Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ 2019. u Beogradu

август 29, 2019
sajam kozmetike dodir pariza 2019

KADA: 12 – 13. oktobar 2019.

GDE: Hala 2 Beogradskog sajma

www.sajamkozmetike.com

„Dodir Pariza“ – Međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja svake godine ima dva izdanja – prolećno i jesenje. Reč je o najvećoj manifestaciji ove vrste u regionu, koja okuplja proizvođače, predstavnike i distributere najpoznatijih svetskih brendova kozmetičkih i frizerskih kuća. Nega i lepota su atraktivniji segmenti „Dodira Pariza“, ali značajno mesto zauzima i deo koji se bavi zdravljem i preventivom.

Beograd zaista postaje grad lepote tokom oktobarskih dana, a vrhunske inovacije su to što će posetioci koji dolaze na Beogradski sajam i gosti naših apartmana u Beogradu, smeštaja kod Ade Ciganlije ili stanova u centru grada moći da vide.

.

„Dodir Pariza“ je manifestacija u okviru koje se na jednom mestu potrošačima i stručnoj javnosti predstavljaju novi proizvodi, preparati i aparati, organizuju različite prezentacije, zanimljiva dešavanja, omogućavaju popusti.

Pored bogatog izbora proizvoda, na štandovima kozmetičkih kuća posetioci imaju mogućnost da dobiju i savete priznatih i poznatih dermatologa i kozmetologa. Posebna pažnja se posvećuje pravilnoj ishrani i rekreaciji, fitness programima kao nezaobilaznom segmentu u kulturi nege tela.

Sajam kozmetike „Dodir Pariza“ 34. međunarodni kongres i sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope. 12. i 13. oktobar 2019. godine, Beogradski sajam, Hala 2.

Bolonjski Cosmoprof, moskovski Intercharm i beogradski „Dodir Pariza”, spadaju u najveće beauty sajmove u Evropi. „Dodir Pariza” ima međunarodni karakter i održava se dva puta godišnje, u proleće i na jesen.

.

IZLOŽBENI DEO

Izložbeni deo se sastoji od sledećih segmenata:

 • PREPARATIVNA KOZMETIKA ZA NEGU KOŽE ZA PROFESIONALNU I KUĆNU UPOTREBU
 • PREPARATIVNA KOZMETIKA ZA NEGU KOSE ZA PROFESIONALNU I KUĆNU UPOTREBU
 • PROIZVODI ZA NADOGRADNJU I NEGU NADOGRAĐENE KOSE
 • PROIZVODI ZA NEGU RUKU I MANIKIR
 • PROIZVODI ZA NADOGRADNJU NOKTIJU
 • PROIZVODI ZA NEGU STOPALA I PEDIKIR
 • OPREMA ZA SALONE LEPOTE (KOZMETIČKE, FRIZERSKE, WELLNESS I SPA CENTRE)
 • WELLNESS PROIZVODI
 • DEKORATIVNA KOZMETIKA
 • PARFIMERIJSKI PROIZVODI
 • PARAFARMACEUTSKI PROZVODI
 • DIJETETSKI SUPLEMENTI
 • SALONI LEPOTE
 • ESTETSKE ORDINACIJE
 • DERMATOLOŠKE ORDINACIJE
 • ŠKOLE I EDUKATIVNI CENTRI ZA NEGU LEPOTE
 • MEDIJSKI PREDSTAVNICI

KONGRESNI DEO I RADIONICE

U sklopu kongresnog dela sajma organizuju se raznovrsne aktivnosti.

U Kongresnoj sali održavaju se kongresna predavanja u trajanju od 25 minuta i 50 minuta.

Treneri renomiranih frizerskih kuća demonstriraće najnovije tehnike šišanja, farbanja, nadogradnje i nege kose.

.

IZLAGAČI I POSETA

Na prethodnom, 33. po redu „Dodiru Pariza”, koji je održan 6. i 7. aprila 2019. godine na Beogradskom sajmu u Hali 1, zadovoljstvo nam je bilo da sarađujemo sa preko 300 brendova iz 10-ak zemalja.

Za dva dana, koliko je sajam trajao, posetio ga je veliki broj posetilaca.

Posetioci sajma su:

 • KOZMETIČARI
 • FRIZERI
 • FARMACEUTI
 • LEKARI
 • ESTETSKI HIRURZI
 • DERMATOLOZI
 • APOTEKARI
 • STOMATOLOZI
 • VLASNICI SALONA LEPOTE, FRIZERSKIH SALONA, PARFIMERIJA, DROGERIJA
 • VLASNICI I MENADŽERA HOTELA, FITNESS, SPA I WELLNESS KLUBOVA I CENTARA
 • IZDAVAČI
 • UDRUŽENJA
 • UČENICI I STUDENTI ŠKOLA ZA NEGU LEPOTE

Naredni sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja, „Dodir Pariza” biće održan 12. i 13. oktobra 2019. godine na Beogradskom sajmu u Hali 2.

Promotivna kampanja za sajam traje tokom cele godine. Kampanja namenjena potencijalnim posetiocima ide u dva smera. Jednim delom je okrenuta potencijalnim posetiocima sa područja Republike Srbije, a drugim delom ima za cilj da privuče stanovnike zemalja iz regiona i Jugoistočne Evrope. Kampanja podrazumeva oglašavanje u štampanim i elektronskim medijima, web marketing, kao i bilbord kampanju.

Tako organizovana promotivna kampanja, uz podršku brojnih medijskih prijatelja, od sajma do sajma rezultira sve većim brojem posetilaca.

S obzirom na to da je „Dodir Pariza“ najveći beauty sajam na području Jugoistočne Evrope, učešće na istom je stvar prestiža, time stavljate do znanja da ste uspešna i ozbiljna kompanija koja vodi računa o svom imidžu i koja prati trendove u beauty industriji.

Cena zakupa izložbenog prostora iznosi 110 evra po m² za neopremljen i 130 evra po m² za opremljen prostor. Priključak za struju se posebno tarifira i iznosi 70 evra. Ovo su cene za firme koje su registrovane na području Republike Srbije. Na ove cene se dodaje pdv.

Cena zakupa izložbenog prostora za strane izlagače iznosi 145 evra po m² za neopremljen i 160 evra po m² za opremljen prostor. Priključak za struju se posebno tarifira i iznosi 84 evra. Ovo su cene sa pdv-om.

Cena zakupa ekskluzivno opremljenog izložbenog prostora iznosi 180 evra po m². Priključak za struju se posebno tarifira i iznosi 70 evra. Ovo su cene bez pdv-a. Ovo su cene za firme koje su registrovane na području Republike Srbije.

Cena zakupa ekskluzivnog izložbenog prostora za strane izlagače iznosi 220 evra po m². Priključak za struju se posebno tarifira i iznosi 84 evra. Ovo su cene sa pdv-om.

Neopremljen prostor podrazumeva samo izložbeni prostor bez opreme, dok opremljen prostor podrazumeva prostor sa pripadajućim elementima. Oprema koja dolazi uz zakupljeni prostor zavisi od veličine zakupljenog štanda.

HALE

Hala 2

RADNO VREME

10:00 – 20:00 časova

ORGANIZATOR

Eco Design Studio group

Dunavski kej 23/11, 11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 3284-126, 3284-149, 3284-217

Osoba za kontakt na Beogradskom sajmu:

Gorica Arandjelovic

Tel: +381 (0)11 2655-170

e-mail: gorica.arandjelovic@sajam.rs

PROJEKTNI TIM

Eco Design Studio Group doo

Dunavski kej 23/11, Beograd, Srbija

Kosta Maksimović, direktor

Tel/Fax: +381 11 3284-126; +381 113284-149

E-mail: kosta@saloninfo.org

Tijana Zarić, PR Menadžer

Tel/Fax: +381 11 3284-126; +381 11 3284-149

Mob: +381 64 375-25-03

E-mail: tijana@saloninfo.org

www.sajamkozmetike.com

www.saloninfo.rs

www.edsgroup.net

STATISTIKA

broj izlagača:      194

inostranih:          21

izložbeni prostor:             3.624 m2

posetilaca:          23.000

BELANO APARTMANI BEOGRAD: Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka u našim apartmanima u Beogradu, želite da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili – tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd.

Belano email: office@belano.rs

ZA SMEŠTAJ ZA VREME SAJMA KOZMETIKE POZOVITE: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.