SAVRŠENA LETNJA ZABAVA UZ ODLIČNU HRANU – ADA CIGANLIJA

јул 3, 2023

TOP 3 RESTORANA KOJA MORATE POSETITI AKO BORAVITE NA ADI OVOG LETA

Ada Ciganlija poznata i kao „BEOGRADSKA OAZA“ je izuzetni prirodni biser smešten na reci Savi u Beogradu. Ovo prelepo jezero privlači tokom cele godine svojom spektakularnom prirodom, brojnim aktivnostima na otvorenom i živopisnom ambijentom.

Sa svojih  7 kilometara dužine, Ada Cigalnija je pravi raj za sve ljubitelje prirode i rekreacije. Obasjana suncem i okružena zelenilom, ova destinacija nudi obilje mogućnosti za opuštanje, zabavu i uživanje na svežem vazduhu. U letnjim mesecima, Ada je naročito popularna zbog svog kupališta i predivnih plaža.

Jezero se prostiže dužinom celog poluostrva i pogodno je za veslanje, jedrenje na dasci, skijanje na vodi, kajak i sl. Posetiocima se pruža mogućnost i vožnja čamcem ili brodom, gde ceo sadržaj mogu sagledati iz drugačije perspektive.

ADA JE IDEALNO MESTO ZA SPORTISTE I REKREATIVCE

Osim vodenih aktivnosti Ada je bogata sporskim aktivnostima. Ima brojne sportske terene, pa posetioci mogu uživati u fudbalu, košarci, odbojci, odbojci na pesku, tenisu, golfu i drugim sportovima. Dok za one koji vole adrenalin, mogu isprobati i banži skok koji se nalazi takođe na Adi. Oko jezera, ima staza za vožnju bicikla, rolera ili trčanje pa idealno mesto za rekreativce koji žele održati svoju formu.

Fenomenalni ugostiteljski objekti nude širok izbor hrane i pića u koje se ubrajaju nacionalna, internacionalna jela, i razni neobični specijaliteti.

SMEŠTAJ

Ukoliko u Beogradu boravite turistički ili ne živite u blizini Ade, mi Vam možemo ponuditi smeštaj. Nedaleko od beogradskog mora, agencija belano ima veliki broj apartmana koje možete iznajmiti na dan ili duže. Takođe ako imate poslove koje obavljate na Novom Beogradu, Ada je idalno povezana mostom preko kog stižete neverovatnom brzinom. Možete doći brodićem sa Savskog keja, pa ako Vam treba smeštaj na Novom Beogradu pogledajte ponudu stanova na dan.

Najatraktivnija opcija ako letujete na Adi je splav koji se nalazi na samo nekoliko minuta vožnje a možete ga iznajmiti na dan ili duže.

RESTORANI NA ADI CIGANLIJI PO NAŠOJ PREPORUCI – TOP 3

  1. RESTORAN SUNSET – Ovaj restoran je dobio ime po predivnom zalasku sunca i predivnim pogledom na jezero. Restoran Sunset je izuzetno popularna destinacija za romantične večere, ali i odličan izbor za porodična okupljanja i druženja s prijateljima. Ukoliko u ovaj restoran dolazite sa decom dočekaće Vas predivan zabavan park u okviru restorana u kom se deca mogu igrati. Uz to ovaj restoran nudi sjajnu romantičnu baštu sa fontanom i predivnu baštu na plaži sa udobnim modernim ležaljkama za one koji žele sunčanje i duži boravak tokom dana.
  2. TIME OUT – Ovaj restoran je jedno od najpopularnijih mesta na Adi Ciganliji. Poseduje izuetno dugu tradiciju koja govori o kvalitnoj usluzi, hrani i predivnom ambijentu. Nalazi se uz samo jezero, i ima dve bašte od kojih se jedna nalazi na samoj plaži. Ovaj restoran je fokusiran na internacionalnu kuhinju pa u njihovom meniju možete pronaći sjajna glavna jela, odlične obrok salate i neodoljiv dezerte. Što se tiče pića možete se opustiti uz fenomenalne koktele koje zaista vredi probati jer su fantastični.
  3. GREEN MILL FAMILY – Za sve koji traže dobar ambijent koji obiluje zelenilom, vrhunsku hranu i idealno mesto za odmor preporuka je da probaju se smestiti  u nekom kutku ovog restorana. Kao i prethodna dva restorana, nalazi se na makiškoj strani Ade. Ovaj restoran se razlikuje od svih ostalih po precizno i s puno ljubavi osmišljenom ambijentu koji ga zaista izdvaja u odnosu na ostale. Uz fenomenalnu uslugu ovaj restoran ima i prostor za zabavu, pa ako dođete sa decom, imaćete kompletan doživljaj i ugođaj.
Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.