Top 5 agencija za limo servis u Beogradu

јун 8, 2022

Za poslovni svet iznajmljivanje automobila u Beogradu je već postalo česta pojava. U želji da se izbegne ćudljiv i neudoban javni prevoz, kao i taksi vozila koja nekad umeju da budu neprikladna, često se odlučuje za iznajmljivanje automobila koji će klijentu obezbediti slobodu kretanja, zaustavljanja i planiranja vremena. U agencijama za iznajmljivanje automobili su udobni, kvalitetni, održavani, servisirani i klijent ima apsolutnu podršku ljudi iz agencije za sve moguće situacije.

U poslednje vreme, iznajmljivanje automobila je podignuto i na viši nivo. Ukoliko su poslovne prilike značajnije, događaji na kojima treba da se pojavite glaurozniji ili pak ne želite sami da vozite kroz nepoznati grad i tražite slobodan parking, nego vam je potreban profesionalan vozač, imate prilike da iznajmite luksuzna vozila sa vozačem, takozvane limuzine.

Agencije koje iznajmljuju limuzine se nazivaju limo servisi, a mi vam predstavljamo najbolje u Beogradu.

Belgrade limo servis

U ovom servisu možete iznajmiti luksuzna vozila sa vozačem za različite prilike. Vozila nude potpuni komfor i uživanje uz profesionalnu uslugu luksuznog transfera. Iskusan tim vozača je tu da obezbedi bezbrižnu i udobnu vožnju do željene lokacije. Usluge koje su na raspolaganju klijentima su: poslovna putovanja, transfer do aerodroma, prevoz na značajne proslave i događaje, ali i panoramsko razgledanje Beograda, Novog Sada, kao i turistički obilazak vinskih tura na Oplencu i Fruškoj gori, ili šoping ture do Inđije. Šta god da je potrebno, ova agencija može to da ispuni jer je Beograd Limo i nastao sa ciljem da obezbedi najviši nivo usluga prevoza. Danas je to tim posvećenih profesionalaca koji povezuje korporativna preduzeća i domaće ili međunarodne putnike.

Executive car servise (ECS)

Ovu agenciju za iznajmljivanje limuzina karaketriše maksimalna orijentacija ka klijentu, pa je fokus upravo na tome šta je klijentu potrebno kako bi imao najbolju moguću uslugu. Tu su pre svega najnoviji modeli automobila renomiranih proizvođača, koji osim što odišu stilom i moći, daju i maksimalnu sigurnost i udobnost u vožnji. Automobili vas čekaju na mestu gde ste unapred zakazali, u vreme koje vam odgovara, pa je planiranje vremena uz pomoć ove agencije, vrlo jednostavno. Kod ove agencije cenovnik je jasno definisan, nema skrivenih troškova, a vozači koji su na usluzi su najbolji u svojoj branši. Dobri poznavaoci puteva,oni će vas na najbrži i najsigurniji način prevesti do željene destinacije, a opet, sa druge strane, radi se o osobama koje su kulturne, diskretne i izvanrednih ljudskih karakteristika.

U ECS limo servisu možete iznajmiti limuzine za nekoliko ljudi, ali i luksuzne kombije za čitav tim, ukoliko želite da putovanje sa poslovnim partnerima podignete na najviši mogući nivo. To takođe znači da će vam putovanje biti udobno i bez stresa, sa puno prostora i wi-fi mrežom tokom celog puta.

Golden Limo

Agencija Golden Limo postoji od 2003. godine i već skoro 20 godina bavi se iznajmljivanjem, kako luksuznih limuzina za poslovne i svečane prilike, tako i oldtajmera za potrebe raznih snimanja (filmova, spotova). U zavisnosti kakve ceremonije venčanja ili proslave planirate, ova agencija za iznajmljivanje vam može priuštiti da se pojavite u najnovijim modelima automobila jaguara ili kadilaka, ali i da zablistate u modelima iz prošlih vremena, kao što su vartburgovi ili mercedesovi modeli iz 20-ih i 30-ih godina prošlog veka.

Baš zbog tog VIP tretmana, ova agencija je prevashodno prepoznata kao dobro rešenje za svaku vrstu slavlja, kao što su venčanja, maturske večeri, rođendani, krštenja. Noćne žurke su uz ove limuzine prava stvar i jedinstveni način da se upozna puls Beograda! Stignite svuda na vreme, opustite se u vožnji, a najbolja stvar je što ne morate da brinete o kojoj čašici pića više.

Lider Limo

Premijum automobili, vrhunska usluga iznajmljivanja i odlično selektovani vozači su karakteristike ove agencije za iznajmljivanje limuzina. Ponudiće vam najbolji vid transfera za turiste, poslovni svet, ali i proslave i svečane prilike.

Vozni park koji je na raspolaganju je impresivan i pruža najveću moguću udobnost u vožnji. Sa druge strane tačnost, fleksibilnost, dobro poznavanje terena i puteva, činiće da vožnja protekne bez stresa i sa mogućnošću da se klijent posveti drugim, bitnijim stvarima. Vozači su diskretni, vrhunski profesionalci koji govore bar jedan svetski jezik i na raspolaganju su klijentu 24/7.

Za veće grupe dostupni su luksuzni minivanovi, a sva vozila su besprekorno održavana i servisirana tako da garantuju maksimalnu bezbednost u saobraćaju. Svako vozilo raspolaže besplatnom wi-fi mrežom, POS terminalom za plaćanje putem platnih kartica, kao i kompletnim pratećim aksesoarom.

Fontana limo servis

Agencija za iznajmljivanje Fontana limo servis nudi vam mogućnost da iznajmite luksuznu limuzinu sa vozačem i priuštite sebi potpuni komfor u vožnji. Prevoz će biti profesionalan u luksuznom vozilu, najvišeg kvaliteta. Bez obzira da li vam je potrebno vozilo za poslovno okupljanje, specijalni događaj ili želite da priredite specijalnoj osobi romantično iznenađenje, zahtevi klijenta će biti ispoštovani maksimalno i uz najveću diskreciju.

Limo servis nudi usluge transporta sa vozačem za sve posebne pilike u životu. Neka matzre, venčanja, momalčke i devojačke večeri, budu zaista nešto posebno, što se ne viđa svaki dan. Priuštite sebi VIP tretman i dopustite da budete zvezda večeri. Zablistajte u punom sjaju, kako i dolikuje, i dobro se provedite bez brige o transferu, prevozu i parkingu.

Za poslovne prilike tu su naši biznis modeli limuzina i usluge transfera do aerodroma sa tačnim planiranjem vremena koje lišava stresa i omogućava da se klijent fokusira na važnije stvari. Aerodromski transfer osim što je tačan, može i da vam dosta da uštedi jer nema dodatnih naplaćivanja oko ukrcavanja prtljaga i brige oko formiranja cene (kao što sa taksijem može da bude slučaj).

Limo servisi u Beogradu vam nude priliku da iskusite najbolji način prevoza u gradu – u ekskluzivni vozilima i sa profesionalnim vozačima koji odlično rade svoj posao. Ukoliko vam je potreban smeštaj za boravak u Beogradu, koji će biti kompatibilan sa limuzinama koje iznajmljujete, pogledajte listu luksuznih stanova koje možete iznajmiti preko agencije Belano. Njih karakteriše vrhunska udobnost, privlačan enterijer, odlične lokacije (centar grada, Dorćol, Belvil), ali i dobra zvučna izolacija koja garantuje mir i spokoj.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.