Pansioni za mačke: Najboljih 5 u glavnom gradu po našoj preporuci

децембар 27, 2021

Mačke su vrlo specifični ljubimci. Mačke ne vole da putuju, specifične su i teške za dresiranje. Mnogi ljudi koji pokušaju da povedu mačku s njima na odmor, provešće većinu svog vremena u potrazi za svojim pobeglim kućnim ljubimcem. Ako i vi planirate da idete na godišnji odmor, vikend ili vam ne odgovara da vaša mačka bude sama dok ste vi na poslu, a ne želite da poverite brigu o vašim ljubimcima komšijama ili prijateljima, pansioni za mačke su pravo rešenje za vas.

U Beogradu ih ima izvanrednih, a mi vam preporučujemo 5 najboljih.

PANSION ZA MAČKE CAT HOUSE

Predstavljamo vam najbolji pansion za mačke u Beogradu i okolini. Ovde možete da budete sigurni da je za vaše kućne ljubimce obezbeđena najbolja usluga u pogledu smeštaja, hrane, nege, veterinarske zaštite. Stalni gosti imaju popust pri plaćanju.

Pansion se nalazi na Viidkovcu i u preko 80 kvadrata omogućuju vašim mačkama da slobodno šetaju i budu u društvu drugih mačaka. Ovde ne postoje kavezi, a smeštaj je opremljen udobnim krevetićima, igralkama, penjalicama. Ishrana je najkvalitetnija i na njoj se ne štedi. Pansion se služi najkvalitetnijim posipom kako se ne bi osećali mirisi.

Veterinar je dostupan 24 sata.HAPPY CAT

Brigu o svojoj mački za vreme odsustva možete poveriti I ovom pansionu. Nalazi se u ulici Patrijarha Varnave 43, u veoma mirnom i lepom delu grada Beograda. Idealan smeštaj za čuvanje ljubimca u veoma prijatnom ambijentu koji će na vaše veliko zadovoljstvo učiniti da mace ne osete previše vaše odsustvo.

Ukoliko morate negde da putujete a niste u mogućnosti da mačku povedete sa sobom, ovaj pansion za čuvanje mačaka vam izlazi u susret. Veoma udoban i komforan smeštaj u pansionu „Happy Cat“ i sva pažnja koju zaposleni pružaju vašem ljubimcu, olakšaće mu vreme koje provodi odvojeno od Vas.

Pansion za mačke „Happy Cat“ pruža dom individualnim mačkama, malim porodicama, starijim macama, mačkama sa posebnim dijetama i dijabetesom. U zavisnosti od toga da li želite da sami izaberete hranu za Vašu macu ili da se mi postaramo za to, naš pansion Vam nudi najkvalitetniju hranu za mačke u zavisnosti od njenog uzrasa, rase, fizičkih aktivnosti i fiziološkog stanja u kom se nalazi.

Pansion za mačke „Happy Cat“ pod stalnim je video nazdorom, kako bi se postigla maksimalna bezbednost ljubimaca. O zdravlju Vaše mačke brinu se stručni visoko profesionalni veterinari u okviru pansiona.

GUTAVET

Ovaj hotel za pse i mačke se nalazi u zelenom pojasu Grada Beograda na samo 7km od centra grada. Psi i mačke su smešteni u novoizgrađenom objektu koji je projektovan i izgrađen po najnovijim engleskim standardima za odgajivačnice i pansione. U objektu je obezbeđeno električno napajanje, ventilacija, voda, grejanje, PVC stolarija. Svaki ljubimac ima zaseban boks.

Spolja se nalazi ograđen proctor za istrčavanje,igru I poseban deo za obavljanje fizioloških potreba. Sve vreme boravka u pansionu ljubimac uživa uz veterinarski nadzor i negu. Ovde pružaju i usluge kupanja I higijenskog šišanja za vreme boravka kod nas

Pet sitting

Pored čuvanja ljubimaca u hotelu, nude i usluge čuvanja kod kuće.

ŠAPICA 011

Pansion za Mačke Šapica 011 je idealno mesto za čuvanje mačaka. Kao vlasnici mačaka znamo koliko je teško pronaći pouzdano mesto i ljude gde bez brige možete ostaviti mezimce dok ste na putu ili odmoru. Cilj Pansiona za Mačke Šapica 011 je da sa znanjem, veštinom i profesionalnošću pruži vrhunski kvalitet usluge čuvanja i nege za Vaše mace kao i bezbedno okruženje, a Vi ćete biti opušteni jer se Vaša maca nalazi u pravim rukama. Vreme koje će ljubimac provesti na ovom mestu biti opuštajuće, prijatno, puno ljubavi i igre. Po potrebi je obezbeđena veterinarska služba. U koliko se uželite Vaše mace ili želite da se informišete o njoj, dostupni smo putem: telefona, SMS, Skype, Facebook i FaceTime.

Prostor za boravak mačaka je posebno dizajniran u stanu od 80m2, čist, svetao i klimatizovan tako da u zavisnosti od godišnjeg doba uvek održava idealnu temperaturu, opremljen je sa puno igračaka, krevetićima, stalcima i penjalicama za mace, kućicama, grebalicama, hranilicama, TV, prijatnom muzikom, poslasticama za mace (mogućnost da sami izaberete proizvođača hrane za mace), filtrirana voda, mačija trava.

U zavisnosti da li je vaša maca društvena ili ne ona će biti adekvatno smeštena, napominjem da u pansionu nema boksova za mačke, nego se slobodno kreću po prostorijama. Naš objekat je obezbeđen sa video nadzorom i alarmom radi bezbednosti i zaštite od krađe.  

CAT CITY

Kratko i jasno: hotel je kapaciteta od 200 metara kvadratnih i ima 3 ograđene i potpuno bezbedne terase. Otvoreni su od 2013. godine i za ovo vreme ugostili veliki broj mačaka, čak 600 njih iz Srbije i inostranstva. Iskustva su više nego pozitivna.

Mačke se čuvaju od nekoliko dana, pa čak i do nekoliko godina. Briga o njima je najkvalitetnija moguća, što vama kao vlasniku predstavlja brigu manje. Ukoliko morate da otputujete, više ne treba da brinete. Postoji pansion koji se brine da vaša mačka bude sbrinuta i srećna.

U pansionu ne spajaju mačke. Cat City brine o macama u skladu sa Zakonom i svetskim standardima, koji ne preporučuju spajanje maca iz zdravstvenih i bezbednosnih razloga.

PANSION ZA MAČKE LE PETIT HOTEL BEOGRAD

Pansion za mačke Le PETit Hotel je premium pansion za smeštaj mačaka u Beogradu. U ovom hotelu su od 2011. čuvali i sačuvali više stotina maca. Ako putujete, renovirate kuću, očekujete goste – ovo je pravo mesto za smeštaj vašeg ljubimčeta!

Pansion se nalazi u kući okruženoj zelenilom u beogradskom naselju Vidikovac. Mace u pansionu su slobodne i provode vreme u udobnom i potpuno sigurnom prostoru, u društvu domaćina i drugih mačaka. Pansion ima video-nadzor, svi prozori su obezbeđeni čeličnim mrežama,  sve prostorije su klimatizovane i ne puši se. Mačkama se služi Natural & Delicious, ultra-premium grain-free hrana. U toaletima je antibakterijski pelet na bazi drveta. Mačkama su na raspolaganju igračke, penjalice, grebalice, a mirisi i zvuci ih podsećaju na dom. 

Mačke su izuzetno oprezna ali i veoma društvena bića. Zato im možete pružiti lep osećaj i adekvatnu brigu u pansionima u Beogradu. U ponudi Belano apartmana ima veliki broj  pet friendly smeštaja. Oni su udobni, komforni, dobro osvetljeni i predstavljaće pravi raj za vas i vašeg ljubimca. Uverite se i sami.

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.