UŽIVANJE U REKREATIVNOM TENISU – OVO SU NAJBOLJI TENISKI TERENI PO MIŠLJENJU BEOGRAĐANA

октобар 18, 2023

Beograd, prestonica Srbije. Država velikog Novaka Đokovića. Grad u kome se tenis pretvara u zadovoljstvo sa sve ljubitelje ovog predivnog sporta.

ZAŠTO SE SVE VIŠE LJUDI ODLUČUJE ZA REKREATIVNO IGRANJE TENISA?

Tenis je savršen način da se opustite, ostanete u formi, uživate u druženju. Ako volite dobru zabavu, i savršenu fizičku aktivnost posle koje ćete osetiti se izvanredno, rekreativni tenis je odgovor na sve vaše želje.

U Beogradu imate bogat izbor teniskih terena. Da li bi ste želeli otvoren teren, okružen zelenilom ili moderni teniski centar sa pratećim sadržajima, Beograd Vam sve to nudi.

,

Bez obzira na vaše iskustvo, godine, nivo veštine, pronaćićete teren koji će biti prilagođen vašim potrebama. U Beogradu ima podjednak broj terena za početnike, kao i za iskusne igrače. Naravno na svim tim terenima možete angažovati profesionalne trenere koji će Vas naučiti igru, ili vam usavršiti već postojeće veštine.

Rekreativni tenis u Beogradu je daleko više od sporta. To može biti sjajan način da upoznate nove ljude i steknete prijatelje koji imaju ista interesovanja.

Rekreativni tenis u Beogradu je više od igre. To je iskustvo koje će Vas obogatiti, a zasigurno i osvojiti vaše srce.

POPULARNE LOKACIJE U BEOGRADU ZA IGRANJE TENISA

  • KOŠUTNJAK – Košutnjak je jedan od najvećih parkova u Beogradu i nudi nekoliko teniskih terena za rekreativce. Na ovoj lokaciji ćete pronaći idealno mesto za opuštajuću igru tenisa u prirodnom okruženju.
  • TENISKI CENTAR NOVAK – Ovaj moderni spotski centar je jedan od omljenih Beogađanima. Osnovao ga je Novak Đoković. Ovaj teniski centar nudi kvalitetne terene, treninge i turnire za rekreativce ali i profesionalne igrače.
  • TENISKA AKADEMIJA ĐUKIĆ – Ova izuzetno popularna teniska akademija poseduje izuzetno dobre reference i tradiciju. Teniska akademija Đukić je druga akademija po broju registrovanih igrača u Srbiji. Njihova škola tenisa je jedna od omiljenih škola među Beograđanima. Nalaze se na Bežanisjkoj kosi, u blizini sportskog centra „11 april. “  i ima veliki parking. Pored toga, ovde možete takođe igrati tenis i rekretativno, pa bez obzira na svoju veštinu, pronaćićete svoje parče uživanja.
  • SPORTSKO SELO  – Na ovoj čarobnoj ušuškanoj lokaciji, pronaćićete 4 fantastična terena, uređena po ATP standardima. Tereni imaju odličnu rasvetu, pa je moguća i igra u večernjim časovima. Tokom letnjih meseci, tereni su na otvorenom, a tokom zimskog perioda se zatvaraju, pa ćete ovde moći upražnjavati svoju omiljenu aktivnost tokom cele godine.

  • TENISKI CENTAR AKADEMIJA TIPSAREVIĆ – Akademiju Tipsarević je osnovao bivši profesionalni teniser Janko Tipsarevič. Ova akademija je smeštena u predivnom kraju na Zvezdari. Ovo je mesto za mnoge mlade talente koji su spremni da unaprede svoju igru i steknu nove veštine.
  • SC BEŽANIJA – Na Novom Beogradu, u naselju Bežanijska Kosa nalazi se sportski centar Agrimes koji raspolaže sa ukupno 10 teniskih terena. Ovaj sportski centar nudi otvorene i zatvorene teniske terene koje možete iznajmiti od 8 – 24h, 7 dana u nedelji

  • OMLADINSKI TENISKI KLUB – Smešten je na Paliluli. Ovaj klub nudi mladim igračima prliku da razvijaju svoje veštine. Omladinski teniski klub ima odlične kvalifikovane trenere koji sa Vama mogu prolaziti kroz igru i individualne teninge kako biste unapredili svoju tehniku.

TENISKI TERENI ČUKARICA I RAKOVICA

  • ADA CIGANLIJA – Ada Ciganlija je popularno beogradsko izletište i kupalište. Pored brojnih aktivnosti koje možete upražnjavati na adi, ovde možete pronaći savršene terene za tenis. Ovo je jedan od savršenijih izbora tokom letnjih meseci.
  • TENISKI TERENI U HOTELU BALAŠEVIĆ – U predivnoj oazi zelenila i mira nalazi se teniski teren urađen po svim standardima. Ovaj predivni teniski teren se nalazi u Rakovici, ali do njega možete vrlo jednostavno stići i sa Novog Beograda ako se uputite preko mosta na Adi.

POSETITE BEOGRAD I ZAIGRAJTE TENIS

Mnogi obožavaoci lika Novaka Đokovića dolaze u Beograd kako bi doživeli neku nezaboravnu avanturu, upoznali grad iz kog on potiče i zaigrali tenis na nekom od beogradskih terena.

Brojni teniski tereni se nalaze baš u blizini Belano apartmana. Ponudu smeštaja na dan ili duže pronađite na belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.