Servisi računara na Novom Beogradu – 5 najboljih po našem izboru

јул 4, 2019
servisi racunara novi beograd

Nijedan smeštaj u Beogradu danas ne može se zamisliti bez računara, dodatnih uređaja, tehnike. To donosi onaj komfor i udobnost koji je potreban za ultimativno iskustvo u luksuznim apartmanima u Beogradu. Zahvaljujući njima, olakšano nam je mnogo toga. Naručivanje hrane preko Interneta, pronalazak apartmana u Beogradu, planiranje putovanja… kako bi vaš računar besprekorno radio, neophodno ga paziti na njegovu ispravnost i pružiti mu neophodnu negu i održavanje.

Čak iako je vaš kompjuter potpuno ispravan i funkcionalan (pu, pu! da ne ureknemo) s vremena na vreme je poželjno odneti ga kod obučenih servisera, koji će ga otvoriti i očistiti od prašine, koja je glavni uzrok pregrevanja računara, a samim tim i skraćenja njegovog radnog veka.

Servisi računara na Novom Beogradu: 5 najboljih po našem izboru:

1. Servis računara RABBIT

Zemunska 35 (preko puta marketa Lidl u Bežaniji) tel: 011/428-08-39 064/282-56-71

Funkcionisanje savremenog sveta gotovo da je nemoguće bez računara, kao sredstva za rad i komunikaciju. Samo jedan jedan sat bez računara može vas skupo koštati. U ovom servisu to vrlo dobro znaju i zato svo svoje iskustvo i trud ulažu u brzo, pouzdano i efikasno otklanjanje svih vrsta kvarova na desktop, laptop i MacBook računarima.

Nakon besplatne dijagnostike kvarova, oni čiste računar od virusa, (re)instaliraju operativni sistem, vrše servis matične ploče, spasavaju vama bitne podatke sa uništenog hard diska i još mnogo toga.

Takođe, ukoliko želite da se rešite svog starog računara, znajte da u Rabbit-u vrše i otkup polovnih računara i komponenti. Poverenje su im već poklonile mnoge renomirane kompanije, poput: Kryo Gas, McDonald Serbia, Xenon, Energogroup,…

2. PC Servis kod Fontane

Narodnih heroja 9 (u blizini TC Fontana), tel: 066/66-00-530

Već 20 godina, veoma popularni među Zemuncima i Novobeograđanima, ali u ovaj PC servis dolazi veliki broj ljudi iz gotovo svih delova Beograda. Svojim kvalitetnom ali brzom uslugom, izborili su se za veoma dobru reputaciju u oblasti tehničke podrške i konsultacija prilikom donošenja odluke o sklapanju računarske konfiguracije. Uvek rado daju savete svima nama, koji smo kao sluđeni, nakon što gomila našeg radi i dragih fotografija ostanu zarobljeni na pokvarenom računaru.

Bilo da vas muči softver ili hardver računara, momci to rešavaju brzo i efikasnu, u servisu ili po potrebi na vašoj lokaciji.

Ukoliko ste kompanija i imate više računara, postoji mogućnost sklapanja Ugovora o mesečnom preventivnom održavanju, koji sa sobom nosi i brojne beneficije.

.

3. XELART

Antifašističke borbe 24 (pored istočnog ulaza u Štark Arenu) tel: 064/2-777-44-3

Renomirana firma sa iskustvom od 17 godina uspešno rešava sve vaše probleme sa računarima. Uspešno sarađuju sa pojedincima, firmama, hotelima. Veruje im se zato što za svoj rad pružaju potpunu garanciju i nude tehničku podršku u bilo kom trenutku. Za ‘’hitne’’ slučajeve, dolaze na kućnu adresu!

Bave se čišćenjem račuunara od virusa, instalacijom operativnog sistema i softvera, servisiranjem hardvera, spasavanjem podataka, ali i otkupom računara. Na vama je samo da donedete svoj računar i problem će biti rešen odmah, ukoliko je reč o manjim kvarovima, a za veće kvarove po svoj popravljeni računar možete doći već sledećeg dana. U slučaju ozbiljne havarije, serviser će vas na vreme izvestiti o procenjenom vremenu radova.

Za sve vas koji se brinete da li će serviser možda zameniti delove vašeg računara sa drugim, ekipa iz Xelarta izdaje potrebu za donetu opremu odmah po vašem dolasku. Računar se detaljno pregleda, ustanovljava se uzrok problema i kreće se na posao.

4. Laptop servis FIX DX

Milutina Milankovića (preko puta Štark Arene) tel: 065/656-00-26

Računar vam radi usporeno, izgubila vam se Internet konekcija, posedujete gomilu važnih podataka, koje niste osigurali, želite da promenite operativni sistem, na ova ali i brojna druga pitanja, odgovore može dati servis računara.

Servis računara Beograd „FIX DX“ će se pobrinuti da vam se u budućnosti ovi problemi više ne javljaju i redo će vam ukazati kako da mnoge probleme prevaziđete. Servis je smešten na Novom Beogradu, ali postoji i mogućnost dolaska na adresu. Nekada je odmah moguće konstatovati problem i rešiti ga na licu mesta, ali nekada je neophodno da se računar donese u servis

Osim usluga servisa racunara, instalacija sistema, jedna od usluga, koje nude se tiče i davanja samih preporuka, kako da sami predupredite kvar svog ljubimca, koji su to mogući problemi koji mogu nastati i kako unaprediti sistem, kako bi odgovorio sve zahtevnijim programima na tržištu.

5. Servis računara Moj Servis 011

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YU Biznis centar, tel: 011/260-38-96

Mlada i ambiciozna firma, ali već je čini tim vrhunskih stručnjaka, specijalizovanih za servisiranje računara, laptopova svih modela, zatim iPhone, iPad i iPod uređaja. Plaćanje se vrši isključivo po učinku, a ne po satu rada.

Ne morate brinuti kako da odnesete rečunar do servisa, oni preuzimaju i vraćaju vaš uređaj na željenu adresu. Po potrebi, kvar otklanjaju na licu mesta, u vašem domu ili poslovnom prostoru. Nude više mesečnu garanciju na rad i nove, ugrađene delove.

U svako doba dana i noći na raspolaganju je njihova Online podrška, putem SMS-a ili korišćenjem softvera Team Viewer. Na vama je samo da skinete program Team Viewer i oni preko tog programa mogu pristupiti vašem računaru ili laptopu i npr. očistiti viruse, instalirati progame, rešiti skoro sve softverske probleme.

Pozovite ih, kažite im svoj problem i oni će ga sigurno rešiti!

BELANO Kontakt

Ukoliko dolazite u Srbiju kako biste se odmorili i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete povoljan smeštaj u Beogradu ili obavite svoje poslove, za sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.