12. BELGRADE FUTURE GAMING

мај 27, 2019

Belgrade Future Gaming

KADA: 4 – 5. jun 2019.

GDE: Hala 3 Beogradskog sajma

Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija

www.belgradegaming.com

Poput velikih gaming sajmova koji se održavaju u Las Vegasu ili Londonu, i Beogradski sajam je u svoj repertoar uvrstio predstavljanje gaming industrije. Pored upoznavanja sa najsavremenijom ponudom iz ove oblasti, na Sajmu se može i kupiti željena oprema, obezbediti softverska podrška i prateći servisi.

Izlagači su vodeće svetske firme, a što se plasmana tiče, organizatori računaju na srpsko, ali i šire tržište jugoistočne Evrope – BiH, Makedoniju, Hrvatsku, Bugarsku, Rumuniju, Albaniju.

Prepoznajući rastuće tržište, Belgrade Future Gaming sajam Vam omogućava da budete u korak sa svetskim trendovima, da upoznate i obezbedite za sebe najsavremeniju opremu, softversku podršku i prateće servise iz oblasti, a zbog svoje velike popularnosti u naše smeštajne apartmane u Beogradu, najbolje restorane u Beogradu, kao i u poznat nočni život u Beogradu dovodi nam veliki broj novih, ali i redovnih gostiju.

Generalni sponzor ove godine je firma Elbet koja je osnovana u Beogradu 2002. godine kao tehnološka kompanija specijalizovana za izradu rešenja za industriju igara na sreću.

Njihova specijalnost su virtuelne igre za sportske kladionice.

Istorijat Sajma Belgrade Future Gaming

Prva manifestacija, održana je 2007. godine, kao jedinstvena prilika da proizvođači mašina, softvera i ostale prateće opreme za igre na sreću, po prvi put na ovakav način predstave svoje proizvode i usluge u regionu jugoistočne Evrope. Tokom prethodnih godina, sajam je okupio vodeće svetske proizvođače proizvoda i platformi iz Gaming industrije i time zauzeo sam vrh, kao najkvalitetnija i najposećenija manifestacije ove vrste u jugoistočnoj Evropi, mesto okupljanja svih bitnih igrača.

Upravo ovi izlagači, prepoznali su značaj tržišta omogućivši zainteresovanima da vide najsavremeniju opremu za igre na sreću, probaju je, uporede i kupe ono što im je potrebno, da kupe najbolje.

Kompanije koje su već učestvovale, kao i one koje bi želele, imaće prilike i ove godine da najbrže i najefikasnije unaprede svoje poslovanje upravo na Belgrade Future Gaming manifestaciji.

KATEGORIJE IZLAGAČA

 • Sportsko klađenje
 • Usluge klađenja
 • Video i slot mašine
 • Multiplayer mašine
 • Komponente i rezervni delovi
 • Internet OnLine igre
 • Software za klađenje
 • CCTV nadzor
 • Mediji Izdavačka kuća

Budite deo Belgrade Future Gaming manifestacije, manifestacije koja vam može poslužiti kao odlično središte za sklapanje novih kontakata i postizanja poslovnih uspeha.

Kockanje – opasnost koja vreba

Klađenje na ishod sportskih događaja, tzv. sportsko klađenje, jedan je od najpopularnijih oblika kockanja, u poslednje vreme, kojim se zanimaju milioni ljudi širom sveta.
Ovo je industrija od nekoliko biliona dolara globalno gledano i samim tim, kockanje predstavlja značajnu industrijsku granu koja obuhvata oko 1% ukupne Svetske trgovine.

U početku je ovo bio prosto jedan vid razonode, a zatim se  kockanje razvija u sveprisutni fenomen. Uzbuđenje i novac, odnosno prilika da se u kratkom vremenskom periodu dobije ili izgubi veliki novac, učinilo je da kockanje dobije ogromnu popularnost koju danas ima.

Međutim, kockanje ima i mračnu stranu.

Kao što se zavisnost od heroina smatra najtežom zavisnošću kada su droge u pitanju, tako se i kockanje smatra najtežom bihevioralnom zavisnošću.

Patološko kockanje se smatra najtežim oblikom nehemijske zavisnosti.

U najvećem broju slučajeva ova zavisnost počinje u periodu adolescencije i mlađem odraslom dobu. Patološko kockanje je više zastupljeno kod muškaraca nego kod žena. Kod muških kockara primetno je da se češće socijalno izoluju, nego što to čine ženski kockari. Isto tako, muški kockari češće pribegavaju tretmanu kako bi rešili problem nego ženski.

Kao i zavisnost od psihoaktivnih supstanci, i zavisnost od kockanja ima hronični, recidivirajući tok, sa mogućnošću spontanog oporavka bez formalnog lečenja.

Kako da prepoznate patološko kockanje?

Neki od pokazatelja patološkog kockanja na koje treba obratiti pažnju kod sebe, ali i drugih su:

 • Preokupiranost kockanjem
 • Potreba da se kocka sa sve većim iznosima kako bi se postigli isti efekti
 • Neuspešni pokušaji da se prekine sa kockanjem, gubitak kontrole
 • Neuspeh da se smanji kockanje
 • Nervoza i nemir u koliko se pokušava smanjiti kockanje
 • Kockanje se koristi kao beg od problema i lošeg raspoloženje
 • Kockanju se vraća kako bi se „povratili dugovi“
 • Laganje, obmanjivanje prijatelja i porodice
 • Pribegavanje kriminalnim delima
 • Uništavanje veza zbog kockanja
 • Oslanjanje na druge radi izlaska iz očajne finansijske situacije.

(izvor: http://lorijen.center)

Korisne informacije vezane za 12. Belgrade Future Gaming:

Radno vreme sajma

Utorak, 04. jun, 2019 10.00-18.00h

Sreda, 05. jun, 2019 10.00-18.00h

Registraciona taksa

Glavni izlagač: 250,00 €

Ko-izlagač: 250,00 €

Termini postavke štandova:

Petak, 31. maj, 2019. 08.00-20.00h

Subota, 01. jun, 2019. 08.00-20.00h

Nedelja, 02. jun, 2019. 08.00-20.00h

Ponedeljak, 03. jun, 2019. 08.00-20.00h

Utorak, 04. jun, 2019 08:00-09:00h *

* Štandovi moraju biti spremni za proveru u 09.00h

Termini rasklapanja štandova:

Sreda, 05. jun, 2019. 18.30-20.00h *

Četvrtak, petak, 06-07 jun, 2019. 08.00-24.00h

* Štandovi ne smeju biti rasklapani 05. juna pre 18.30h. 

ORGANIZATOR

Multi Solution Consult D.O.O

Aleksandra Stamboliskog 3a, Beograd

Tel/fax:  + 381 (0)11 367 44 27

e-mail: info@belgradegaming.com

web: www.belgradegaming.com

Nenad Radojković, šef projekta

e-mail: nenad@belgradegaming.com

Osoba za kontakt na Beogradskom sajmu:

Gorica Aranđelović, koordinator

Tel: +381 (0)11 2655-170

e-mail: gorica.arandjelovic@sajam.rs

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.