno raste, a Belano-apartmanibeograd postaje agencija sa sve većim značajem na našim prostorima kao i u inostranstvu.

 

 

Kontaktirajte nas na telefon:
T: +381 66 55 66 509    T: +381 60 55 66 509

e-mail adresa: saradnja@belano.rs