Zamena guma u Beogradu: 3 najbolja auto servisa po našem izboru!

октобар 4, 2019
zamena guma u beogradu

Servis za zamenu guma u Beogradu nije nešto što je samo stvar redovne kontrole, zamene guma ili rutine. Servisi za zamenu guma najčešće su tu kada nam najviše treba.

Gosti Belano apartmana koji traže smeštaj u Beogradu sa parkingom, koliko god parking u Beogradu bio naporan, znaju da je nekad upravo servis za zamenu guma ono što nam treba.

Pogledajte gde možete pronaći spas u pravi čas.

1. Beoguma

Mobilni Vulkanizer omogućava kupovinu i montažu guma na Vašoj adresi, poravku guma, zamenu guma, kao i zamenu akumulatora ili kupovinu dodatne opreme. Usluge i proizvode možete platiti gotovinom ili platnim karticama.

Usluge Beoguma servisa za zamenu guma uključuju zamenu kod Vaše kuće, na poslu ili na terenu, posebno u slučaju urgentnih situacija i nezgoda na putu.

Posebno korisna je usluga garancije koju nude.

Beoguma nudi proizvod potpuno nov na srpskom tržistu, a namenjen je prvenstveno našim krajnim korisnicima – kupcima auto guma.

Za svaku gumu, poklanjaju SVOJU GARANCIJU – BEOGUMA GARANCIJA PLUS.

.

Beoguma svojom garancijom pokriva eksploataciju guma od mehaničkih oštećenja ili uništenja. Garancija obuhvata i kompletno vulkaniziranje oštećene gume, kao i zamenu oštećene ili uništene gume, gumom istog tipa i veličine, ako vulkaniziranje nije moguće.

Vreme trajanja garancije: godinu dana, od datuma kupovine guma. Kontinuitet trajanja garancije zavisi od sezonaliteta guma.

Za kupljene letnje gume garancija traje godinu dana u kontinuitetu, od datuma kupovine.

Za kupljene zimske gume garancija traje godinu dana u kontinuitetu, od datuma kupovine.

Za kupljene allseason gume garancija traje godinu dana u kontinuitetu, od datuma kupovine.

Dostupnost garancije: Garancija je dostupna 7 dana u nedelji.

Teritorijalna pokrivenost: Srbija.

Predmet garancije:

Gume putničkih , SUV i poluteretnih motornih vozila.

Gume svih brendova.

Gume svih sezona.

Suma garancije: do 35.000,00 rsd plus pdv., po jednoj gumi.

Mesto prijave reklamacija: Prodajni objekti Beogume: Radnička 2., Beograd, Vladimira Popovića 1., Beograd. Partnerska mreža servisera u Srbiji.

Slučaj aktiviranja garancije: Ukoliko je oštećenje guma mehaničko, a uzrokovano je oštrim ivičnjacima, polomljenim staklom, ekserima ili bilo kojim drugim oštrim predmetom, Beoguma vrši besplatnu vulkanizaciju ili zamenu oštećene gume, novom gumom.

U slučaju da Beoguma ustanovi da oštećena guma može da bude vulkanizirana (popravljena), a da nakon vulkanizacije nadalje može nesmetano i bezbedno da se koristi Beoguma nije u obavezi da zameni oštećenu gumu novom gumom.

Vulkanizacija gume podrazumeva sledeće aktivnosti:

  • skidanja/nameštanja rezervnog točka,
  • demontiranje/montiranje točka sa novom (ili popravljenom) gumom,
  • balansiranje točkova,
  • trošak novog tubeles ventila.
  • krpljenje oštećene gume, postavljanje fleka različitih dimenzija.

U suprotnom ako je guma oštećena u onoj meri u kojoj njeno dalje korišćenje nije moguće Beoguma će oštećenu gumu zameniti novom.

Pravo kupca na naknadu: Beoguma plaća zamenu oštećene gume u skladu sa prikazanom tabelom amortizacije. Potencijalnu razliku između cene nove gume i cene definisane u skladu sa tabelom amortizacije plaća kupac / korisnik garancije.

Važnost garancije:

Beoguma garancija plus važi samo u slučaju kada su gume montirane u servisima Beogume. Ako ste gumu servisirali u nekom drugom servisu nećete moći da ostvarite pravo na Beoguma garancija plus.

KONTAKT

011/655-66-77

kontakt@beoguma.com

primedbe slati na email: v.gazibara@beoguma.com

LOKACIJE

Radnička 2

Radnim danima od 8 do 20h

Subotom od 8 do 18h

Nedeljom od 9 do 16h

* Reglaža trapa ne radi nedeljom

Vladimira Popovića 1

Radnim danima od 8 do 20h

Subotom od 8 do 18h

Nedeljom od 9 do 16h

2. Euroguma plus

Euroguma plus bavi se prodajom zimskih, letnjih i guma za sve sezone. Svratite u neku od naših prodavnica i odaberite neki od brendova za vaš automobil. Ukoliko nemate vremena da svratite lično, gume možete naručiti i putem našeg web sajta, a mi ćemo Vam ih poslati na željenu adresu putem neke od kuriskih službi.

U ponudi imaju gume gotovo svih vodećih svetskih i domaćih proizvođača: Michelin,Kleber, Nokian, Pirelli, Goodyear, Fulda, Continental,Vredstein, Matador, Dunlop, Semperit i mnoge druge.

U ovom prodajnom programu imaju gume za putničke automobile, za teretna i dostavna vozila kao i za SUV vozila.

U njihovim servisima možete dobiti sve vrste vulkanizerskih usluga, kao što su demontaža i montaža guma, balansiranje guma, balansiranje točkova bez centralne rupe, krpljenje pneumatika, pumpanje guma azotom, a stručno osoblje i kvalitetne mašine su naša garancija kvaliteta.

.

011/3037-625

maloprodaja1@euroguma.rs

MP1, Poenkareova 35, Stari grad

011/3808-666

prodaja@euroguma.rs

MP2, Grčića Milenka 37, Vračar

011/304-62-25

maloprodaja5@euroguma.rs

MP5, Toplice Milana 22, Voždovac

3. Kemoimpex

Kompanija Agrohim&Kemoimpex doo prisutna je u automobilskoj industriji od 09.10.1991. godine kako kroz prodaju guma za sve vrste vozila tako i kroz prodaju i servisiranje novih i polovnih automobila iz putničkog i komercijalnog programa.

Prodajnu-servisnu mrežu čini 13 poslovnih centara koji se nalaze u Beogradu (5) Novom Sadu (2), Nišu (3), Subotici (1), Kragujevcu (1) i Čačku (1). Svi centri opremljeni su najsavremenijom opremom i kvalifikovanom kadrovima tako da garantuju pružanje kvalitetne usluge po pristupačnim cenama.

Slogan „Najveći izbor guma na jednom mestu“ se ogleda u činjenici da zastupaju brendove Michelin, Goodyear, Dunlop, Hankook, Laufenn, Kingstar , Lassa, Pirelli, Bridgestone, Dayton, Firestone, Continental, Starfire, Cooper, Cordiant, Fulda, BF Goodrich, Kleber, Riken, Tigar, Sava, Cultor, Mitas, Kormoran, Ozka , Triangle, Mirage, Voltyre i druge.

.

Koncept našeg poslovanja “Sve za auto na jednom mestu“ odgovara potrebama savremenog vozača i omogućava da na jednom mestu budu zadovoljeni svi njegovi zahtevi. Našu ponudu čine, pored prodaje guma i vulkanizerskih usluga, prodaja i zamena rezervnih delova, akumulatora, ulja, felni, auto kozmetike i auto opreme.

Kao rezultat ozbiljnog rada i poznavanja zahteva tržišta sredinom 2015.godine usledila je integracija u Mercedes-Benz dilersku mrežu kroz osnivanje ćerke firme Kemoimpex Auto doo kao ovlašćenog prodavca i servisera putničkog i komercijalnog programa Mercedes-Benz vozila.

Kontakt – BEOGRAD:

KEMOIMPEX – AUTOPUT BEOGRAD – NOVI SAD B.B.

Kemoimpex – Autoput Beograd – Novi Sad b.b.

Autoput Beograd – Novi Sad  b.b.,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381113779720

Radno vreme (radni dan/subota)

08-20h / 08-17h

KEMOIMPEX – BEOGRAD TROŠARINA

Kemoimpex – Beograd Trošarina

Save Maškovića 3,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381113779730

+381113779735

Radno vreme (radni dan/subota)

08-20h / 08-17h

KEMOIMPEX – BEOGRAD VILINE VODE

Kemoimpex – Beograd Viline Vode

Venizelosova 35,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381116558965

+381116558966

Radno vreme (radni dan/subota)

08-20h / 08-17h

KEMOIMPEX – BEOGRAD SAVSKI NASIP

Kemoimpex – Beograd Savski nasip

Savski nasip 7,

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381116550435

Radno vreme (radni dan/subota)

08-20h / 08-17h

Više o temi zamene guma pročitajte na ovom linku.

BELANO APARTMANI: Kontakt informacije

A ako dolazite u Srbiju kako biste upoznali ovaj grad i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete najbolji i jeftin smeštaj u Beogradu ili pronađete sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte.

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete savršeni filmski klasik ili otkrijete novi način uživanja u ovoj umetnosti, a nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.