Akvaparkovi u Beogradu – porodično vreme za sve

јун 13, 2019
akvaparkovi u beogradu

Akvaparkovi u Beogradu su savršena zabava za celu porodicu i sve češći izbor onih koji možda ne idu na more ili pak tokom onih dana pre i posle letovanja.

Prisupačni, dobro opremljeni i sve popularniji, najpre su počeli da se grade u Srbiji, a zatim tek u Beogradu. Sada tokom vrelih letnjih dana i naši gosti u apartmanima u Beogradu rado odlaze da ih posete, posebno ukoliko su u Beogradu porodično. Radni dan je verovatno bolja varijanta, iako je i vikend zabavan. S obzirom da je leto vreme kada su školarci na raspustu, ovo je i idealna rekreacija i prilika da se na zdrav način provedu, družeći se i plivajući.

Cene ulaznica su zavise od lokacije i sadržaja, i kreću se od 150 pa do 1.000 i više dinara. Međutim, osim celodnevnog boravka, cene ulaznica su niže ako se kupuje poludnevna karta, ili nedeljna pa čak i mesečna.

Većina akva parkova upravo daje ovakve mogućnosti, a neki od njih imaju i popuste za studente i penzionere.

Akvapark Beograd – nova stara zabava na sve više lokacija

1. Aqua park Hollywoodland

Aqua park HOLLYWOODLAND je prvi aqua park u Beogradu koji za sve posetioce nudi jedinstven sadržaj namenjen zabavi na vodi u bilo kojem periodu godine.

U okviru zatvorenog dela kompleksa, aqua park HOLLYWOODLAND poseduje centralni bazen dimenzija 10 x 25 m , bazen sa hidro-masažnim sistemima, bazen za decu, tobogane, đakuzi kadu, relaks centar (sauna, slana soba, tursko kupatilo), fitness centar, aqua restoran sa bogatim menijem, kao i kutak za proslavu rođendana. Takođe preporučujemo usluge profesionalnog masera i frizera. 


Na otvorenom delu kompleksa, aqua park HOLLYWOODLAND čine veliki centralni bazen u obliku slova H kapaciteta 1000 m2 , tri tobogana, bazen za decu, kao i atraktivan sistem za zabavu namenjen najmlađima. Veliki parking prostor je takođe sastavni deo aqua park kompleksa.

Kontakt info:

Akva park HOLLYWOODLAND

Surčinska 19b, Ledine

11000 Beograd, Srbija

+381 63 310 310

akvapark@hollywoodland.rs

www.hollywoodland.rs

RADNO VREME: 10-03h

2. Adrenalinski park Beo Aqua Beograd

Pravo osveženje u malom na beoradskom moru jeste ovaj adrenalinski park. Ovde će mladi dočekati spremno dane koji imaju puno akcije, zahtevaju dosta energije i donose zabavu za ceo dan.

Kontakt info:

Ulica Ada ciganlija, 11000 Belgrade, Serbia

9 AM – 8 PM

062 299410

beoaqua.adventureparks@gmail.com

WIBIT – najpoznatiji svetski brend zabavnih parkova na vodi od ovog leta i na Adi!

3. Aqua Fun Beograd

Aqua Fun je prvi aqua park u Beogradu koji za svoje posetioce nudi raznovrstan i jedinstven sadržaj namenjen vodenoj zabavi. Park poseduje preko 13 različitih tačaka zabave za mlade i malo starije, a samo neke od njih su igre bez granica, trokraki tobogan, vodeni poligon, bazen za odrasle, dečji bazen, dečiji kutak, trambolina, fudbal na vodi i druge. U okviru našeg parka dan možete upotpuniti boravkom u hladu dok pijete limunadu iz našeg bara.

Specijalne ponude

Porodični paketi 2+1

Porodična dnevna karta za 2 odrasle osobe + 1 dete bez obzira na visinu od 1300 din Porodični paketi 2+2

Porodični paketi 2+2

Porodična dnevna karta za 2 odrasle osobe + 2 ili 3 deteta bez obzira na visinu od 1700 din Poludnevne karte

Poludnevne karte

Iskoristite vrelo letnje popodne i boravite kod nas od 16-20h po ceni već od 250 din

Kontakt info:

 Petrac kanal 11-13 11070, Beograd

 063/85-77777

 info@aquafun.rs

4. Hotel S-Klub Jakovo

Dinamičan hotel nudi sobe za odmor, kao i vodeni park, spa i trpezariju na otvorenom.

Poseduje 8 bazena i 12 tobogana, mesto za odmor ili neviđeno adrenalinsko iskustvo i avanturu, izaberite sami. Poseduje najveći bazen u Srbiji, vodenu džunglu za decu svih uzrasta, bazen za najmlađe sa raznim atrakcijama, tropski bazen sa barom u vodi i ostrvom sa palmom. Tobogani Kamikaza, Freefall, Freefall tube, Multislide, Twister Tube sve ove atrakcije su Vam na raspolaganju za uživanje.

Kontakt info:

Jakovačke desetine 10,

Jakovo, 11276, Srbija

+381 11 8417 701

office@s-klub.com

Pored ova četiri, u Srbiji se ukupno nalazi još 10 akva parkova.

Spisak akva-parkova u Srbiji:

  1. Akva-park Podina, Sokobanja
  2. Akva-park Izvor, Aranđelovac
  3. Akva-park Draguljica, Jošanička Banja
  4. Akva-park Petroland, Bački Petrovac
  5. Akva-park Silver Lake, Srebro jezero
  6. Akva-park Mlavske terme, Banja Ždrelo, Petrovac
  7. Akva-park Jagodina
  8. Akva-park Sunny Hill, Vrnjačka banja
  9. Akva-park Banja Junaković, Apatin
  10. Akva-park Vidik, Lazarevac

BELANO Kontakt

Ako volite akvaparkove i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite smeštaj u Beogradu, i pronađite upravo neki od popularnih aqua parkova nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.