Najbolje prodavnice nameštaja u Beogradu

август 22, 2018
prodavnice namestaja

Šta je prvo što radite kada želite da opremite stan u Beogradu ili kuću? Tražite popuste, guglate „saloni namestaja beograd“ ili odete na Sajam nameštaja u Beogradu.

Ali tokom cele godine, postoje prodavnice nameštaja koje nude idealan izbor za svačiji džep i ukus.
Jer nameštaj nije samo funckionalan. On je odraz našeg stila života, potreba i ideja. A i svako renoviranje je prilika da se zabavite i poigrate sa detaljima i bojama. I mi u Belano apartmanima vodimo računa o tome da su svi naši apartmani stilski uređeni bilo da vam obezbeđujemo povoljan i  jeftin smeštaj u Beogradu ili luksuzne apartmane u Beogradu za one koji žele ekstra uslugu.

  1. Numanović prodavnica nameštaja

Fabrika nameštaja “Numanović” iz Novog Pazara osnovana je 1995. godine. Razvojni put fabrike karakteriše konstantno širenje obima i asortimana proizvodnje, kroz modernizaciju proizvodnih kapaciteta i upošljavanje novih radnika.Danas fabrika posluje u novoizgradjenom, savremenom industrijskom objektu površine preko 20.000 m2 sa svim pratećim sadržajima (magacini,sušare,kotlarnice,parionice gradje i dr.).
Fabrika poseduje moderno opremljen salon nameštaja površine preko 1500 m2, kao i 3 salona nameštaja u Beogradu.

Kadrovski potencijal čine kvalifikovani, dobro obučeni i stručni radnici.Mašinski park je moderan i visokoproduktivan i odraz je permanentnog tehnološkog razvoja i osavremenjivanja. Zaslugom svojih dizajnera i konstruktora, razvijen je široki proizvodni program, koji se i dalje konstantno razvija i dopunjuje.Okosnicu tog programa čini proizvodnja kauča, troseda, jednoseda, ležajeva, garnitura i fotelja.Proizvodi su izradjeni od kvalitetnih sirovina i repromaterijala.

Proizvodi su veoma dobro prihvaćeni na tržištu,o čemu govore brojne nagrade i priznanja, na sajamskim i drugim manifestacijama.

Pored permanentnog rada na savremenom dizajniranju proizvoda, nameštaj “Numanović” uspeva da zadrži svoju originalnost, sto ga čini prepoznatljivim u industriji nameštaja, a to je garancija uspešnog razvoja fabrike.

https://www.numanovic.com/

  1. Emmezeta prodavnica nameštaja

Emmezeta je prodavnica za opremanje vaše kuće. Na jednom mestu čeka vas nameštaj, multimedija, bela tehnika i dekoracija po niskim cenama svaki dan!

Do 2011. godine Emmezeta je bila u vlasništvu francuske korporacije PPR koja posluje u mnogim zemljama širom sveta, a posebno je poznata po brendovima kao šta su GUCCI, ISL, PUMA. U sklopu PPR-a deluje i CONFORAMA koja je ujedno drugi najveći maloprodajni lanac trgovina nameštaja i artikala za uređenje doma na svetu, a čiji je sastavni deo i Emmezeta. Emmezeta zajedno sa Conforamom 2011 prelazi u vlasništvo Grupe Steinhoff International. To je izuzetna pogodnost za našu kompaniju, kako za njene zaposlene tako i za kupce, budući da kao grupacija imamo velike ambicije na području specijalizovane distribucije proizvoda za opremanje kuće i doma na tržištu Evrope.

Zahvaljujući ovom spajanju Emmezeta je nastavila da ostvaruje ciljeve svojih korporativnih projekata. Ubrzala je sopstveni razvoj i postavila se kao evropski lider u oblasti opremanja kuće i doma.

Niske cene svaki dan

Emmezeta je specifičan maloprodajni lanac trgovina u svetu poznat kao „Discount Department Store“. Revolucionarna i konkurentna formula Emmezete može da se izrazi ovako: velika i atraktivna ponuda uz izuzetnu pogodnost.

Osnovna odlika Emmezete je širina asortimana koji se sastoji od nameštaja, dekoracije i predmeta za sređivanje kuće, elektronike i bele tehnike.

Osim širinom asortimana, Emmezetu odlikuje i odlična kombinacija modernog dizajna i kvaliteta po Niskim cenama svakog dana, šta je i zvanični slogan kompanije od 2008.

Celokupni asortiman koji se može naći u ponudi Emmezete prolazi stroga testiranja kvaliteta. Kvalitet i bezbednost proizvoda čine osnovu na kojoj se gradi dugoročan odnos s kupcima. Emmezeta kao i matični koncern posluju po posebnom etičkom kodeksu koji, osim ostalih elemenata, propisuje i standarde nabavke roba u smislu isključenosti dečjeg rada i sličnih devijantnih pojava, koje se pojavljuju u nekim zemljama kao baza proizvodnje zbog niske cene rada.

https://www.emmezeta.rs/

  1. SIMPO prodavnica nameštaja

SIMPO proizvođač nameštaja sa najdužom tradicijom i po izboru potrošača najomiljeniji nameštaj u Srbiji. Svakog dana naši vešti majstori, arhitekte, dizajneri, inženjeri, prodavci, monteri vredno rade kako bi najbolji nameštaj stigao do kupaca, do domova  u kojima nastaju najlepše porodične uspomene i  poslovnih prostora gde se ostvaruju stalni uspesi.

Jedna velika porodica koja stvara nameštaj koji ima dušu i čini posebnim domove i poslovne prostore širom Srbije i Evrope. Kupovinom SIMPO nameštaja ne dobijate samo komad nameštaja sa idealnim balansom kvaliteta, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti,  već unosite u svoj enterijer poseban duh i energiju.

Zadovoljstvo kupaca je najveća nagrada jer i oni čine deo naše velike porodice.

Kako kažu, ovo je nameštaj koji ima dušu.

http://www.simpo.rs/

  1. IKEA prodavnica nameštaja

Kompanija IKEA koja od leta 2017. konačno ima svoju prodavnicu u Srbiji (ako se ne računa kratka epizoda iz 1991.) – danas je jedan od najvećih globalnih konglomerata sa 183.000 zaposlenih u 392 prodavnice u 48 zemalja širom planete. Prihod kompanije u 2016. je bio 35 milijardi eura a profit 4.5 milijarde.

IKEA je otvorila manju prodavnicu 1991. godine na Novom Beogradu, baš u u blizini mnogih Belano apartmana na Novom Beogradu, preko puta hotela Hyatt Regency, priča mi nekoliko nedelja pred put Vladislav Lalić, regionalni direktor ove kompanije koji je radio za nju i tada, pre ravno 27 godina. Sankcije UN u maju 1992. godine onemogućile su dalji rad međunarodnim kompanijama koje su tek počele da pristižu na srpsko tržište i IKEA je morala da stavi katanac na svoj novobeogradski eksperiment. Prilikom odlaska, podelili su dvogodišnje plate svim radnicima (da im se nađe dok se ne snađu na zovi posao!) i rekli –

„Ako se ikada ponovo budemo vraćali, svi koji su radili te 1992. godine – imaće prednost pri zapošljavanju!“ 

Njihova „pretnja“ se ostvarila – IKEA se posle više od četvrt veka ovog leta vraća u Srbiju a neki od njenih radnika sa početka devedesetih – ponovo su dobili posao.

prodavnice namestaja

https://www.ikea.com/

  1. MATIS prodavnica nameštaja

MATIS GROUP je kompanija iz Ivanjice koja pod svojim okriljem ima 4 proizvodne firme za proizvodnju nameštaja. Matis – proizvodnja pločastog nameštaja, Matis Mebl – proizvodnja tapaciranog nameštaja, Matis WOOD – proizvodnja nameštaja od masiva i MatiSan – proizvodnja dušeka i jastuka. Zato su kvalitet, dizajn i pristupačnost prednost koju će svaki kupac prepoznati.

“Oseti razliku“, slogan je ali i inspiracija, kojim se u svaki od preko 1200 artikala koje proizvodi Matis Grupa unose principi kojima se rukovode od samih početaka.

Sa vizijom da bude regionalni lider u proizvodnji i kvalitetu kompanija MATIS GROUP u Srbiji ima 27 maloprodajnih salona MATIS nameštaja i preko 150 distributera. Izvoz je organizovan preko sopstvenih firmi u zemljama u okruženju gde imamo 5 salona nameštaja i distributere u 14 zemalja Evrope.

https://matis.rs/

USKORO:

  1. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

6 – 11 Novembar 2018

Radno vreme:
Uto – Sre
10:00 – 19:00h
Čet – Ned
10:00 – 20:00h

Iznajmljivanje stanova Beograd

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.