Massimo Savić koncert: Dan zaljubljenih najromantičniji do sada

јануар 29, 2019

Massimo Savić za Dan zalјublјenih, 14. februara 2019, stiže u Sava Centar.

Dovolјno je reći samo – „1 dan lјubavi“ u Beogradu i sve je jasno!

Iako njegova slavna pesma govori o samo jednom danu lјubavi, Massimo će uvek naglasiti da lјubav treba pokazivati svaki dan. Ali, nekada je treba i posebno obeležiti.

To će se i desiti  14. februara u Sava Centru gde će jedan od najlepših muških glasova u regionu predvoditi najveću proslavu lјubavi.Brojni hitovi nizaće se pred beogradskom publikom kojoj se Massimo Savić posebno raduje.

Massimo Savić, poznat i kao hrvatski The Voice, jeste jedan od najboljih muških vokalnih izvođača regiona, čemu svedoče i brojne nagrade i priznanja

„Svaki je koncert novi izazov, a koncert za Dan zalјublјenih u Beogradu postavlјa letvicu posebno visoko i događaj je kojem ću se posebno posvetiti“ – kaže Massimo.

Massimo Savić u Beogradu

Beograđani na koncert dolaze sa velikom željom da dožive nešto dobro, da im se to da. Kada krenete da letite na tim emocijama, ne morate posebno da se trudite da dovedete publiku do ekstaze. Ona dolazi od prve sekunde i to je jedan predivan artistički let. Tako je na svakom koncertu u Beogradu

Omilјeni izvođač pre nekoliko meseci izdao je novi album „Sada“ sa nekoliko novih hitova i predivnih balada. One će dodatno začiniti veče za pamćenje u Sava centru jer će to biti prava prilika da beogradska publika po prvi put uživo čuje pesme koje je radijski eter već lepo prihvatio.

U pripremi su još brojna iznenađenja koje će Dan zalјublјenih 2019. učiniti posebnim.

„Ljubav se pokazuje svaki dan. Svi znaju da ja nikada ne napustim dom, a da nisam polјubio suprugu. To su mali znakovi pažnje koji su iznimno važni. Isto tako, važno je lјubavi dati poseban prostor, posebno značenje. To ćemo zajedno učiniti u Sava centru. Učiniti ćemo taj dan, tu večer – nezaboravnom – najavlјuje Massimo.

Ko je Massimo Savić?

Massimo Savić je svoju blistavu karijeru započeo još davnih 80-ih godina. Počeo je sa bendom Dorian Gray. Poslednjih 15 godina on ima zapaženu i uspešnu samostalnu izvođačku priču. Danas iza sebe ima dvadeset studijskih albuma. Njegov glas i stil su prepoznatljivi uvek i svuda, a publika rado zaboravlja na vreme slušajući njegove uvek autentične interpretacije.

Kao neko ko se u detinjstvu izuzetno često selio, menjajući stanove, gradove, pa i države i kontinente, stekao je širok uvid u različitosti, a tu emociju prenosi i na svoju muziku. Dete razvedenih roditelja, mlad ostaje bez oca, pa dosta vremena provodi u Italiji, čak i Australiji, seleći se napred nazad između država i Istre. Prošao jemnoge izazove i iskušenja, bio na prekretnicama, ali je upravo umetnost ono što mu je pomoglo da sve prepreke prevazidje i ispliva na površinu.

Za sebe kaže u intervjuu koji je dao za magazin Blic da je na muzičkoj sceni pravi džentlmen, ali i veliki emotivac.

Ne mogu da budem drugačiji nego što jesam, ne mogu da se pravim da sam debelokožac ako to nisam. Takav sam kakav sam i živim po jednom budističkom principu, gde cenim sve živo od gliste do Boga. Za mene je to sve sa čim se može razgovarati.

 

Massimo Savić – diskografija

U jedne od najuspešnijih Massimovih albuma svakako spadaju ,,Vještina I” (2004), ,,Vještina II” (2006), kao i ,,Dodirni me slučajno” (2011). Od studijskog albuma ,,1 dan ljubavi” prošle su dve godine, a u međuvremenu je objavljen i live album ,,Isti osjećaj”.

Na sceni, Massimo pleni energijom, komunikacijom sa publikom. Publika mu veruje, iskrenog je izraza, što mu iz godine u godinu povećava i podmlađuje broj obožavalaca. Svaki njegov koncert predstavlja jedan inovativni događaj koji pomera granice, koji donosi katarzu, ali i kreativne i produkcijske izazove i zadatke.

Masimo je poznat i po tome da sam osmisli binu za koncert, koja priča svoju muzičko – vizuelnu priču.  Uz pratnju proširenog benda, Masimo će nam dočarati plejadu hitova. Tu će se naći pesme ,,Iz jednog pogleda“, ,,Kladim se na nas“, ,,Sjaj u tami“, ,,Suze nam stale na put“, ,,Neka ti plove brodovi“ i mnoge druge.

Godina 2018. za Massima je bila od izuzetnog značenja. Konačno je tu album „Sada“ koji je pokupio brojne pohvale od kritike i publike. Na njemu se nalazi 14 pesama koje su na najbolji mogući način obeležile 30 godina uspešne karijere. Koncertna 2018. godina je bila možda najveća i najopsežnija, Massimo je proputovao celi region i održao brojne rasprodate nastupe, a sada dolazi u Sava Centar, tradicionalno za Dan zaljubljenih.

Obeležite dan lјubavi sa Massimom!

Ulaznice su u prodaji od 11.oktobra na blagajni Sava Centra i na prodajnim mestima Eventim.

KONTAKT SAVA CENTAR

Kategorija: Koncertni program

Cene ulaznica: 1900, 2500 i 2900 dinara

Datum: 14. februar 2019.

Gde: Velika dvorana, SAVA CENTAR

Telefon: 011/ 220-60-60

RADNO VREME BLAGAJNE SAVA CENTRA

10-20h (radnim danom)

10-15h (subotom)

i 1 sat pre početka manifestacije

BELANO Kontakt

Ako dolazite u Srbiju, i potreban vam je smeštaj u Beogradu, pratite naš blog za savete gde i kako da se odlično provedete, gde možete dobro jesti ili se odmoriti pre ili posle koncerta. Prenoćište u Beogradu ili dnevni odmor dok čekate događaje ili se za njih pripremate možete lako i pouzdano da pronađete i ukoliko planirate da dođete na koncert Massima Savića ili na neki drugi od brojnih događaja u Beogradu. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.