Pansioni za pse u Beogradu: 5 najboljih pet centara za smeštaj pasa

јануар 24, 2020

Pansioni za pse potrebni su nam često kada putujemo, bilo da idemo u inostranstvo ili da ne uspevamo da pronađemo pet-friendly smeštaj. Znamo da naši krzneni ljubimci zaslužuju da idu sa nama gde god mi krenemo, pa ma to bio odlazak na zasluženi odmor ili možda neko službeno putovanje, kongresni turizam ili spa i wellness vikend odnor, ali to nije uvek moguće.

Takođe znamo da naši ljubimci ne mogu ostati kod kuće sami, jer im je potrebna briga, nega, šetnja, ali i zabava. Ako želite najbolje rešenje za vašeg ljubimca, spremili smo vam listu od 5 opcija za pansione za pse u Beogradu.

1.5 Seasons smeštaj za pse

Smeštaj

5 seasons – hotel za pse nudi prirodno, sigurno i udobno okruženje za vašeg najboljeg prijatelja.

Rekreacija

Da psima nikad ne bude dosadno, tu su poljane za istrčavanje, poligon za igru i bazen za pse.

Trener

Da dobra kuca bude još bolja, osnovna i napredna dresura sa ličnim trenerom.

Prevoz

Psa dovozi i odvozi profesionalni vozač, u klimatizovanom vozilu, prilagođenom za bezbednu vožnju pasa.

Materijali

Kućice su napravljene od drveta, zaštićene prirodnom zaštitom, koja pruža maksimalnu udobnost i sigurnost gostima. Drvo leti pruža prijatnu temperaturu i izolaciju od vrućine, a zimi zadržava temperaturu od oko 15 stepeni. Nema dahtanja ni drhtanja.

Prostor

Krznati gosti preko godine žive u stanovima, pa im smeštaj u malim boksovima može biti stresan. Zato su ovde boksovi dovoljno visoki, 2 metra. Apartmani su različitih dimenzija već prema navikama i potrebama psa, da bi svaka kuca imala onoliko prostora koliko joj je potrebno.

Udobnost

Svi apartmani imaju prirodno dnevno svetlo i noćno svetlo, jer se čak i najhrabriji ponekad uplaše mraka. Posude za hranu i vodu su higijenski održive, a za kuce koje su navikle da spavaju na mekanom – imamo prostirke.

Privatnost

Ukoliko se tako dogovorite sa svojim psom, mogu da mu obezbede potpunu privatnost i da ga zaštite od bilo kakvog uznemiravanja kao pravu zvezdu. VIPas može da se igra sam ili sama i da provodi odmor tako da mu drugi psi ne smetaju.

2. HappyHouse čuvanje kućnih ljubimaca– pansioni za pse

„HappyHouse“ čuvanje kućnih ljubimaca  je pansion za čuvanje pasa malih i srednjih rasa. Nalazi se u mirnom delu Borče, kod Pupinovog mosta.

U ovoj srećnoj kući sve je podređeno ljubimcima koji pored udobnog smeštaja i ishrane imaju i 24-oročasovnu pažnju i nadzor. Smešten u kraju sa privatnim kućama, pansion „HappyHouse“ pruža idealne uslove za boravak Vašeg ljubimca, daleko od gradske buke i gužve. Ovi pansioni za pse su,po svim parametrima za preporuku.

24h dnevno brige o vašem ljubimcu

24h dnevno su na raspolaganju veterinarske usluge

24h dnevno pružanje beskrajne ljubavi

Vlasnici pansiona su veliki zaljubljenici u životinje, prvenstvenopse kojima su posvetili ceo život.

„HappyHouse“čuvanje kućnih ljubimaca organizuje se u 6 odvojenihboksova veselih boja i predviđeni su za smeštaj jednog psa. Svaki boksopremljen je krevetićem za psa, kao i činijama za vodu i hranu.

Higijena u boksovima je na visokom nivou. Važno je da se psi moguslobodno kretati i da u boksovima borave samo dok se hrane ili ako onitako žele. Kada je u pitanju ishrana vlasnici mogu doneti omiljenuhranu i poslastice za ljubimca ili da „HappyHouse“ nabaviodgovarajuću vrstu hrane uz određenu naknadu.

Pansion za pse „HappyHouse“ ima dvorište od 2 ara tako da psi mogu nesmetanoda trče i igraju se pod nadzorom osoblja. Pored travnate površine udvorištu postoji natkriveni deo pa su ljubimci na svežem vazduhu i kadje loše vreme.

Ono po čemu se pansion „HappyHouse“ izdvaja jeste stalna posvećenostljubimcima i 24-oročasovni nadzor. Ako je ljubimac navikao da spava udruštvu vlasnika postoji mogućnost da i to bude ispunjeno.

Cena čuvanja ljubimaca varira u zavisnosti od broja dana boravka upansionu i broja pasa. Za čuvanje više od jednog ljubimca odobrava sedodatni popust.

HappyHouse ima dugogodišnju saradnju sa vrhunskim stručnjacima izveterinarske ambulante Alfa Vet koji su nam na raspolaganju 24 časadnevno za sve hitne slučajeve.

U koliko postoji potreba za šišanjem u mogućnosti smo da Vašemljubimcu obezbedimo i grumera.

Prijem ljubimaca u pansion obavlja se do 20 časova.

3. Nora pansion

Pansion za pse Beograd „Nora“ je smešten u predivnom zelenilu Stare Lipovice, na samo 12 km od Vidikovca, a opet dovoljno daleko od gradske vreve i buke.

U ponudi su vanjski boksovi (svaki 4m2), predviđeni za smeštaj pasa srednje i male veličine, a NOVO u ponudi su i unutrašnji boksovi za smeštaj pasa u kućnim uslovima. Novonamešteni prostor  (19 m2) nalazi se u okviru našeg porodičnog doma i time obezbeđujemo stalan nadzor i neophodnu pažnju potrebnu Vašem ljubimcu, tj. da se oseća kao kod svoje kuće.

Da bi im boravak u pansionu bio što prijatniji, prostor je opremljen sadržajima koji svaki dom čine ugodnim i omiljenim mestom za život: puno prirodne svetlosti, grejanje, čiste i uredne ležaljke, gumene igračke, izležavanje na sofi uz TV i muziku…

Takođe, za igru i razonodu na raspolaganju im je ograđena zelena površina 3.5 ari (40 m x 9m) koja se redovno kosi i održava.

Svakodnevne šetnje po čistoj prirodi, trčkaranje po dvorištu, druženje u društvu ostalih pasa i ljubav prema životinjama učiniće svako odvajanje od Vas manje stresnim, a već sledećeg puta Vas ljubimac će se osećati kao da dolazi u svoj drugi dom 🙂

4. REA Taksi za ljubimce i hotel

Celokupan spisak potreba koje Vaš pas zahteva je zadovoljen na maksimalno profesionalan način. Možete ostaviti Vašeg ljubimca u hotelu koji je specijalno dizajniran za potrebe pasa.

Hotel se nalazi u Karađorđevoj ulici broj 212, u mirnom delu Ritopeka, što će učiniti da se i Vaš mezimac odmori od gradske buke, gužve, dima, smoga i sličnih negativnih strana gradskog života. Kada odsedne u ovom hotelu, gost (Vaš pas), se najpre upozna sa novom sredinom u koju je došao. Reč je o oko 7 ari dvorišta prepunog zelenila gde gosti mogu stalno da borave, šetaju se, igraju se, trče, skaču…

Hotel za pse Beograd

Mirno okruženje, mnogo zelenila, svežeg vazduha prijaće Vašem ljubimcu da trenutke koje provede u pansionu bude srećan i zadovoljan, a vi kao vlasnici psa još zadovoljniji. Kapacitet hotela za pse REA Beograd je 30 pasa. Pansion za pse REA nudi prirodno, sigurno i udobno okruženje za vašeg najboljeg prijatelja. Hotel je opremljen prostorom za rekreaciju. Poligon za igru i travnjak za istrčavanje učiniće gostima hotela izuzetne trenutke. Da Vaša kuca bude još bolja, ovde postoje i odlični lični treneri za dresuru pasa.

Hotel REA Vam nudi i Pet taxi gde Vašeg ljubimca odvozi i dovozi profesionalni vozač u opremljenom klimatizovanom vozilu za prevoz pasa, pružajući mu vrhunsku udobnost i bezbednost.

Smeštaj u hotelu za pse REA ima prirodno dnevno svetlo, kao i noćno svetlo da se ne bi neke kuce plašile mraka. Posude za hranu i piće su higijenski održavane, a za osetljive kuce poseduju mekane prostirke za miran san. Smeštaj je vrlo komforan i obezbeđuje onoliko prostora koliko je kucama potrebno. Ukoliko Vaš pas želi privatnost, u ponudi je i zaseban apartman, koji će ga zaštititi od bilo kakvog uznemiravanja. Vaš pas će tada moći da se igra sam i provodi odmor bez ometanja od strane drugih pasa.

BRIGA O PSIMA U HOTELU

Pansioni za pse Beograd

U okviru hotela za pse REA veliku pažnju posvećujemo druženju pasa, te stoga vodimo računa ko će se sa kim igrati. Gosti hotela su kategorisani u dve grupe:

Grupu malih (pitomijih) pasa i

Grupu velikih (opasnijih) rasa pasa.

Opasnije rase pasa ne mešamo sa pitomima, da se ne bi desile nepredviđene nevolje. Igra, šetnja i ostale aktivnosti se odvijaju isključivo između pripadnika iste grupe kako bi gosti hotela imali što lepši ugođaj, a naši animatori i treneri imaju osmišljene celodnevne aktivnosti.

Radi bezbednosti Vašeg psa ceo hotel za pse REA u Beogradu je pod video nadzorom 24h.

5. Centar za pse Jasenak

U sklopu Centra za pse i mačke Jasenak, nalazi se i pansion za pse. Specijalizovan je za smeštaj pasa koji zahtevaju duže lečenje, starih pasa koji zahtevaju određenu medicinsku negu i pasa koji se udomljavaju. Svi psi u pansionu su spašeni sa ulice i svakim danom se ovde trude da im vrate veru u ljude, u ljubav, u život.  Ono čemu streme je da odavde odu zdravi, srećni, oporavljeni – u svoje nove domove gde će dobiti svu potrebnu ljubav i pažnju.

HOTELSKI SMEŠTAJ

Ukoliko putujete na odmor ili na kraći službeni put, a niste u mogućnosti da Vašeg ljubimca povedete sa sobom, Centar za pse i mačke Jasenak je idealno mesto. Ovi pansioni za pse su takođe za preporuku.

Istrčavanje, priroda i druženje učiniće da Vašem psu dani do Vašeg povratka brže i lepše prođu.

Kapacitet pansiona

Pansion je smešten na 20 ari, i nalazi se u sklopu veterinarske ambulante i privatne kuće. Ovakva formacija nam omogućava da uz pse budemo 24 sata. Svaki pas ima svoje mesto za spavanje i sve je prilagođeno njihovoj veličini. Na svim apartmanima je urađena toplotna izolacija. Boksevi su danju otvoreni, te psi mogi slobodno da se kreću gde god požele, i to na zelenoj površini od 20 ari. Mogu slobodno da uđu i izađu iz jedne jedinice u drugu. Leti su svi uglavnom u hladovini, a oni koji vole da se kupaju za njih su obezbeđene kadice/mini bazenčići. U planu je i uvođenje video nadzora.

Veterinarska nega

Dr vet. med Zoran Dragaš

Svi psi imaju kompletnu veterinarsku negu, 24/7 od 00 do 24h. Pored redovne vakcinacije, svaki pas se po dolasku u pansion podvrgava kompletnom kliničkom pregledu kako bi se utvrdilo fizičko stanje psa. Meri se težina, određuje se način ishrane i broj obroka, kao i količina. Rade se i obavezne analize na srčanog crva kao i analiza krvi – ukoliko je potrebna.

Svaki pas koji se nalazi u pansionskom smeštaju u Centru za pse i mačke Jasenak je čipovan, vakcinisan protiv besnila, protiv zaraznih bolesti i sterilisan/kastriran. Takođe, svi psi su tretirani protiv buva i krpelja, kao protiv unutrašnjih parazita.

Ishrana

Psi koji imaju problema sa težinom i koji su u pansion primljeni u lošem fizičkom stanju imaju specijalan režim ishrane propisan od strane veterinara, a u skladu sa fizičkim stanjem psa.

Štenci: 3 puta dnevno u 08:00h, 14:00h i 19:00h

Odrasli psi: dva puta dnevno, u 08:00 i 19:00h

Tip hrane: granulirana i konzervirana hrana

Vitamini: dnevno, u skladu sa kilažom

Poslastice: dnevno, prilikom igre, kao nagrada

Socijalizacija i program rehabilitacije

S obzirom da su u pansionu smešteni samo napušteni psi, ukoliko postoji neka trauma kod psa – kao posledica života na ulici – bave se i rehabilitacijom pasa i njihovom ponovnom socijalizacijom. Svi psi su pušteni tokom celog dana, druže se i igraju. Prilikom dolaska novog člana ekipe – svaki pas se posebno, jedan po jedan pušta na igralište i upoznaje sa novopridošlicom.

Higijena

Boksevi i apartmani se održavaju i čiste na dnevnom nivou, kao i zelene i betonske površine.

BELANO Kontakt

Ako putujete uskoro i tražite pansion za kućnog ljubimca, potražite neki od ovih, a za smeštaj u Beogradu, preporuku za to gde da pronađete pomoć tokom vašeg boravka i želite da se dobro provedete tokom nekog važnog događaja u glavnom gradu, ili da pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu, na temu pansioni za pse.

Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.