Rasta u Beogradskoj Štark Areni

август 30, 2018
rasta

Kad je koncert Raste?

Datum: 15.09.2018.

Autor najvećih aktuelnih hitova, Stefan Djuric Rasta, nastupice 15. septembra u Štark Areni, u okviru njegove letnje i evropske turneje, sa svojim neverovatnim „live“ nastupom.

Vreme: 21h

Rasta je autor velikog broja hitova koji su obeležili poslednje dve godine, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Pored mnogobrojnih hitova kao što su: „Hotel“, „Euforija“ , “Kavali”, “Kavasaki”, “Konkretno”, “Slučajnost”, “Balkan”, “Indigo”, predstaviće i pesme sa novog albuma “DON REGGAETON”.

Šta vas čeka na koncertu Raste?

15. septembra u Areni vas ocekuje spektakl kakav nije vidjen do sada na ovim prostorima, barem tako najavljuju organizatori.

Za to će se pobrinuti Rasta sa svojim gostima. Arena se te večeri pretvara u najveći i najbolji klub u Evropi.

Uz to sto se Rastini spotovi vrte po muzickim televezijama, kako našim tako i u regionu, Rasta je takođe i najgledaniji YouTube izvođač u Srbiji.

O Rastinoj popularnosti, i uspehu njegovih pesama najbolje govore brojke i angažovanost po YouTube-u i društvenim mrežama, kaže se u saopštenju pred koncert.

Ulaznice za Rastin koncert sa specijalnim popustom bice u prodaji od  04.07.2018. do 03.08.2018. na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Ko je Rasta?

Bivši muž Ane Nikolić, odnosno Stefan Đurić poznatiji kao Rasta, nedavno je gostovao u emisiji “Amidži šou” i tom prilikom najavio je koncert u Štark Areni. On je svojim fanovima predstavio zvaničan termin koncerta koji je zakazao 15.09. pod sloganom “On dolazi”.

Kako kaže, nema sumnje da će Arena biti puna, jer smatra da njegovu muziku slušaju u svim delovima sveta.

Od kako sam na sceni moju muziku skidaju fanovi u Aziji, Americi i Africi, čak i na nekim lokalitetima gde ljudi ne bi ni verovali. To je zaista neverovatno, imam ekipe u studiju koje to sve prate i gledaju. Interesantni su podaci na primer da me slušaju u Africi, gde se striktno sluša taj bit ili u Latinskoj Americi gde se sluša rege ton. Dok su moje pesme na srpskom jeziku. Meni i mojim saradnicima je to stvarno neverovatno

izjavio je reper.

Rasti svakodnevno pristižu ponude u vidu muzičke saradnje sa svih strana.

– Dosta poznatih producenta i umetnika, koji su velika imena, su mi nudili nekoliko puta i pozivali da sarađujemo. To je stvarno dokaz da muzika nema barijere i da jezik ne predstavlja problem-

rekao je Rasta za portal 24online.info.

Rasta je sarađivao s muzičarima Darom Bubamarom, Dadom Polumentom, Cvijom, Ljupkom Stević, od kojih će se neki možda i pojaviti na bini Arene 15. septembra. Ipak, „najpoznatija saradnja“ je ona s pevačicom Anom Nikolić koja je rezultirala brakom, rođenjem ćerkice, a onda i razvodom.

Brojni saradnici koji dolaze u apartmane u Beogradu rado sarađuju sa ovim, pomalo kontroverznim muzičarem. O ukusima ne treba raspravljati, ali svakako je dobar nastup i visok kvalitet opreme i zvuka nešto na šta se može takođe računati.

Kako kupiti i koje su cene karata za koncert Raste?

Karte se kupuju na blagajni Beogradske Štark Arene ili putem sajta eventim.rs .

Odaberite cenovnu kategoriju, a zatim i količinu ulaznica.

Fan Pit

Od 1.190,00 RSD

Parter

Od 990,00 RSD

Nivo 200 – I Kat.

Od 1.590,00 RSD

Nivo 200 – II Kat.

Od 1.290,00 RSD

GOLD VIP

Od 15.000,00 RSD

BLACK VIP

Od 12.000,00 RSD

SILVER VIP

Od 10.000,00 RSD

Loža

Od 12.000,00 RSD

Dodatne informacije

Ulaznice će biti rezervisane ograničeno vreme (pogledaj vreme pored korpe) pošto ih ubacite u Vašu korpu za kupovinu

Napomena: Ulaznice koje ste izabrali će biti rezervisane ograničeno vreme, (pogledaj vreme pored korpe), nakon tog vremena će rezervacija isteći. Možete da poručite maksimalno 8 ulaznica u jednoj porudžbini.
Savet: Kako biste odabrali željeni red/sedište, molimo Vas koristite polje „Selekcija plana sedenja“. (gde postoji kao opcija)

BELANO Kontakt

Planirate da posetite Rastin koncert u Areni?

Ukoliko dolazite u Srbiju i tražite smeštaj u Beogradu, želite da se lepo provedete na Rastinom koncertu i pronađete sve što želite kako bi vaše vreme u Beogradu bilo idealno i savršeno, slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj na Novom Beogradu ili apartman kod Arene na vreme putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Belano website: https://www.belano.rs

Vaš Belano

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.