Solarijum u Beogradu: Najboljih 7 po našoj preporci

јануар 29, 2022

Hoćete da imate blago preplanuli ten kao da ste se upravo vratili sa skijanja? Ili vam je potrebna jača nijansa kao da ste u Hurgadi ili Dubaiju provodili zimske dane? Sada kada su studije pokazale da sunčanje u solarijumu nije štetno i da može da izazove iste pozitivne efekte kao boravak na prirodnom suncu, zašto čekati? Zakažite tretmane u nekom od solarijuma koje vam preporučujemo i na potpuno bezbedan način ulepšajte vašu figuru i u zimskim danima.

Mega Sun

Saloni su opremljeni najsavremenijim megaSun solarijumima visokog kvaliteta sa čokoladnim lampama, a stručno i ljubazno osoblje je tu da vas upozna sa osnovnim pravilama kako bi vaš ten imao savršen izgled kao rezultat sunčanja. Njihova tajna jeste da nakon prve seanse sunčanja (6 ili 9 minuta) odmah vidite određene rezultate. Dobija se prirodno čokoladno braon boja, a zahvaljujući novoj tehnologiji, sunčanje ovim lampama je zdravije, jer spektar zraka utiče samo na gornji sloj kože u epidermu. Samim tim rezultati sunčanja su dugotrajniji za 3-4 dana u odnosu na rezultate sa bilo kojim drugim lampama.

Zdrava i negovana koža budi osećanje samouverenosti, zato vam u ovim studijima za sunčanje, pored vrhunskih solarijuma nove generacije, preporučuju i Asther kozmetiku, koja koži vraća izgubljenu hidrataciju i u isto vreme znatno povećava rezultate samog sunčanja.

Tan 4 Ten

Kako samo ime kaže, ovaj jako dobro ocenjen solarijum na Banovom Brdu, pruža mogućnost potamnjenja sprejom za samo 10 minuta. Preparati su potpuno prirodni i bezbedni i savršeni ukoliko su vam potrebni rezultati koji su vidljivi odmah.

Choco Sun Solarijum

Korisnici ističu da je salon jako dobro opremljen. Pored ležećih, ima i 2 stojeća kreveta. Uz profesionalnost i ljubaznost, higijena im je na prvom mestu. Lampe se redovno menjaju i u ovom salonu se vodi računa o svim merama zaštite protiv korone. Imaju čak i vibro platformu za treniranje, što daje lepe rezultate čak i u mršavljenju. Nalaze se na Novom Beogradu.

Kiwi Sun solarijum

Ovo je prvi biljni solarijum u Srbiji. KiwiSun koristi najnoviju tehnologiju solarijuma, specijalno zeleno svetlo koje ne izaziva bore i starenje kože, ali zato daje predivan ten kao da ste upravo pristigli sa egzotičnih destinacija. 

Nove bio-zelene lampe, koje se samo ovde koriste, rezultiraju dugotrajnim i prirodnim crnim tenom. Bio-zelene lampe ne daju karakterističnu žuto-narandžastu boju kože kao u klasičnim solarijumima, zato što one rade na posebnoj talasnoj dužini. 

Zeleno prirodno sunčanje je jedinstveno po svojim efektima, zato što može da poveća stvaranje vitamina D u organizmu, kao rezultat toga imuni sistem jača i apsorpcija kalcijuma se poboljšava. Proizvodnja endorfina („hormon sreće“) može se povećati, a samim tim i vaše raspoloženje i osecaj blagostanja. Nema efekata gorenja kože i nikakvih nuspojava.

Nalaze se u Nebojšinoj 8.

Merilin Monro studio

Ovako značajno ime za žensku lepotu može da nosi samo studio izuzetne elegancije, higijene. Stila i profesionalnosti.

Koriste lampe poslednje generacije koje su jako dobre i koje čak stimulišu stvaranje vitamina D u organizmu. Efekti sunčanja u solarijumu su brzo vidljivi – osim potamnjivanja, koža deluje zategnutije i mlađe. Za zaštitu kože od sunčanja, salon nudi najbolje preparate renomiranih proizvođača.

Solarijum Baroque

Luksuzni kozmetički salon u kome možete kompletirati sve što vam je potrebno za negu tela. Možete zakazati kozmetičare, frizere, pedikir, manikir, masažu, poznati su po kavitaciji, a između ostalog nude i usluge spotamnjivanja tela. Solarijumi su za stajanje i ležanje i pristupačnih cena. Nalaze se u ulici Koče Kapetana.

Mega Sun MG-AS Tanning Studio

Ako hoćemo da sve bude kao na reklami – ljubazno osoblje, nove lampe, stručni zaposleni koji su na usluzi korisnicima, posetićemo ovaj salon. On se nalazi u ulici Vojislava Ilića, ima odlične preporuke i više od 5 godina iskustva. Radno vreme im je vrlo fleksibilno, rade čak do 23 sata, pa I nedeljom, zbog čega su prvi izbor zaposlenim ljudima kojima kasniji termini više odgovaraju.

Odvojte vreme samo za vas i posvetite se sebi na najbolji mogući način. Ukoliko planirate boravak u Beogradu duže, odaberite stan preko agencije za iznajmljivanje Belano, a mi ćemo vam pomoći da pronađete i kozmetički salon koji je u blizini sa najboljim preporukama korisnika. 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.