Potrčko dostave u Beogradu: 5 najboljih po ocenama korisnika

март 13, 2019
potrcko beograd

Vreme je danas sve dragoceniji resurs! Nemamo ga za bacanje. Vrlo često nismo ni svesni koliko nam vremena proleti i ostane protraćeno u redovima za hleb u pekari, jogurt i meso u prodavnici, a tek te saobraćajne gužve u gradu.

Čini se da, baš kad nam se najviše žuri, svako ko poseduje automobil u Beogradu, u tom trenutku negde je pošao, a tome svedoči i slučaj zvan “parking u Beogradu”. Ovo su sve stavke o kojima brinemo kada su u pitanju gosti Belano apartmana i naših stanova u centru grada, apartmana na Novom Beogradu i posebno smeštaja na Vračaru.

stan na dan u beogradu

Sve je više službi dostave, koje po povoljnim cenama nude izuzetno kvalitetnu i brzu uslugu. Među njihovim klijentima su starije i slabo pokretne osobe, majke sa malom decom, koje ne mogu izaći iz kuće kako bi obavile kupovinu. Rado ih pozivaju i svi oni čije je vreme novac i kojima se višestruko isplati da, dok oni obavljaju svoje poslove ili putuju do stana, neko umesto njih obavi kupovinu i na željenu adresu im donese apsolutno sve što može stati u njihova dostavna vozila.

Ukoliko želite nešto da prebacite do drugog kraja grada, potrčko će bez problema obaviti tu kurirsku uslugu, kako vi ne biste gubili živce.

Evo nekih od službi, koje su se posebno istakle brzinom svojih usluga, pristupačnim cenama i visokim kvalitetom.

  1. POTRČKO DOSTAVA

Kurirska služba, koja će vam na željenu adresu dopremiti šta god poručite. Bilo da je potrebno doneti hranu, piće, cveće, lekove, tehničku robu. Ukoliko ste bolesni, mrzi vas, obradovali su vas iznenadni gosti, nemate vremena – potrčko će uvek naći vremena za vaš zahtev i u najkraćem roku isporučiti šta treba.

Svoje cene formirali su prema zonama dostave i broju mesta, na koje treba svratiti u kupovinu. Pozovite ih na 011/6555-890 i 069/367-82-82 i zakažite potrčka. Posetite stranicu http://www.potrcko.com i izračunajte okvirnu cenu usluge. Na raspolaganju su vam na teritoriji čitavog Beograda, u sledećem vremenu:

Pon-pet 08-23h; Subota 12-23h; Nedelja 12-23h

Bitno je da znate i sledeće:

o             Za pošiljke teže od 5 kg plaća se dodatnih 30 rsd/kg

o             Svako dodatno stajanje naplaćuje se 150 rsd

o             Otkup do 5.000 din. se ne naplaćuje, preko 5.000 din. se naplaćuje 1% na cenu dostave.

o             Vrednosne pošiljke preko 12.000 din. se naplaćuju 3% na cenu dostave.

o             Ležarina se naplaćuje 80 din. po danu.

Nije sve u novcu! Ponekad vas vreme, izgubljeno na traženje parkinga ili prave radnje, ali i živci, koštaju mnogo više od usluge jednog potrčka, koji sve radi po vašem nalogu. Američka privredna komora, Coca Cola HBC Srbija, JP Srbijašume, Pfizer, Smart vision, UNIQA osiguranje,… samo su neki od mnogobrojnih, zadovoljnih klijenata.

  1. VAŠ POTRČKO

Na vaša vrata oni dostavljaju sve! Hranu iz gotovo svih beogradskih restorana, tehničku robu iz prodavnica, proizvode iz supermarketa. Čak i ukoliko ste zaboravili da uplatite tiket ili platite račune u Pošti, VAŠ POTRČKO i to radi. Zahvaljujući bezbednim i ispravnim vozilima, naši kuriri bez problema stižu u sve delove grada, po kiši, snegu, Suncu ili vetru.

Radno vreme:

Radni dani i subota: 08-00h; Nedelja: 12-00h

Na stranici http://www.vaspotrcko.rs izračunajte cenu prevoza željene robe, a na 062/82-55-717; 065/40-70-409 i 066/66-44-222 i zakažite dostavu.

Pritom, imajte na umu i sledeće:

  • Svaki prolazak kroz zonu se naplaćuje sa dodatnih 150 din.
  • Povrat dokumenata ili potpisane Dostavnice 150 din.
  • Cenovnik podrazumeva teret do 5kg a za veće kilaže naplaćuje se 20 din/kg.
  • Ležarina se tarifira 100 din po danu.
  • Ukoliko postoji zahtev koji nije obuhvaćen ponudom možete da ih kontaktirate da se dogovorite.
  1. KNK POTRČKO

Oni su ekspresna kurirska služba, što znači da svaki šaket preuzimaju na željenoj adresi i bez ikakvih usputnih stajanja, voze do mesta isporuke. Za pravna lica i redovne klijente, nude posebne popuste i pogodnosti, ali i mogućnost plaćanja preko računa.

Svi vi koji svoje poverenje poklonite upravo njima, možete računati na uslugu visokog kvaliteta. Koristeći kalkulator na njihovom sajtu http://www.knk-potrcko.com,  možete unapred izračunati cenu dosta, kao i svih propratnih troškova.

Kontaktirajte ih na 061/15-15-991 ili 064/88-999-69, u periodu 09-01h. Na raspolaganju su vam 365 dana u godini za sve dostave, od hrane i pića iz restorana, robe široke potrošnje, pa sve do hrane i poslastica za vašeg kućnog ljubimca. Sve što može stati u njihovo vozilo i čiji prenos nije zakonom zabranjen, oni će bez problema doći na željenu adresu, utovariti u prtljažnik i odvesti na adresu, koju vi odredite.

Imaju veoma uspešnu saradnju sa web portalom Klopa na klik, što znatno olakšava čitav postupak oko naručivanja . Ovo su neki od njihovih dodatnih uslova:

o             U slučaju preuzimanja pošiljki na više adresa svako stajanje u pravcu se naplaćuje 150 din

o             Vrednosne pošiljke se naplaćuju 1.5% od vrednosti pošiljke + cena dostave

o             Vrednosnom pošiljkom se smatra svaki paket čija je vrednost veća od 100 evra

o             Pošiljalac je dužan da naglasi da se radi o vrednosnoj pošiljci.

o             Cene dostave se podrazumevaju za pakete čija težina ne prelazi 5kg za svako prekoračenje težine dostava se dodatno naplaćuje 20 din po kilogramu

Oni, takođe, obavljaju dostavu paketa i pisama na čitavoj teritoriji Beograda, po sistemu ’’sad za sad’’. Ovo podrazumeva da kurir preuzeti paket direktno vozi na zadatu adresu, bez iakakvih usputnih zadržavanja. Svim svojim korisnicima nude uslugu slanja i preuzimanja paketa sa Beogradske autobuske stanice. Sve vrste paketa maksimalnog gabaritaa 1mx1m, bez obzira na sadržaj.

Sva pravna lica uživaće posebne pogodnosti, počevši od cena nižih i do 30%, prioritetnog vremena preuzimanja paketa, online praćenja ostvarenih vožnji, mogućnosti plaćanja na mesečnom i nedeljnom nivou, kao i mogućnosti plaćanja preko računa.

potrcko u beogradu dostavlja robu

  1. ALO POTRČKO

Ukoliko se ne nalazite u centru grada, možda ovo i nije baš najbolja ponuda za vas. Međutim, ukoliko se nalazite u centru Beograda, na Vračaru, Starom gradu ili Zvezdari, ALO potrčko je prava stvar za vas.

Skoncentrisani su na sam centar prestonice, što ih čini ekspresno brzim i pravim ekspertima da pronađu svaki kutak tog dela grada. Čega god da se u ovom trenutku setiti da vam je potrebno, oni mogu da vam donesu. Dobro, skoro sve! Hranu iz Meka, cigare, novine, poklone za dragu osobu, nešto iz apoteke… Funkcionišu po principu “dostave od vrata do vrata“ i izuzetno su povoljni, jer cena dostave po računu iznosi svega 400 dinara.

Pronađite ih na http://alopotrcko.com/ ili ih kontaktirajte na: 063/26-26-24 i 065/907-907-8.

Od ponedeljka do subote na raspolaganju su 09-02h, a nedeljom 12-00h.

Njihov moto je:

“Ako vam fali sitnica ili krupnica

problem rešava ALO potrčko

za par sekundica!

Ako vam se gricka nešto iz Meka

ili vam je daleko apoteka

ALO potrčko vaš poziv čeka!

Probajte i slobodno se ulenjite!“

  1. BeoPotrčko

‘’BeoPotrcko” je kurirska sluzba koja obavlja usluge iz svoje registrovane delatnosti za sva pravna I fizička lica na teritoriji grada Beograda.

Ono po čemu se BeoPotrčko razlikuje od drugih je obučeno I ljubazno osoblje, jedinstven pristup klijentima, prilagodjene cene, brzina, pouzdanost. BeoPotrcko će ispuniti svaku vašu želju ma koliko ona čudna bila. Navikli smo na najspecifičnije zahteve naših klijenata, nekad su baš maštoviti, a diskrecija je uvek zagarantovana!

Ponosni smo što je naša vizija, osvajanje tržišta, zadovoljstvo svih naših klijenata, kao I stvaranja brenda od ugleda u gradu Beogradu. Vršimo kućnu dostavu hrane I pića iz lokalnih restorana, lekova iz obližnjih apoteka, poklona, potrepština iz prodavnice, trafike I svega drugog što Vam je potrebno.

Ako nemate vremena, suviše je hladno ili toplo, imate goste, ne znate gde da kupite, nemate kako da donesete, bolesni ste, zaboravili ste nešto ili vas jednostavno mrzi, pozovite nas, rado ćemo odgovoriti na sve vaše zahteve! Uverite se u nase sposobnosti i brzinu. Pozovite već danas i postanite nas klijent.

BELANO Kontakt

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Ne morate gubiti vreme ukoliko ste u žurbi ili vam je nezgodno, iskoristite neke od potrcko Beograd usluga. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete rešenje u vašoj potrazi za stanom na dan, nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.