Sve što treba da znate o Galerija BW tržnom centru u Beogradu

октобар 12, 2021

Sve što niste, a treba da znate o Galerija BW tržnom centru u Beogradu!
Svi u Beogradu i regionu znaju da je BW skraćenica za novi urbanistički projekat koji niče u samom centru grada  – „Beograd na vodi“ (Belgrade waterfront). Zamišljen je kao savršen arhitektonski projekat koji obuhvata luksuz izgradnje, tradiciju okruženja i mir i spokoj reke Save na kojoj se nalazi. Stambene i poslovne jedinice koje se nalaze u ovom delu odskaču inovacijama i kvalitetom, a kombinacija tradicionalnog i modernog čini da ste uvek u centru važnih zbivanja.

Lokacija TC Galerija

Lokacija ovog naselja je savršena. Do Kalemegdana se može doći laganom šetnjom preko Sava promenade gde se nalazi veliki broj kafića i restorana u izuzetno zanimljivom industrijskom dizajnu. Sa druge strane BW izlazi na bivšu železničku stanicu, sada prostrani trg sa spomenikom posvećenom osnivaču srpske srednjovekovne države Stefanu Nemanji. Bilo da ste u Beogradu poslovno ili porodično, Beograd na vodi je grad za sebe koji nudi mnogo jedinstvenih iskustava svojim posetiocima.

Tržni centar Galerija BW

Galerija BW  je najveći tržni centar u zemlji i na Balkanu. Nalazi se pored čuvene kule u Beogradu na vodi, u samom centru novog stambeno-poslovnog kompleksa. Do nje se može doći prevozom iz Bulevara Vudro Vilsona ili pešice promenadom. Za potrebe i komfor posetilaca obezbeđen je ogroman parking sa oko 3600 mesta. (Svi koji su u Beogradu pokušavali da nađu slobodan parking u centru grada znaju koliko je ovo velika prednost!)

Savršeni dizajn

Savršeni dizajn Galerije kombinuje izgled gradskog bloka sa velikim zelenim površinama unutar centra i staklenom fasadom prema reci. Zbog toga je boravak u samom centru izuzetno prijatan. Staklene kupole omogućavaju dolazak prirodnog svetla, a tako zaštićeni od spoljašnjih vremenskih uslova imate utisak kao da ste na otvorenom. Posetiocima Galerije se omogućava i izlazak na krov koji je jedan izuzetno prostran plato gde možete uživati u povremenim izložbama ili prosto u zadivljujućem pogledu na reku. U užurbanom danu ispunjenom kupovinom, akcijama, sniženjima, popustima, izlazak na krov je pravo mesto za kompletni reset.

Galerija je dizajnirana u potpunosti prema jedinstvenim potrebama vremena u kojem živimo – da sve bude na jednom mestu, na dohvat ruke i blizu stana. Da odiše urbanim i modernim, ali i da bude okružena zdravom prirodnom sredinom i tišinom koja donosi mir i beg od svakodnevnice.

Kompletan sadržaj za sve što možete poželeti

Sam tržni centar prostire se na oko 300 000 kvadratnih metara i za obilazak svih radnji biće vam potreban ceo dan. Ovde se nalazi više od 400 maloprodajnih jedinica različitih lokalnih i internacionalnih brendova, više bioskopskih sala i centar za zabavu namenjenih celoj porodici. Gastronomska ponuda Beograda je unapređena sa 70 novih restorana, a posetiocima se pruža i kulturni sadržaj u vidu izložbi i zanimljivih postavki.

Radnje su raspoređene u nekoliko ulica i avenija: Glavna ulica, Sava avenija, Avenija Beograd, Gradska ulica. Ovde bukvalno možete pronaći sve što poželite.

Brendovi u tržnom centru Galerija

Veliki broj dečjih brendova nalaze se u Glavnoj ulici. Predstavljaju ih United colors of Beneton, Bebakids, Jungle baby, Ninia kids, Nikku. Budite uvereni da  svoje mališane nećete lako izvući iz Dexy co i Kockarium radnji koje se bave prodajom igračaka.

Neki od ekskluzivnih brendova koje možete pronaći u Galeriji su Hugo Boss, Napapijri, Lacoste, Garinello, Guess, Barbolini i mnogi drugi. Namenjeni su savremenom poslovnom svetu sa naglaskom na eleganciju, ležernost i uživanje u životu.

U Galeriji možete naći i renomirane domaće brendove koji svojim kvalitetom mogu da stoje u ravni sa najboljim svetskim proizvođačima. Tu su Katrin, Ivko, Balašević među odećom, dok je Gigatron lider u prodaji elektronike i potrošačke tehnike. Naročito mesto u tržnim centrima imaju knjižare koje svojom ponudom umetničkih sadržaja kompletiraju šoping iskustvo. Posebno se izdvaja Delfi knjižara sa Bukmarker kafeterijom gde možete da napravite jedan maleni i živopisni predah.

Restorani i kafeterije u Galeriji

Gastronomska ponuda je izuzetno bogata. Najbolju kinesku hranu nači ćete u Asia Food-u, italijanske specijalitete u Bottega restoranu, dok u unikatnom enterijeru Diverzije možete uživati sa prijateljima. Veliki broj restorana sa etno i internacionalnom kuhinjom i još veći broj kafeterija sa slatkim specijalitetima, učiniće da se osećate specijalno i da uživate u svakom trenutku.

Zabava u tržnom centru Galerija BW

Pored najvećeg trambolina parka u ovom delu Evrope, u Galeriji Belgrade se nalazi i Cineplex Galerija Belgrade – multipleks bioskop sa čak devet sala i više od 1.700 sedišta, koji srpskom tržištu predstavlja najbolju svetsku IMAX tehnologiju za prikazivanje filmova.

Povraćaj PDV-a

Ukoliko želite da budete oslobođeni od taksi za PDV prilikom kupovine, procedura je pojednostavljena tako da više ne morate da čekate na komplikovane formulare prilikom izlaska iz zemlje. Galerija Belgrade je za sada jedino mesto u Srbiji na kojem strani posetioci mogu da dobiju povraćaj PDV-a odmah nakon kupovine, i to na tri mesta u okviru tržnog centra. Ova usluga omogućena je zahvaljujući saradnji sa kompanijom Global Blue, svetskim liderom u Tax Free kupovini. Dok vaša porodica i prijatelji popiju kafu u jednom od prelepih kafea, novac je već na vašem računu!

Aplikacija – loyaliti program

Osnivači Galerije ističu pomeranje standarda kupovine kroz brojne inovacije: ”Jedna od najatraktivnijih inovacija je mobilna aplikacija Galerija Belgrade „Moj Beograd“, koja korisnicima donosi brojne pogodnosti. Skeniranjem računa, korisnici sakupljaju bodove po principu „jedan dinar – jedan bod“, a sakupljeni bodovi mogu da se zamene za vaučer prilikom neke od narednih kupovina. Više bodova znači i veće uštede, ali i napredovanje kroz nivoe – bronzani, srebrni i zlatni – čime se ostvaruju nove, sve impresivnije pogodnosti, od poziva na specijalna dešavanja do personalizovanih poklona”.

Nagrade

Galerija Belgrade dobitnik je nagrade EuropaProperty CEE Retail & Marketplace Award za 2021. godinu u kategoriji za najbolji veliki tržni centar u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Nagrada se dodeljuje već 13 godina zaredom i predstavlja prestižno priznanje za sve komercijalne brendove. Ove godine, u konkurenciji je bilo više od 500 investitora i profesionalaca iz oblasti maloprodaje, koji su se nadmetali u čak 28 kategorija. Stručni žiri je Galeriju Belgrade prepoznao kao projekat koji je pomerio granice i doneo novitete koji do sada nisu viđeni u ovom delu Evrope.

Galerija BW će 30. oktobra 2021. slaviti svoj prvi rođendan. Spremite se za mnogobrojne rođendanske popuste i velika akcijska sniženja koja će tom prilikom biti upriličena. Ako vam je potreban smeštaj, za udoban boravak pobrinuće se Belano apartmani koji nude veliki broj luksuznih apartmana u neposrednoj blizini.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.