Vlado Georgiev – veliki koncert u Sava Centru 2019

децембар 4, 2019

Kategorija: Koncertni program

Datum: 20. decembar 2019. 20:30

Lokacija: Velika dvorana Sava centra u Beogradu

Telefon: 220-60-60

Cene ulaznica: 1800, 2000, 2500, 3000, 3500 i 4000 /VIP/ dinara

Još jedan spektakl čeka posetioce Sava centra u Beogradu tokom meseca decembra.

Niz velikih imena obreće se na sceni popularnog mesta okupljanja, u neposrednoj blizini Belano apartmana na Novom Beogradu, luksuznih smeštaja u Beogradu, kao i nadomak brojnih hotela u Beogradu.

Vlado Georgijev na Velikoj sceni Sava centra u Beogradu

Nakon sjajnih koncerata, već po tradiciji, Vlado Georgiev će 20. decembra opet obradovati svoju publiku u dvorani Sava Centra. Vlado će kao i uvek učiniti da budete deo nesvakidašnje večeri, da uživate u pesmama, da se prepustite emociji, i da vas pre svega podseti na koji način treba da se ophodimo jedni prema drugima, u duhu parole “Izvolite dame i gospodo”

20. decembra Vas očekuje koncert za pamćenje i koncert gde ćete biti u prilici da čujete legendarno hitove. Senzualno, emotivno i graciozno, baš kao i tango u kojem je publika uživala na koncertima u decembru prošle godine, ne propustite priliku da budete deo nezaboravne večeri sa vašom dragom osobom. DAME I GOSPODO, svi ste pozvani!

Boemski život i porodica

Iako se notorno kleo u momački život i uvek bivao u pratnji dama, ovaj popularni boem nikada nije hteo da spusti sidro i veže se za jednu osobu. Sve dok nije upoznao Milicu tojest, koja je deceniju i po mlađa od njega.

Povodom njihovog odnosa, BLIC je saznao u intervjuu sa Vladom:

,,Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočekao slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”.

Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Georgiev i Milica su 10. septembra Georgiev dobili ćerku Sofiju. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda. O ljubavi sa Milicom jednom prilikom je izjavio:

– Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važni samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno – izjavio je jednom prilikom pevač i otkrio da li je svoj život promenio od trenutka kada je u njihov svet došla Sofija.“

Biografija Vlade Georgijeva

Vlado Georgijev je odrastao u Herceg Novom, a živi u Beogradu od sredine 1990-ih.Završio je Srednju muzičku školu kao vanredan učenik. Majka Borka i otac Dragoljub su Vladu i njegovog deset godina starijeg brata Sašu vaspitali u skladu sa tradicionalnim vrednostima. Nisu bili srećni što je Vlado odabrao muziku, već su želeli da se bavi nekim sigurnijim poslom.

Pre pevanja, on je želeo da postane džez svirač. Neko vreme je svirao harmoniku, sintisajzer i klavir. Devedesetih godina prošlog veka pevač se preselio u Beograd. Jedno vreme je živeo sa izbeglicama u hotelu Turist u Sarajevskoj ulici koji je bio jedan od najjeftinijih smeštaja u glavnom gradu. Bilo mu je veoma teško za vreme hiperinflacije jer je polovinu honorara davao za paklu cigareta.

Vlasnik je muzičkog studija „Barba” koji se nalazi u Beogradu. Od septembra 2011. do januara 2013. bio je član žirija u muzičkom takmičenju Prvi glas Srbije na Prvoj srpskoj televiziji.

Dueti, albumi i angažovanja

Vlado Georgijev je snimio brojne duete. 1997. duet „Draga“ sa Rođom Raičevićem, duet „Ne brže od života“ sa Igorem Lazićem, poznatijim kao Niggor,posvećem Nebojši Saveljiću, bivšem članu grupe Monteniggersi, koji je u dvadeset osmoj godine poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica – Cetinje.

2001. godine Vlado je završio prvi album koji je izdala strana muzička kuća Goraton, prepun najpopularnijih hitova kao što su „Lažljiva“, „Šta bi prijatelji moji“, „Zbogom, ljubavi“, „Put do srca tvog“, „Sama bez ljubavi“ i „Reci mi da znam“. Kome je posvećena pesma „Lažljiva“ stvar je spekulacija, ali je napominjao da je reč o bivšoj devojci koja ga je prevarila ni manje ni više nego sa-devojkom.

Drugi CD „Žena bez imena“ izašao je 2003, i toponovo u saradnji sa muzičkom kućom Goraton. Ovaj put, sem naslovne pesme koja je postala veliki hit, tu su i možda najpopularnija „Anđele“, zatim „Jedina“, „Nisam kao on“, „Mi nismo mi“ i „Živim da te nađem“. 2005. sledimaksi singl „Nisam ljubomoran“ u izdanju VG Art studia, pamaksi singl „Do svitanja“ 2007. Kao gosti pojavljuju se gitarista Dominik Miler i bubnjar Vini Kolajuta, a prateće vokale peva hor pod vođstvom Denisa Montgomerija III.

Singl „Hej, ti“ za koji je snimio spot izlazi 2009.2013. godine je izašao i njegov treći CD pod nazivom „Daljina“ na kojem se izdvajaju najpopularnije pesme kao što su „Djevojka za dva minuta“, „Živim sad“, „Iskreno“ i „Ako mi loše krene“. Održao je veliki broj koncerata na Tašmajdanu, u Areni i u Sava Centru.

Pored koncertne aktivnosti, snimanja i gostovanja, Vlado Georgijev je ušao i u televizijske vode kao voditelj i to 2011. i 2012. godine kao jedan od članova žirija muzičkog takmičenja „Prvi glas Srbije“, a onda i2015. godine sa Anom Kokić i Ivanom Ivanovićem, bio u žiriju emisije „Tvoje lice zvuči poznato“.

Albumi

Navika, 2001, Goraton

Žena bez imena, 2003, Goraton

Daljina, 2013, Barba Music

Singlovi

Draga[3], duet sa Rođa Raičevićom 1997

Ako ikad ostarim[4] Sunčane Skale 1998

Ne brže od života, duet sa MC Niggorom (nekada Montenigers) 2000

Nisam ljubomoran, 2005, VG ART STUDIO

Do svitanja, 2007, Barba Music

Hej ti, 2009.

Tebe žedan, 2017.

Znam te najbolje, 2018.

Festivali

1997. Sunčane skale, Herceg Novi – Draga

1998. Sunčane skale, Herceg Novi – Ako ikad ostarim, pobednička pesma

2001. Zrenjanin – Tropski bar (sa Igorom Lazićem – NigoromMontenigersom)

Filmografija

Ono kao ljubav (2010)

Pevaj, brate! (2012)

Vojna akademija 2 (2013)

U potrazi za Dori (2016)

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili, organizovali ili posetili neki događaj poput ovog koncerta, želite da se usput upoznate i sa tradicijom i turističkim atrakcijama Beograda, Belano je tu za vas. Provedite kvalitetno vreme sa svojom porodicom i najmilijima. Otkrijte lokalne znamenitosti i lepote. Kada tražite apartman u Beogradu u kojem biste boravili sa porodicom, u paru ili poslom, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.