T6 Limited bazen: Osveženje za sve Beograđane i njegove goste

јул 31, 2019
t6 limited bazen

T6 Limited bazen je sportsko-rekreativni centar u Ovči, napravljen po FIFA standardima.

Provod na bazenima je poslednjih godina postao izuzetno popularan, jer predstavlja bekstvo iz grada, a opet uz sve kvalitetniju ponudu hrane, provod na bazenima odavno više nije namenjen samo deci, već i starijima i grupama. Bazeni su i popularna opcija koju možete da ukopite uz teretanu i sunčanje, a uz zatvorene opcije, praktično su aktuelni tokom cele godine.

Interesantno je da su sve aktivniji bazeni van centra grada, a ekskluzivna dorada i privatnost su idealni za one koji ne vole gužve, a opet žele da dožive eleganciju i ekskluzivitet. Ono što je posebno važno jeste da je plivanje zaista odličan sport za sve generacije, pa ako već ne možete da stignete do neke od brojnih banja u Srbiji, možda možete da uložite u svoje zdravlje tako što ćete posetiti neke od bazena u Beogradu kojih ima ne samo blizu naših  opcija za smeštaj u Beogradu, već i na putu do grada, periferiji, ali i na skrivenim mestima u centru Beograda.

Bilo da volite tradicionalne bazene u sklopu sportskih centara ili preferirate nove lokacije, upravo je T6 Limited bazen jedna od opcija koje nudimo kao novitet u Beogradu.

Iako se nalazi u sklopu opštine Ovča, uopšte nije daleko vožnjom od centra grada, a bogat sadržaj je upravo ono što privlači brojne goste. Idealno je za veće grupe i ekipe koje žele da se opuste, a bazen radi tokom cele nedelje.

T6 limited bazen – moderan enterijer i bogat sadržaj za sve generacije

Enterijer odlikuje moderan industrijski dizajn sa naglašenim detaljima u boji i snažnim vizuelnim momentima. Pored wellness centra, teretane, u sklopu centra nalazi se i balon za fudbal, kao i restoran.

T6 Limited je od centra grada udaljena samo nekoliko kilometara. Pored wellness centra, teretane, u sklopu T6 Limited se nalazi i balon za fudbal, kao i restoran sa vrhunskim specijalitetima.

.

Ovo je mesto gde svaka porodica može da pronađe svoj kutak za savršeni obrok. Bake i deke mogu da uživaju u slatkim kolačima dok čekaju svoje najmlađe da završe trening recimo u njihovoj školici fudbala t6 NIKA, s verom da će baš ona biti odskočna daska za njihove talentovane mališane i buduće uspehe. Mame mogu da se prepuste čarima đakuzija ili saune, sličnim onima koje vam donosimo u mnogima od naših luksuznih apartmana u Beogradu i opcijama za luksuzni smeštaj u Beogradu.

Kao što je srećan gost dobar gost, tako isto se zna da je i dobra mama odmorna mama. Pored toga, u balonu na travi i tate mogu da ostave i srce i znoj uživajući u svom fudbalskom umeću sa prijateljima. Na sve to, u t6 teretani već uveliko se spremaju mladići za leto, jer se na njihovom bazenu kupaju najlepše devojke grada. To se može proveriti svakako veoma lako, odlaskom na kupanje na ove moderne bazene u Beogradu.

T6 Limited jesu i restoran, i bazen, i balon i i teretana, ali ovaj objekat nije samo to.

Sebe smatraju kao da su deo vašeg dana, koji rado žive sa vama.

Važne informacije

Obavezna rezervacija za bazen vikendom do 10h.

U ovom sportsko-rekreativnom centru možete koristiti Vašu FitPass karticu.

Kompleks „T6 Limited” nalazi se u Ovči. Cene su nešto niže nego na prethodnom i iznose 1.150 dinara za odrasle, odnosno 720 dinara za decu od osam do 12 godina. Nudi se i specijalna pogodnost, odnosno, prilikom prvog dolaska dobijate vaučer koji možete da iskoristite i da se potpuno besplatno kupate jednom u naredne dve nedelje (ne računajući dane vikenda). U cenu karte ulaze ležaljka i suncobran.

Cena bazena T6 Limited:

Pon-Čet = 600din

Za decu 8-12 godina = 300din (svakim danom)

Za decu do 8 godina = besplatno (svakim danom)

Pet-Ned = 1150 din

Radno vreme:

Teretana radi svakog dana: 07h- 23h

Restoran radi svakog dana: 08h – 23h

Cena balona za mali fudbal: 4,000 din

Adresa: Ovčanski put 32b, Belgrade

Radno vreme:

Ponedeljak-Nedelja:  8AM–12AM

Kontakt Telefon:

+381 11 27 32 182

+381 60 099 44 31

Marketing Menadžer:

+381 65 955 99 05

t6limited@gmail.com

Menadžment:

Dragoljub Ostojić

+381 60 099 44 30

t6limited@t6limited.rs

BELANO STANOVI NA DAN: Kontakt

Ako volite bazene i interesuje vas tako nešto prilikom vaše posete, potražite smeštaj na Slaviji, i pronađite upravo neki od popularnih bazena nedaleko od naših Belano apartmana. Ako želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas.

Informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.