Zašto predstaviti svoju firmu preko internet portala?

април 4, 2022

Kada se bavite biznisom jedna od najvažnijih stvari, pored brze i kvalitetne usluge, proizvoda ili ponude je da što više ljudi čuje za vas, kao i da  vaša ciljna grupa prepozna vaše vrednosti.

Zato je pravi izbor kanala  komunikacije sa vašim budućim klijentima od presudne  važnosti. Morate znati navike, godine i potrebe vaših budućih kupaca. Osim oglašavanja na odgovarajućim društvenim mrežama, važno je imati i svoj sajt, ali isto tako postoji fantastičan način da svi čuju za Vas, kao i da budete među prvima kada je Google u pitanju, a sve to po veoma povoljnim cenama.

Pitate se kako je  moguće biti prvi na Googlu a za to ne potrošiti čitavo bogatstvo? Otkrićemo vam nekoliko predloga:

Predstavljanjem svoje firme ili usluge na internet portalu Na Vidiku dobijate verovatno mnogo više od onoga što ste u startu i planirali .

Predstavljanje vaše firme na ovom portalu je poput pravog web sajta, koji možete kreirati sami jednostavnim instaliranjem mobilne aplikacije preko koje menjate svoje akcije, objave, dodajete izmene, i sve se to obajvljuje istog trenutka bez čekanja administratora da objavi vaše izmene.  Ima samo jedan uslov , a to je da morate biti verifikovani član, što znači da je potrebno da zakupite neki od oglasnih paketa.

Glavna benefit ove Business app je zapravo u tome da možete stalno da održavate kontakt sa vašim klijentima, kao i da dolazite do novih, a u isto vreme da kompletno predstavite pun potencijal svoje firme.

U današnje vreme je ptrebno biti dostupan korisnicima sa svih platformi i uređaja, pa tako imate dostupnost pored već podrazumevane desktop i mobilne verzije i aplikacije dostupne na platformama: Android, IOS, Huawei.

Ne morate više predstavljati samo svoju firmu, sada imate mogućnost da po prvi put u Srbiji, predstvljate svoje proizvode ili usluge, na nekom poslovnom portalu.

Broj proizvoda/usluga koje možete da unesete u toku jedne kalendarske godine je neograničen, a svaka objava može da sadrži u sebi do 10 slika + 1 video do 300mb. I sada zamislite da možete da se predstavite u neograničenom broju takvih objava, odlična stvar – naravno <,ukoliko imate šta da predstavite.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.