Snežana i 7 patuljaka na ledu – Čarolija u srcu Štark Arene

октобар 3, 2018
snezana i 7 patuljaka u areni

Postoji li omiljenija bajka od one o Snežani i sedam patuljaka?  Dolazi Snežana i 7 patuljaka u areni u Beogradu u magičnom, ledenom sjaju i dovodi  nama omiljenih sedam patuljaka, vešticu, kraljeve, prinčeve i druge zanimljive goste bez kojih se ova predstava ne može zamisliti!

Upravo ona, jedinstvena u magičnom, ledenom ruhu dolazi pravo u Štark Arenu u Beogradu i dovodi ne samo sedam patuljaka, vešticu, kraljeve, prinčeve i naravno – Snežanu, već i mnogobrojne posetioce u naš glavni grad. Apartmani, hoteli i smeštaj u Beogradu biće puni ne samo izvođača ovog spektakla, već i onih koji će doći iz regiona da uživaju u porodičnom iskustvu i za velike i male jednako.

 

 

Jer ova priča ima sve. Snežana i 7 patuljaka u areni će imati borbu protiv nepravde, borbu dobra i zla, snagu dobrote i ljubavi, velikodušnost i vrednoću, vrednosti i moral, snagu zajedništva i krah gorčine, pakosti i mržnje i zlobe. Suštinska veličina svih ovih bajki jeste u njihovoj svevremenosti, primenljivosti na svako doba i trenutak, na sve okolnosti i vremena. Kada su u pitanju univerzalne vrednosti i vrline, bitka je večita, a to i sami znamo boreći se svakodnevno za kvalitet i istrajnost. Znate i vi, zar ne?

Novogodišnje praznike u Beogradu ulepšaće zato upravo ovo jedinstveno tumačenje omiljene bajke “Snežana i sedam patuljaka” na ledu, koje će se održati od 7. do 9. decembra u Štark Areni!

Originalna priča o čarobnom ogledalu, prelepoj devojci, mladom Princu, zloj veštici i začaranoj crvenoj jabuci, oživeće na ledu uz mnogo virtuoznog plesa, raskošnih kostima, efektnog osvetljenja , vrhunske koreografije i akrobatike u prednovogodišnjoj atmosferi.

Svetski proslavljena trupa Russian Ice Stars upoznaće vas sa nekim od najvrsnijih klizača na  ledu, a fuzija zvuka, vizuelne umetnosti i glume, opčiniće celu porodicu!

 

 

The Russian Ice Stars u Beogradu

 

Koncept produkcije celog dela pozorišta na ledu rođen je kada je producent Vee Deplidge stvorio trupu koja je 1993. godine obilazila Veliku Britaniju sa značajnim pohvalama zahvaljujući jedinstvenoj produkciji The Sleeping Beauti on Ice (Uspavana lepotica na ledu).

Koristeći profesionalne ruske klizače sa neverovatno visokim standardima u klizanju, mnogi bivši konkurenti na nacionalnom, evropskom, svetskom i olimpijskom nivou poznati zajedno kao ruske zvezde leda, Vee i njen sin Julian preuzeli su trupu gurajući je do krajnjih granica uspeha, uz podršku velike i razrađene mreže stručnjaka .

Godine 1995. The Russian Ice Stars predstavio je spektakl ,,Fantom opere na ledu”, a potom 1996. godine i Carmen na ledu. Sledeće produkcije bile su Uspavana Lepotica i Pepeljuga, a usledile su tokom 1997. and 1998.

 

Osim obilaska glavnih britanskih pozorišta, izvođenja ove trupe su pronašla svoju vernu publiku na raznim lokacijama poput Hong Konga, Monte Karla, Australije, Novog Zelanda, Danske, Nemačke i Kipra.

1999. godine, Ruske ledene zvezde vratile su se u Monte Karlo u sklopu svoje evropske turneje ,,Petar Pan na ledu” na zahtev princa Rainiera. Usledile su nove predstave, uključujući Barnum on Ice, Krcko Oraščić na ledu, Desetogodišnji show, Sensational Ice i ponovljeni Phantom of the Opera. Zatim su ih pratile najrasprostranjenije i najtraženije verzije Pepeljuge i Uspavane Lepotice i mnoštvo nacionalnih priznanja.

Uspostavljajući jake veze sa ruskim Cirkusom, produkcije su poboljšane specijalnim vazdušnim efektima, dodajući novu i uzbudljivu dimenziju performansima.

Godine 2006. stvorena je nova produkcija Snežane i sedam patuljaka na ledu (Snow White on Ice), sa originalnom muzičkom muzikom koja je naručena od proslavljenog italijanskog kompozitora Silvija Amata. ,,Petar Pan na Ledu” and ,,Lepotica i Zver na Ledu” nastavili su sa trendom koji nudi zabavu kao nikada ranije.

 

snezana i 7 patuljaka u areni

No, sve je postalo još uzbudljivije 2008. godine, kada su „Ruske ledene zvezde“ predstavile stvarno neverovatnu kreaciju, Cirque de Glace. Krećući jednim ogromnim korakom još dalje od tradicionalnih priča o bajkama, možda je izgledalo i delovalo kao potpuno ludilo, ali kreativni direktor Julian Deplidge je od samog početka verovao da će publika biti oduševljena i uzbudjena u ovom zapanjujućem, spektakularnom cirkusu na ledu koji tera na razmišljanje.

I nije pogrešio. Cirque de Glace nastavlja da impresionira publiku i dobija ovacije u celoj zemlji, kao i širom sveta.

A tako i originalna priča Snežane i sedam patuljaka o začaranom ogledalu, lepoj devojci,  mladom Princu i sjajnoj crvenoj otrovnoj jabuci sada oživljava jednakom magijom na ledu, baletom, gimnastikom i vazdušnom akrobatikom, kako bi stvorila za sve nas ovo neverovatno i opčinjavajuće iskustvo.

 

Informacije:

 

KADA:

od 7. do 9. decembra

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 7.12. od 19h

Subota, 8.12. od 11:30h, 15h i 18:30h

Nedelja, 9.12 . od 11:30h i 15h

 

 

Ovaj spektakl obećava da bude i raskošna i spektakularna predstava, zaslepljujući sve posetioce svojom čistom lepotom i elegancijom koja će predstavljati zadovoljstvo za čitavu porodicu.

A kao i u ovoj priči, tako i svaki gost Beograda, svako ko u njemu makar jedno veče prespava u svom idealnom smeštaju, nađe sobu u hotelu, iznajmi apartman ili stan pa makar i na dan, ostavlja deo sebe, svoje duše i ostaje zauvek deo njega. Tako isto svaki taj gost Beograda ponese sa sobom do njega, kroz uspomene, iskustva, a pre svega kroz nasmejane i vedre ljude koji se pamte i o kojima se priča.
Kao naši umetnici koji su doneli ovu magiju baleta nosiće tako sa sobom upravo aplauze i iako kroz led kao umetnost, toplinu srca koja su ganuli.

 

BELANO Kontakt

stan na dan u beogradu

Ukoliko tražite apartman u Beogradu tokom ovog događaja, ili želite preporuku za to gde da pronađete odličan  smeštaj u Beogradu i odlično se provedete sa vašom porodicom, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.