Sajam medicine i stomatologije 2019. u Beogradu: 44. MEDIDENT

август 29, 2019
medident 2019 sajam stomatologije beograd

Medident

10 – 12. oktobar 2019.

Prestižna međunarodna manifestacija na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

Naš glavni grad je srećan da primi u svoje apartmane i smeštaj u Beogradu sve vrsne stručnjake iz raznih oblasti medicine i stomatologije.

Međunarodni sajam medicine i stomatologije najveća je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu. Već više od četiri decenije predstavlja mesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mesto na kome stručnjaci razmenjuju i stiču nova znanja i iskustva.

.

Najpoznatiji domaći i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cene za učesnike i posetioce MEDIDENT-a.

Uz izložbeni program sajma MEDIDENT, svakako jednako je važan deo manifestacijekoji potpada pod prateći program. Ovaj program Sajma podeljen je u dva dela. To su stručni (sa akreditovanim predavanjima) i promotivno-edukativni.

Osim izložbi i prezentacija, na MEDIDENT sajmu će i ove godine biti organizovan veliki broj pratećih programa koji uključuju akreditovana stručna predavanja renomiranih domaćih i inostranih predavača i prezentacija aktuelnih znanja i iskustva iz medicinske i stomatološke prakse.

Ono što je posebno zanimljivo jeste i da će tradicionalno biti organizovani i besplatni pregledi, kao i to da će gosti moći da potraže određene lekarske savete. Na Sajmu će biti organizovani i promotivno-edukativni programi. Oni obuvataju prezentacije novih proizvoda, edukativna predavanja, kongrese i druga organizovana dešavanja.

.

Cilj je ne samo edukovati publiku, već uspostaviti značajne mreže za saradnju i dalje poslovanje, što je u duhu svih sajmova. Beograd je grad koji donosi brojne sajmove u svakoj sezoni, a sa njima u našu pšrestonicu i brojne turiste i posetioce Belano apartmana, a sve više posebno luksuznih apartmana na Novom Beogradu i stanove u centru grada.

Korisne informacije ukoliko planirate da se prijavite na Sajam MEDIDENT u Beogradu

IZLAGAČI

Pravna lica koja izlažu sopstvene proizvode ili/i eksponate drugih domaćih ili stranih firmi i za to zakupljuju određeni izložbeni prostor i pravo na registraciju u zvaničnom sajamskom katalogu, kao i pravo na korišćenje svih ostalih usluga koje se nalaze u ponudi Beogradskog sajma. Izlagači svoj naziv ističu na tabli za ispisivanje naziva firme, na svom štandu.

SUIZLAGAČI

Ukoliko se na štandu koji je iznajmio izlagač izlažu i eksponati drugih firmi i prisustvuje osoblje tih drugih firmi, one su u obavezi da budu prijavljene kao suizlagači.

Suizlagači se prijavljuju na posebnim prijavama za učestvovanje i obaveznu registraciju u zvaničnom sajamskom katalogu i plaćaju pripadajuću upisninu. Suizlagači svoj naziv ističu ravnopravno sa izlagačima na tabli za ispisivanje naziva firme, na štandu izlagača. Ukoliko izlagač prijavljuje suizlagača za učešće i registraciju u zvaničnom sajamskom katalogu, on je u obavezi da uz prijavu priloži i ovlašćenje suizlagača.

.

INDIREKTNI IZLAGAČI

Ukoliko će na štandu koji je iznajmio izlagač biti izloženi eksponati neke druge firme, a ne samo brošure, prospekti ili slične publikacije, te firme imaju status indirektnih izlagača. Izlagač je u obavezi da prijavi sve indirektne izlagače.

Za svakog navedenog izlagača, izlagač plaća Sajmu pripadajuću upisninu. Podaci o indirektnim izlagačima se ne unose u katalog pod posebnim slovom, već se prema podacima koje popunjava izlagač objavljuju u listi predstavljenih firmi. Naziv/i indirektnih izlagača ističu se na posebnom panou u okviru štanda, a ne na tabli za ispisivanje naziva firme. Za prijavljivanje indirektnih izlagača ne mora da se priloži ovlašćenje.

Izlagač ima pravo da istakne nazive firmi suizlagača i indirektnih izlagača, na gore navedene načine, na svom štandu, samo ako ih je prijavio Beogradskom sajmu. Ako izlagač ne prijavi suizlagače ili indirektne izlagače, ili pruži nekompletne podatke u svojoj prijavi, Sajam ima pravo da naplati, naknadno, od izlagača troškove suizlagačkih upisnina i upisnina za indirektne izlagače.

.

Sajam dostavlja izlagačima obrasce za korišćenje električne energije, vode, telefona, dodatnih parking propusnica, dodatnih službenih propusnica i drugih usluga, koje izlagač treba da popuni, prema svojim potrebama i vrati Sajmu u određenom roku. U protivnom, Sajam ne pruzima obavezu da izlagaču obezbedi navedene usluge. Ove usluge se naplaćuju prema važećem cenovniku Beogradskog sajma, na osnovu potvrde o izvršenoj usluzi.

PRIJAVE: http://sajam.rs/wp-content/uploads/prijave_medident_2019_srp.pdf

HALE

Hala 4

ORGANIZATOR

BEOGRADSKI SAJAM

Jelena Tošić Stojiljković, koordinator

tel: +381 (11) 2655-178

Milica Tošić, saradnik na projektu

tel: +381 (11) 2655-400

e-mail: medident@sajam.rs

STATISTIKA 2018.

broj izlagača:      80

inostranih:          30, iz 15 zemalja

izložbeni prostor:             4.500 m2

posetilaca:          7.000

BELANO STANOVI NA DAN U BEOGRADU: Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka u našim apartmanima u Beogradu, želite da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili – tu smo za vas. Pogledajte naše predloge u blog sekciji.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj.

Belano email: office@belano.rs

ZA SMEŠTAJ ZA VREME SAJMA KOZMETIKE POZOVITE: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.