Tepih servisi u Beogradu -> Top 3 lista

октобар 2, 2019
tepih servisi u beogradu

Kada ste poslednji put oprali svoje tepihe? U ugostiteljstvu, tepih servis od poverenja je samo jedan od integralnih elemenata kojim obezbeđujemo svojim klijentima apsolutnu udobnost i higijenu, kao i osećaj svežine i mirisnosti. Posebno vodimo računa o klijentima koji pate od alergija i staramo se o tome da su sve smeštajne jedinice odnosno stanovi i apartmani u Beogradu besprekorni i čisti.

Evo liste od top 3 tepih servisa po našem izboru.

1.Tip top

„TIP TOP“ se nalazi u ulici Vojvođanska 396a. Jedan je od najvećih i najkompletnijih servisa u zemlji u ovoj oblasti. Naš poslovni prostor ima 1.220 m2. Od malog porodičnog biznisa godinama su rasli, napredovali, menjali tehnologije, pratili trendove da bi napokon postali lideri u svojoj branši.

Trenutno imaju bazu od preko 200.000 klijenata, koja iz dana u dan i dalje raste. Preporuka zadovoljnih korisnika je uvek najveće zadovoljstvo i najveća reklama. Pokrivaju apsolutno ceo grad i dolaze na Vašu adresu gde god se Vi nalazili.

Fleke i određene nečistoće koje ne uspeju da uklone tvrde i garantuju da nijedan servis u Srbiji nije u stanju da ukloni. Jer, nažalost postoje određene vrste fleka koje se ne mogu ukloniti (mada su ovo retki slučajevi).

Najnovija tehnologija i profesionalna organizacija nam omogućavanju ne samo najkvalitetniju , već i najbržu uslugu „dan za dan“. U mogućnosti smo da Vam isporučimo tepihe za 24h od momenta preuzimanja.

TIP TOP se bavi pranjem tepiha, tvrdih podova, poliranjem mermera, parketa, održavanjem svakodnevne i povremene higijene u privatnim i poslovnim objektima kao što su: lokali, tržni centri, restorani, bolnice, supermarketi, fabrike, magacinski prostori i slično.

Takođe, rade specijalna generalna čišćenja posle završnih radova u građevinarstvu, poseduju ekipe koje mogu da u najkraćem roku dođu i srede Vaš prostor i oslobode Vas svake brige vezane za pitanje higijene. Višegodišnji rad i iskustvo Vam garantuje da dobijete uvek ono što ste ugovorili. Od svih profesionalnih servisa u gradu uvek smo se izdvajali po ponuđenim ponudama u odnosu cena-kvalitet.

Adresa: Vojvođanska 396a, Beograd

Telefoni:

 011/31-40-555

 011/31-40-403

 011/84-43-555

 011/84-42-974

Mobilni:

 065/8442-974

 062/670-812

E-mail: tiptopservis@yahoo.com

2. Tepih servis

TEPIH SERVIS „BEOGRAD“ je osnovan je pre 20 godina, na adresi Vojvode Stepe 431, Beograd, Opstina Vozdovac. Tepih servis Beograd je Specijalizovan za pranje tepiha, čišćenje tepiha, pranje na licu mesta, održavanjem higijene u bilo kojem životnom ili poslovnom prostoru.

Sama činjenica da toliko postoje govori o njihovom kvalitetu u radu.To potvrđuje i sve veći broj korisnika usluga tepih servisa, koji raste iz dana u dan i upravo je to uvek najbolja preporuka.

Tepih servis Beograd uz povoljne cene nudi i vrhunski kvalitet, u pružanju svih navedenih usluga i to na celoj teritoriji Beograda, a pokrivaju opštine: Voždovac, Novi Beograd, Zemun, Vračar, Stari Grad, Savski Venac, Rakovica, Dorćol, Palilula, Zvezdara, Karaburma, Mirijevo i dr.

Sarađuju sa puno fizičkih i pravnih subjekata, sa svima koji imaju potrebu za visoko profesionalno pranje i  čišćenje tepiha, kao i održavanje higijene životnog i poslovnog prostora. Sarađuju i sa ambasadama, fakultetima, školama, obdaništima, industrijskim gigantima i drugim pravnim subjektima. Sa iskustvom od preko 20 godina, Tepih servis Beograd je očistio preko 100,000 tepiha svih vrsta, i iza njih je isto toliko zadovoljnih klijenata koji i dalje koriste naše usluge.

Adresa: VOJVODE STEPE 431, BEOGRAD

Usluge: 011 397 54 01

Terenska služba: 065 397 54 01

Kontakt osoba: 063 844 04 87

Radno vreme:

ponedeljak-subota 09-19 h

office@tepih-servis.com

3. Tepih servis Mopex

Mopex tepih servis je najsavremeniji centar za pranje tepiha na ovim prostorima koji nudi potpuno automatizovano tretiranje tepiha masinama poslednje generacije. Mašine i sredstva koja koristimo u našem centru poseduju sve sertifikate izdate u EU koji se odnose na zaštitu životne sredine kao i na bezbednost i zdravlje na radu.

Nakon pranja Vaših tepiha u MOPEX TEPIH SERVISU, vaši tepisi će biti čisti, mirisni i bezbedni za Vas i Vaše najmilije, i bićete zadovoljni profesionalnom uslugom od strane njihovih zaposlenih kao i mnogim pogodnostima koje dobijate saradnjom sa ovim tepih servisom, kao što su popusti na razne usluge (pranje mebliranog nameštaja, pranje unutrašnjosti automobila i sl.) obaveštenja o akcijama, kao i o tome kada je vreme da se Vaš tepih ponovo opere.

Tepih servis Beograd „Mopex d.o.o.“ je osnovan 1997 godine kao porodično preduzeće. Vlasnici preduzeća su Branka i Dušan Radakovic. Ključna delatnost na kojoj se zasniva poslovanje su usluge profesionalnog održavanja higijene i tekuće održavanje poslovnih objekata,tzv. „savremeni domar“. Mopex d.o.o se takode bavi uvozom i distribucijom mašina, opreme , hemijskih sredstava i potrošnog higijenskog materijala. Ova kompanija zapošljava više od 700 radnika koji svakodnevno održavaju preko 350.000m² površina u najznačajnijim državnim institucijama I cenjenim privatnim kompanijama. Proizvode renomiranih evropskih proizvodača kao što su 3M, Dr. Schnell, Premiere Products, Caselli, TTS, Columbus, Dulevo, Novaltec, Hagleitner, Ghibli, Jofel, Veltia, Gojo,Newster i Purell, ucinili smo dostupnim domacim kupcima.

U našoj zemlji postoji vise od 100 privrednih društava koja se bave istom delatnošcu kao i naše privredno društvo, ali oni navode kako su jedini do sada koji u svom poslovanju primenjuju napredne softvere-integralne informacione sisteme (ERP) i CRM, koji im pomažu u svakodnevnoj komunikaciji sa našim klijentima.

KONTAKT CENTAR

TELEFON:0800 12 12 11 (BESPLATNA LINIJA)

TELEFON:+381 11 20 26 200

FAX:+381 11 20 26 210

ADRESA:Dunavska 87, 11000 Beograd

E-mail:tepihservis@mopex.rs

BELANO STANOVI NA DAN: Kontakt

A ako dolazite u Srbiju kako biste upoznali ovaj grad i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete najbolji i jeftin smeštaj u Beogradu ili pronađete sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte.

.

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete savršeni filmski klasik ili otkrijete novi način uživanja u ovoj umetnosti, a nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.