Stomatološke ordinacije na Zvezdari: evo koje smo ocenili sa 5+

Stomatološke ordinacije na Zvezdari: evo koje smo ocenili sa 5+

новембар 15, 2022

Znamo i sami: dovoljno je da u mislima prizovete zvuk stomatološke brusilice i da odustanete od redovne posete zubaru. Ali takođe znamo, na redovne preglede mora da se ide, a nekad nas neplanirani bolovi nateraju da odmah i hitno potražimo stomatološku ordinaciju koja će nam biti u neposrednoj blizini s toga vam predstavljamo stomatološke ordinacije na Zvezdari.

U poslednje vreme, zbog jako dobrog odnosa profesionalnih usluga i cene, Srbija je postala prepoznata i kao mesto gde je stomatološki turizam veoma popularan. Šta to tačno znači? Ukoliko živite u inostranstvu, znate dobro da su komplikovani stomatološki, interventni i protetički zahvati jako skuplji nego kod nas. Računica pokazuje da, u zavisnosti od konkretne intervencije, više se isplati putovanje i smeštaj u Beogradu sa kompletnom stomatološkom uslugom, nego sama intervencija u nekoj drgoj zemlji.

Ako ste i vi u takvoj situaciji, predlažemo vam da pogledate izvanredne apartmane na Zvezdari preko agencije za izdavanje stanova Belano, koji će vam domaćinskom atmosferom olakšati boravak u glavnom gradu, a zatim pogledajte stomatološke ordinacije na Zvezdari koje smo ocenili sa 5*.

Dental Solution

Ova stomatološka ordinacija posluje na Zvezdari sa dugogodišnjim iskustvom i velikim brojem zadovoljnih pacijenata. Poznati su po primeni najsavremenijih metoda i tehnika lečenja, pa su se tako pozicionirali kao zdravstvena praksa od poverenja koja ima odličnu reputaciju. Pacijenti ih hvale zbog kvaliteta usluge, posvećenosti i negovanja dugotrajnog i kvalitetnog odnosa sa njima. Imaju tim kome se može verovati i koji će uspeti da otklone strah i potpuno bezbolno reši sve vaše poteškoće.

Dental Solution rešava standardne stomatološke probleme po povoljnim cenama kao što su uklanjanje kamenca, popravka zuba, ugradnja implanata, beljenje i razne protetske usluge. Pacijentima je omogućena i rendgenska dijagnostika kao i usluge oralne hirurgije, što znači da pacijenti mogu da imaju sve usluge na jednom mestu. Dental Solution se bavi i maksilofacijalnom hirurgijom – protetičkim zahvatima, estetskom hirurgijom lica, deformiteima vilice i mnogim drugim.

Dr Maja Cvetković

Ova moderno opremljena ordinacija se nalazi na granici izmeđ Mirijeva i Karaburme. Poklonićete poverenje ovoj ordinaciji jer se zalažu za prave vrednosti u vidu profesionalizma, pouzdanosti, otvorenosti i solidarnosti. Ordinacija se sastoji od tima stručnjaka ivrhunskih profesionalaca na čelu sa doktorkom Majom. Svi pacijenti imaju besplatni pregled na osnovu koga se sa izabranim lekarom radi plan lečenja. Ovde možete odraditi i digitalno snimanje zuba, što je tehnika najpreciznijeg snimanja sa najmanjom količinom zračenja. Ako želite zubara koji će vas tretirati kao čoveka, sa brigom i pažnjom, onda ste na pravom mestu.

Dental Petrović

Stomatološka ordinacija Dental Petrović je osnovana sa ciljem da se stomatološkoj praksi da jedna potpuno nova dimenzija. Specijalistički tim od najboljih stomatologa predstavlja garanciju savesnog i stručnog rada, sa željom da se u ovom ambijentu osećate prijatno, da dolazite bez straha, a odlazite zadovoljni. Ordinacija je napravljena u skladu sa evropskim standardima i opremljena je savremenom i kvalitetnom opremom iz oblasti stomatološke prakse nemačkjih proizvođača.

Popravka zuba, protetika i lečenje paradentoze se sprovodi pomoću najsavremenijih metoda lečenja. Ovde se možete obratiti ako su vam potrebne usluge protetike, dečije stomatologije, ortodoncije, hirurgije. Dental Petrović se godinama uspešno bavi rekonstrukcijom osmeha i po tome su najpoznatiji.

Dedent

Za Dedent ordinaciju može da se kaže da postoje samo radi blistavog osmeha zadovoljnog pacijenta. To znači da će vas odmah po prijemu dočekati ljubazno i nasmejano osoblje koje će se potruditi da napravi atmosferu poverenja i prijatnosti, kako vam odlazak zubaru ne bi teško pao. Ordinacija je osnovana još davne 1991. godine u vlasništvu je dokrora stomatologije Dejana Radonjića.

U ovoj ordinaciji možete odraditi rekonstrukciju dela zuba ili cele vilice keramičkim kunicama. Trend savremene rekonstruktivne stomatologije su bezmetalne keramičke krunice koje su poslednja reč stomatologije u estetskom i funkcionalnom smislu. Ovde se radi još o paradontologija, konzervativna stomatologija i mnoštvo drugih profesionalnih zahvata, sve što je potrebno za blistav i zdrav osmeh.

Dr Garic Dental Care

Stomatološka ordinacija Dr Garić otvorena je pre nešto više od 20 godina na opštini Zvezdara u Bulevaru Kralja Aleksandra. Odlikuje se vrhunskim stomatološkim uslugama i vodi izuzetno profesionalnu brigu o zdravlju vaših zuba. 

Ovo je moderno i savremeno opremljena zubarska ordinacija koja prati savremene dostupne trendove i ide u korak sa svim svetskim dostignućima u oblasti stomatologije. To omogućava da Dr Garić Dental Care ima pravi pirstup lečenju vaših zuba,sa odličnom dijagnostikom i blistavim osmehom kao krajnjim ciljem. 

Dr Popovic

Dr Popović drži stomatološku praksu koja već 30 godina ulepšava osmehe svih generacija!

Imaju širok dijapazon stomatoloških usluga, ali se posebno bave oralnom hirurgijom i implantologijom, kao i regeneracijom mekih i čvrstih tkiva usne duplje, parodontologijom i proteticom.

Ova ordinacije je opremljena najsavremenijom i najnaprednijom tehnologijom na tržištu, kao što je laser za meka tkiva, CAD/CAM oprema, apex lokator, intraoralna kamera i mnoge druge.

Big Tooth

Ovo je savremena zubna ordinacija koja je počela sa radom 2004. godine. Organizovana je po američkim standardima i članica je Američke asocijacije stomatologa u cilju pružanja najvišeg kvaliteta usluga.

Ovde možete da dobijete pravu dijagnostiku i najbolje moguće rešenje za vaše zubne probleme. Odličan tim stručnjaka nudi svoju specijalnost u sledećim oblastima: Holywood smile (tehnika rekonstrukcije cele vilice uz pomoć krunica), zubni implanti (prirodan izgled bez rizika), izbeljivanje zuba raznim tehnikama, mobilne proteze, estetska stomatologija i još mnogo toga.

Zakažite besplatan prvi pregled i postanite jedan od zadovoljnih klijenata koji se prepoznaje po blistavom osmehu.

Dr Kalezić

Ova ordinacija se nalazi u ulici Stanislava Sremčevića i uređena je po najvišim standardima privatne stomatološke prakse. Prijatne čekaonice, prijatno i ljubazno osoblje i stručna pomoć za svaku vrstu zubnih problema, učiniće da prosto zavolite ovo mesto. Ljudi koji vode ordinaciju garantuju da ćete se osećati kao kod kuće, a da će sve rešiti brzo, efikasno, povoljno i bezbolno.

U ordinaciji pružaju širok spektar stomatoloških usluga iz oblasti bolesti zuba, paradontologije, protetike i estetske stomatologije.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.