Sajam fitness-a, wellness-a i zdravlja u Beogradu: Belfis 2019.

август 29, 2019
Sajam fitness-a, wellness-a i zdravlja u Beogradu: Belfis 2019.

KADA: 4 – 6. oktobar 2019.

GDE: Hala 3, Beogradski sajam

www.belfis.rs

Belfis je jedinstveni sajam ove vrste u regionu, a rezultat je činjenice da se tržište fitnesa, velnesa i zdravlja sve brže razvija i raste. Nastao je po ugledu na najveće svetske i evropske sajmove. Okuplja najeminentnije instruktore i prezentere iz regiona, veliki broj izlagača – proizvođače i distributere sportske opreme i rekvizita, podova, suplemenata, kompanije koje se bave zdravom ishranom, farmaceutske kuće, fitnes klubove, školice sporta, sportske fakultete, međunarodne organizacije iz sveta fitnesa…

Svi posetioci imaju priliku da u zoni Medical check point provere svoj zdravstveni status i da vežbaju uz bogatu programsku šemu na binama, u zonama za funkcionalni trening, namenskim body & mind radionicama, a najmlađe posetioce BELFIS-a očekuje specijalna dečija sportska zona. Za sve one željne znanja i usavršavanja u fokusu su VIII Evropski fitnes kongres, kao i predavačke sesije.

.

Pokrivajući više od 4.500 m² sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, drugi po redu BELFIS zauzima značajno mesto na mapi fitnes događaja regiona i Evrope.

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za sport i omladinu Beograda i Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u Beogradu će, od 4. do 6. oktobra 2019. godine, biti održan najveći regionalni sajam fitnesa, wellnessa i zdravlja – BELFIS.

Sajam BELFIS je najveći događaj ove vrste u regionu, sa mnoštvom velikih brendova i brojnim sportistima i profesionalcima iz oblasti fitnesa koji su ugovorili ekskluzivne nastupe. Očekuje se dolazak više od 10.000 posetilaca iz zemlje i regiona.

.

Glavna tema sajma su fitnes, zdravlje i wellness i dostupna je svima – amaterima, kao i profesionalcima. Tokom tri sajamska dana, svi posetioci imaće priliku da se upoznaju sa svakim segmentom rekreacije i fitnesa – opremom, spravama i rekvizitima, suplementacijom, programima, edukacijom, inostranim srodnim organizacijama. Više od 60 aktivacija uživo na tri bine, kao i prezentacije vezane za fitnes, wellness, mešovite borilačke veštine, aktivnosti za decu, bodibilding, ali i IX Evropski fitness kongres, seminari i predavanja vrhunskih stručnjaka biće dostupni tokom trajanja sajma.

Pokrivajući više od 5.000 m² sa mnoštvom izložbenih štandova i velikim brojem učesnika, BELFIS će postaviti svoje mesto na mapi fitnes događaja regiona.

.

Kako do Sajma?

Gradske autobuske linije:

Iz centra grada:

* autobusima 23, 37, 51, 52, 53, 56E, 56L, 58

* tramvajima 3, 12, 13 iz pravca Novog Beograda

* autobusom 88 Iz pravca Banovog brda

* autobusima 23, 37, 51, 52, 53, 58

* tramvajima 12, 13 Automobilom

* Auto putem E75

Avionom – Aerodrom „Nikola Tesla“.

Od aerodroma do Sajma, nema direktnih linija gradskog prevoza, ali do centra Beograda vozi:

* minibus linija A1 – koja vodi do Glavne železničke stanice

* gradski prevoz – linija 72 koja vodi do centra grada odakle možete koristi autobuske linije gradskog prevoza koji vozi do Sajma

Taxi

Železnicom – do glavne železničke stanice

Autobusom – do Autobuske stanice Beograd (BAS) Od Glavne železničke stanice i Autobuske stanice Beograd do Sajma saobraćaju: * autobusi 511, 551 * tramvaji 3, 12, 13

Gde kupiti kartu?

Prodaja ulaznica preko mreže Ticketline

Online kupovina: www.ticketline.rs

Pozivni centar: 011 20 30 570

.

Prodajna mesta:

Novi Beograd – Bulevar Milutina Milankovića br.1 lokal 46 (iza Medi-group bolnice)

Radno vreme: Ponedeljak – Petak 09:00 -18:00h, Subotom od 10:00 do 16:00h

Voždovac – Stadion Shopping Center, Zaplanjska 32 (na info pultu tržnog centra)

Radno vreme: 10:00 – 22:00h

Tokom trajanja sajma ulaznice se kupuju na blagajni Beogradskoj sajma, Bulevar vojvode Mišića 14, 11000 Beograd

HALE

Hala 3

RADNO VREME

10:00 – 19:00

ORGANIZATOR

SAVEZ ZA REKREACIJU I FITNES SRBIJE

www.srfs.org.rs

TEHNIČKI ORGANIZATOR

BELFIS DOO

Zdravka Čelara 14

11000 Beograd

Tel: +381 11 311 56 48

www.belfis.rs

Cene

Cena jednodnevne ulaznice je 250 dinara.

Cena ulaznice za sva tri dana je 450 dinara.

Deca do 12 godina ne plaćaju ulaznicu.

Za novinare:

Prijave

Prijave za akreditacije možete poslati na imejl pres službe organizatora: oborina@belfis.rs

Podaci

Prijava za akreditacije obavezno mora sadržati sledeće podatke:

Ime i prezime, medij, funkcija, broj telefona, imejl adresa.

Predavanja

Nakon potvrde o odobrenoj akreditaciji, vašu akreditaciju možete preuzeti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, Zdravka Čelara 14.

POKROVITELJ

Ministarstvo omladine i sporta

BELANO STANOVI NA DAN: Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka u našim apartmanima u Beogradu, želite da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili – tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj.

Belano email: office@belano.rs

ZA SMEŠTAJ ZA VREME SAJMA KOZMETIKE POZOVITE: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.