Saloni venčanica u Beogradu: 7 najboljih po našem izboru

март 18, 2019
saloni venčanica u beogradu

Najlepši dan u životu svake žene, pored onog kada postane majka, smatra se da je dan njenog venčanja. Simpatično je ako pogledamo da je to nekako uvek “njeno” venčanje, ali sigurni smo da će se mladoženje sve složiti da je to dan u kojem mlada blista, a oni uživaju u svemu onome što ona donosi i unosi u njihove živote. U uzajamnosti svega.

Ne čudi stoga da su saloni venčanica važna stavka za svaku buduću mladu, poseban doživljaj zbog kojeg se često putuje i za onom “pravom” haljinom traga i mesecima. Mi u Belano apartmanima imamo priliku da ugostimo brojne svite, uglavnom mladu i njene drugarice, koje posećuju kutke za opremanje za svadbe i venčanja kao što su saloni venčanica u Beogradu između ostalog i kako bi pronašle onu jednu, savršenu haljinu.

stan na dan u beogradu

Smestite se udobno tokom ove jedinstvene avanture u nekom od naših stanova u centru Beograda ili smeštaja na Vračaru.
Naše je zadovoljstvo,a trudimo se da pomognemo kako god možemo.

Evo naših predloga za kategoriju najbolji saloni venčanica Beograd:

  1. SALON VENČANICA PEPELJUGA

http://www.pepeljugavencanice.com/

Salon venčanica PEPELJUGA osnovan je 1995-e godine u Beogradu. Danas u svojoj ponudi ima preko 1000 modela venčanica vrhunskih svetskih brendova, dostupnih u svojim salonima vencanica u Beogradu (Kosovska 1) i Novom Sadu (Železnička 17).

Počeci Pepeljuge vezani su za unikatne venčanice koje su izrađivali prema zahtevima naših klijentkinja. Ubrzo, kao prestižni Salon venčanica, postaju prvi uvoznik i distributer renomiranih stranih brendova – LA SPOSA by PRONOVIAS-Barcelona (Spain) i EDDY K – Milano (Italy).

Nakon toga, tu su i MAGGIE SOTTERO&SOTTERO MIDGLEY – Salt Lake City (USA), zatim PAOLA’D ONOFRIO – Rome (Italy), DEMETRIOS – Milano (Italy) i ATELLIER AIMEE – Mantova (Italy).

Uz ove brendove, zaokružena je jedna divna celina izbora najkvalitetnijih venčanica, koje svojim izgledom, dizajnom, kvalitetom izrade i materijalima mogu da zadovolje najrazličitije ukuse i afinitete.

Enterijer i vrhunski dizajn salona prilagođen je da na ergonomski adekvatan način odgovori svim potrebama klijenata. Ovaj salon venčanica nudi sve ono što je potrebno svakoj devojci za venčanje – ukrasi, velovi, ešarpe, rukavice, bolera, korpe za kićinje, cvetovi itd. Ambijent pomaže devojkama da u opuštenoj, prijatnoj atmosferi odaberu najbolju venčanicu i opremu za svoje venčanje.

Zbog svega toga su od inostranih partnera dobili mnogobrojna priznanja i nagrade.

Poslovna politika, formirana sa početka rada Pepeljuge, nikada se nije menjala, primenjuje se i danas i biće prisutna u ovim Salonima venčanica i u budućnosti – ona je zasnovana na tome da nijedna klijentkinja nikada ne može izaći nezadovoljna.

saloni venčanica

Adresa: Kosovska 1, II sprat, Beograd

Telefon: 063 758 41 49 • 011 3228-738

Radno vreme:

Radnim danima od 10h do 20h

subotom od 10h do 16h

  1. Odiva Wedding Dresses

Pre šesnaest godina prva devojka koja je ušla u salon ODIVA Wedding Dresses izašla je nasmejana kao srećna i zadovoljna mlada. To je ono što ljude iz ovog salona venčanica neprestano inspiriše da se unapređuju, da svakodnevno tragaju za najlepšim modelima širom sveta i donose ih u ovaj salon.

Postavljaju nove standarde, uvode inovacije ili jednostavno stvaraju unikatne venčanice o kojima mlade sanjaju od detinjstva, pa je rezultat rada galerija fotografija i tople reči zahvalnih mlada koje su sa osmehom izgovorile DA u ODIVA Wedding Dresses venčanici.

Kao što su pre šesnaest godina poželeli da svim mladama u Srbiji bude dostupan svetski ekskluzivni brend venčanica Cymbeline i odmah ga uveli kao deo ponude ODIVA Wedding Dresses, svih ovih godina sa istim žarom idu u tom smeru – donose novitete! Zato se u našoj ponudi danas nalaze veliki brendovi venčanica: Atelier Pronovias, Pronovias, Calla Blanche, L’amour, Angelina Collections, Manuel Mota, White One, San Partic.

Venčanica iz snova mora da postane stvarnost, pa se zato ovde izrađuju venčanice po meri svakog vašeg milimetra i želji svakog detalja. Tu su i najrazličitiji materijali – od čipke i satena, preko muslina i organdina, pa sve do tila, kao i krojačice sa iskustvom koje od svake želje stvore idealnu haljinu!

Odiva je starosrpska reč, danas pomalo zaboravljena, a označava devojku – Odivu koja udajom napušta dom svoga oca i majke i odlazi da stvara novi sa svojim izabranikom. Ona je Odiva svoje porodične kuće i svog devojačkog prezimena, ona je mlada – Odiva!

Adresa: Maršala Birjuzova 38, Beograd

Telefoni: 011 328 12 70; 064 644 34 91; 064 644 34 92; 064 644 34 88

e-mail: odiva@vencanice.com

  1. Salon venčanica Čarolija

https://carolija.co.rs/

Salon venčanica Čarolija je osnovana 1995. godine u Novom Sadu, kao samostalna zanatska radnja. Deset godina izrađivala je samo unikatne venčanice i svečane haljine. Više stotina cenjenih mušterija, govori o kvalitetu usluga i ljubaznosti osoblja.

Najbolja reklama o radu je preporuka brojnih mušterija. Zbog velikog interesovanja mušterija u zemlji i inostranstvu, kao i zbog velikog obima posla, inspirisani venčanjima u Las Vegasu, odlučili su da deo te čarolije prenesemo i u naš grad.

U saradnji sa največim američkim modnim kućama za venčanice,klijenti će imati prilike da vide, iznajme i kupe najunikatnije i najmodernije svetske modele venčanica Enzoani, Sottero Midgley, Maggie Sottero,Sherri Hill. A, od sada iz egzotične Barselone, Vam stižu ekskluzivne španske venčanice San Patrick i Pronovias,takodje su obogatili ponudu venčanicama Rosa Clara Diamonds i Nicole Exclusive.

Devojke će imati priliku da vide,iznajme i kupe,najmodernije i unikatne modele za svoje nezaboravne trenutke.Pažljivo odabran tim će učiniti sve da zablistate u punoj,svojoj lepoti. Čarolija je proširila svoju bogatu i kvalitetnu ponudu tako da pored venčanica, mozete naci i excluzivne haljine poznatih svetskih brendova Sherri Hill ,Pronovias,Rosa Clara i Sonia Pena. Za Vašu jaču polovinu imamo i odela Carlo Pignatelli…košulje,cipele…

Adresa: Obilićev Venac 26,I sprat, Beograd

Telefon: 011 26 29 022

Mobilni: 064 125 11 64 // 064 221 64 22

Radno Vreme: ponedeljak-petak 12-20 subota 10-16

  1. City Brides Salon Venčanica

http://www.citybrides.rs

U samom srcu Beograda u Prizrenskoj ulici na Terazijama nalazi se ekskluzivna prodavnica venčanica CITY BRIDES Beograd. Zakažite termin za konsultaciju i probu venčanica u prijatnom, prisnom i pre svega privatnom ambijentu i dopustite da vas razmaze barem na nekoliko sati.

Salon Venčanica CITY BRIDES Beograd Vam po prvi put u Beogradu predstavlja haljine čuvenih kuća Ronald Joyce, Gemy, Rosa Clara, Atelier Diagonal, White One i drugih. Ove venčnice odlikuje elegancija i jednostavnost linija, vrhunski materijali i savremeni kroj. Akcenat radnje je na svedenom stilu i veri da treba odisati pre svega elegancijom i sofisticiranošću te se to prenelo na izgled i izbor haljina kao i enterijer radnje. Iznajmljivanje venčanica i prateče opreme za venčanje je lako i jednostavno u našem salonu. Isto tako, sve večnanice u okviru salona možete kupiti. Zakažite probu za vašu venčanicu.

Osoblje radnje je ljubazno i nadasve spremno da udovolji svim Vašim željama. Poslovni cilj je da se svakoj dami koja se obrati za savet pomogne da izgleda i da se oseća kao princeza na taj svoj najlepši dan. Sve devojke su ovde uvek lepe i stoga osoblje ovde uživa u mogućnosti da tu lepotu naglasi onda kada je najviše očiju uprto u dame, a to je zasigurno dan venčanja.

Adresa: Terazije, Prizrenska br. 6, II sprat, Beograd

Telefoni: 065.26.87.023; 011.26.87.023

Email: office@citybrides.rs

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak 10h – 20h

Subota 10h – 16h

venčanice saloni beograd

  1. Matrimonia salon venčanica

http://www.matrimonia.rs/

Matrimonia je porodična firma osnovana 1993. godine u Čačku. Sredinom iste godine, potpisan je ugovor sa istoimenom francuskom kompanijom o ekskluzivnoj saradnji i od tada Matrimonia u Srbiji počinje sa uvozom najkvalitetnijih venčanica na tržištu.

U proteklih 20 godina, Matrimonia je postala sinonim za jedinstvene, ekskluzivne i moderne venčanice. Naša poslovna etika uvek stavlja kvalitet na prvo mesto i upravo je to razlog zašto i danas u našim salonima možete naći venčanice isključivo fabrikovane u Zapadnoj Evropi.

U junu 1999. Matrimonia otvara salon u Beogradu i od tada ovaj brend postaje jedan od najpoznatijih u Srbiji. U istom periodu ulaze u saradnju sa jos par poznatih svetskih proizvođača i na taj način ostvaruju najveću ponudu venčanica na tržištu. Samo jedna venčanica je prava, samo jedna venčanica zaustavlja dah i pristaje vam kao salivena. Oni su tu da vam pomognu da je pronađete.

Adresa: Simina 33, Beograd

Kontakt telefoni: +381 11 724 7227; +381 11 723 2407

  1. White Fashion

Svaka devojka, želi da bude najlepša mlada na dan venčanja. Ta haljina, uz nju šminka i kosa bi trebalo da privuku pažnju svakog posmatrača od trenutka kada vas ugledaju.

Kupovina venčanice može biti stresno iskustvo. Visoke emocije su u pitanju. Na razna pitanja ćete morati da znate odgovore, kao na primer o tipu materijala ili dezena.

Od 2016 godine, White Fashion želi da postane jedan od naprestižnijih imena za iznajmljivanje venčanica. White Fashion želi da biranje i iznajmljivanje venčanica pretvori u nešto drugo, učini jednim iskustvom o kojem svaka mlada sanja. Od kvalitetnih materijala, do jedinstvenih i modernih venčanica želimo da se svako oseća luksuzno po pristupačnoj ceni.

Adresa: Dositijeva 9, Beograd

Telefon: +381 62 30 50 50

  1. 3 Dots Bridal

3 DOTS BRIDAL vam predstavlja kolekcije svetski poznatih brendova i dizajnera venčanica koji se pojavljuju prvi put na našem tržištu, a reč je o prestižnim dizajnerskim kućama iz Izraela i Amerike.

GALIA LAHAV HOUSE OF COUTURE- luksuzne vencanice ove Izraleske dizajnerke, koja je jedna od najcenjenijih i najpoznatijih u “svetu“ venčanica i večernje garderobe i čije modele nose mnoge poznate ličnosti. Galia Lahav i njen glavni dizajner Sharon Sever su jedini izraelski kreatori koji svoje modele predstavljaju od 2017 godine na reviji visoke mode “Fashion Week” u Parizu, i zvanicno su proglaseni za “Haute Couture” brend. Modeli ove slavne dizajnerke ističu figuru pre svega, a detalji, francuska čipka i ručni vez sa ukrasima daju luksuznu notu i originalnost svakoj venčanici posebno.

Tu je i renomirana izraelska dizajnerka RIKI DALAL, pravi su izbor za savremenu mladu koja želi da bude originalna, slobodna ali prefinjena.

Od 2014. godine, ekskluzivno predstavljaju WATTERS, brend koji traje već više od 25 godina i čiji dizajneri svake sezone kreiraju neke od najtraženijih modela u Americi i Evropi, namenjeni savremenim mladama, udobni, “lagani za nošenje” i od veoma kvalitetnih materijala. Još jedna od prestižnih modnih kuća predstavlja svoje modele prvi putovde, a u pitanju je JLM COUTURE, koji okuplja velika imena u svetu dizajna venčanica: LAZARO i Tara Keely , ALVINA VALENTA i Ti Adora, JIM HJELM, HAYLEY PAIGE i Blush. Dizajneri okupljeni oko JLM kreirali su takve modele koji bi svojim kvalitetom i izgledom trebalo da ispune očekivanja i želje svih budućih mlada.

Adresa: Dobračina 44, Beograd

Telefoni: 011.218.9280; 061.323.9205

Email: info@3dotsbridal.com​

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se dok vas ne pronađe vaša savršena  vencanica u Beogradu, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, pogledajte na našem blogu gde da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili. Mi smo tu za vas.

Ne morate gubiti vreme ukoliko ste u žurbi ili vam je nezgodno, iskoristite neke od usluga koje vam nudimo kao sto su transfer sa aerodroma, pronađite idealan prevoz u Beogradu ili posetite neke od spa centara. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se i o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.