63. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća (UFI)

мај 14, 2019
sajam tehnike

KADA: 21 – 24. maj 2019.

GDE: Hale 1, 1A, 2, 3, 3A Beogradskog sajma

Adresa: Bulevar Vojvode Mišića 14, 11000 Beograd, Srbija

www.sajamtehnike.rs

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća pravo je mesto za promociju četvrte industrijske revolucije – Industrije 4.0. Reč je o digitalizaciji koja je unela revolucionarne promene u razvoj i način poslovanja kompanija, povećanje produktivnost i unapređenje konkurentnosti. Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove, usmerava na prepoznavanje novih uticaja i posledica ubrzanih tehničko-tehnoloških dešavanja.

Da bi zadržao imidž najuglednije specijalizovane razvojno-tehnološke manifestacije u ovom delu Evrope, Sajam tehnike pokušava da ugosti sve relevantne domaće i brojne strane izlagače, među kojima su i ključni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu.

Koncepcijski akcenat Sajma je na inovacijama i novim tehnologijama, na „fabrikama budućnosti“ i industrijskoj automatizaciji, elektroenergetici i energetskoj infrastrukturi. Svaki sajam se bavi inovacijama i napretkom, i zato su i naši gosti često redovni posetioci koji se rado vraćaju u naše stanove u Beogradu na dan, a posebno su popularni luksuzni apartmani na Novom Beogradu kao i smeštaj na Vračaru ili stanovi Dorćol.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je elitna, najstarija i najprestižnija razvojna i tehnološka specijalizovana manifestacija u ovom delu Evrope. Ona je svedok i kreator istorije i neiscrpni izvor iz kojeg su se razvili skoro svi današnji ostali veliki specijalizovani sajmovi, manifestacije i ideje. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, organizovan prvi put 1937. godine , član je Međunarodne unije sajmova (UFI, Pariz) od 1957. godine i u velikoj meri utiče na razvoj industrije u zemlji i regionu. Sajam se odvija kroz međunarodne izložbe i robne grupe, što izlagačima štedi vreme. Važno je naglasiti činjenicu da Međunarodni sajam tehnike privlači ogroman broj inostranih poslovnih ljudi i partnera, koji donose nova saznanja i tehnologije, uz zainteresovanost za nove aranžmane sa domaćim kompanijama.

 

 

Program za 63. Međunarodni Sajam tehnike i tehničkih dostignuća

 

Hala 1

Industrija 4.0; fabrike budućnosti (pametna fabrika, digitalna fabrika, virtuelna fabrika, fabrika dobar komšija); mašine alatke; obradni centri; alati i pribori za obradu metala; zavarivanje; kompresori; merna oprema; industrijska automatizacija; sistemi za montažu; robotika; procesna tehnika, mikro i mezo sistemi; aditivne i 3D tehnologije…

Hala 1a

Materijali i komponente za industriju; polugotovi i gotovi proizvodi; kompresori; površinska zaštita; naučno-tehnička literatura

Hala 2a

Elektroenergetika; oprema i uređaji za proizvodnju, prenos i distribuciju električne energije; telekomunikacije; rasveta i instalacije; elektronika (energetska, industrijska i kućna); termotehnika; KGH klimatizacija-grejanje-hlađenje-ventilacija…

Hala 2b

Izložba inovacija, novih tehnologija, opreme za naučne i profesionalne svrhe pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije

Hala 2c

Izložbeni prostor i sale za prateći program; Savez pronalazača Srbije

Hala 3a

Priprema i prečišćavanje voda i gasova; TRANS-BALKAN transport i logistika; industrijska bezbednost i zaštita

Hala 3

Nacionalne izložbe i grupni nastupi; transport i logistika; metalurgija i livarstvo

 

Ko su učesnici na 63. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća?

 

Čeka nas bogat program i čak 31 zemlja učesnica predstaviće se na ovoj manifestaciji. To su Australija, Austrija, Belgija, BJR Makedonija, Bosna&Hercegovina, Bugarska, Češka, Danska, Egipat, Francuska, Holandija, Hrvatska, Italija, Japan, Južna Koreja, Kina, Mađarska, Nemačka, Poljska, Republika Srpska (BiH), Rusija, Sjedinjene Američke Države, Slovačka, Slovenija, Srbija, Švajcarska, Švedska, Tajvan (Narodna Republika Kina), Turska, Ujedinjeni Arapski Emirati i Velika Britanija. Nacionalne izložbe i grupni nastupi: Austrija, Češka, Republika Srpska (BiH), Slovačka, Slovenija, Turska i Ujedinjeni Arapski Emirati.

 

Sajamski turizam kao prilika za nove poslove

 

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća je važno sastajalište za proizvodnu tehnologiju celog regiona i mesto koje, pored marketinškog nastupa i prezentacije novih platformi i trendova u proizvodnji, pruža mogućnost uspostavljanja poslovnih dogovora, razmenu iskustava i oživljava nove forme kooperativne saradnje između domaćih i stranih učesnika.

Težište Sajma tehnike 2019. će biti čitava paleta savremenih rešenja, usluga i proizvoda neophodnih za implementaciju i uvođenje standarda po Industriji 4.0.

Alatne mašine, proizvodni sistemi, precizni alati, kompjuterske tehnologije u službi automatizacije procesa, industrijska elektronika, robotika, nove tehnologije i inovacije u industrijskoj proizvodnji, digitalizacija u industriji (digitalna rešenja od softvera do hardvera), podizanje svesti o značaju industrijske bezbednosti i zaštite, afirmacija ekološki čistih tehnologija i promocija inovacionih centara i start-up projekata samo su deo izlagačkog programa ove manifestacije.

Majski dani su oduvek rezervisani za lidere i eksperte kojima je Sajam tehnike dodatni motiv za promociju jer prepoznaju mesto na kome ti samo jedan kontakt može promeniti život.

 

 

RADNO VREME: od 10:00 – 18:00 h

CENA ULAZNICE

pojedinačna ulaznica      400 RSD

poslovna propusnica *   1500 RSD

pojedinačna ulaznica uz registraciju na portalu   300 RSD

grupna ulaznica *             250 RSD

ulaznica za đake i studente uz overen spisak, đačku knjižicu ili indeks       100 RSD

parking (po satu)              150 RSD

ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Bojana Dašić, koordinator projekta – organizator manifestacije

tel: +381 (0)11 2655-311, 3615-357

 

Tatjana Gavrilović

tel: +381 (0)11 2655-179

Zorana Dukić-Čelar

tel: +381 (0)11 2655-946

e-mail: tehnika@sajam.rs

STATISTIKA 2018.

broj izlagača:      610, iz 31 zemlje

inostranih:          281

izložbeni prostor u halama:          15.763 m2

otvoreni prostor:             528 m2

posetilaca:          21.593

 

BELANO Kontakt

 

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim luksuznim apartmanima Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

 

 

 

 

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.