Oftalmološke ordinacije u Beogradu: 3 najpouzdanije klinike za pregled očiju

октобар 6, 2019
Oftalmološke ordinacije u Beogradu 3 najpouzdanije klinike za pregled očiju

Bilo da imate problem sa vidom ili možda prosto želite da uradite preventivni očni pregled, biće vam potrebna oftalmološka ordinacija u Beogradu. Na ovoj strani su „oftalmološke ordinacije Beograd“ i to po vašem izboru.

Beogradske očne ordinacije, njihovi kontakt podaci, kao i detaljni opisi rešavanja problema sa vidom ili očima ukoliko ih imate. U životu nemamo mnogo vremena za prebiranje široke ponude koje su u ponudi kada su u pitanju očne ordinacije u Beogradu, pogledajte u kom delu grada se koja nalazi i izaberite sebi najbližu očnu ordinaciju, ili ih ciljno potražite u nekom delu Beograda.

Po tom principu i mi preporučujemo gostima Belano apartmana i naših smeštaja u Beogradu očne ordinacije ukoliko su im neophodne, ukoliko imaju problem, a na putovanjima se to ponekad svakako dešava. Dobro je znati da ste uz Belano apartmane zaštićeni, ne samo ako planirate da posetite neki najbolji restoran u Beogradu, posetite neku od konferencija u Beogradu ili sajam u Beogradu, već i ukoliko vam je potreban savet i pmoć u svako doba dana ili noći.

.

1. Očna bolnica Sveti vid

SPECIJALNA BOLNICA SVETI VID je prepoznatljivo ime u svetskoj oftalmologiji. Posvećena je kompletnoj savremenoj oftalmologiji dece i odraslih. Dobitnik je najviših međunarodnih nagrada za vrhunsku hirurgiju oka, a njihov stručni tim je čak dva puta proglašen za najbolje hirurge na svetu u domenu operacije katarakte!

Bolnica je smeštena u užem centru grada, u Dobračinoj ulici br. 27, blizu Belano apartmana kod Trga Republike i Narodnog pozorišta, odnosno stanova u centru Beograda. Obuhvata prostor od 1200 m2, sa više ordinacija i čekaonica, brojnim dijagnostičkim kabinetima za osnovnu i prateću dijagnostiku, operacionim blokom, laser centrom, kabinetom za kardiologiju, stacionarom, optikom, kabinetom za kontaktologiju i Low Vision centrom.

Opremljena po visokim svetskim standarima, uz visoko edukovan tim, dala je neophodne smernice daljem razvoju oftalmologije, pomerajući granice ka višim mogućnostima Specijalna bolnica SVETI VID formirana je 1997. godine. Njenim nastankom nastupa nova era domaće oftalmologije. Ideja je bila da se osavremeni domaća oftalmologija i na najbolji i najbrži način prevaziđe decenijumska praznina koja je vladala u domaćim oftalmološkim krugovima.

Pružajući mogućnost novih, svrsishodnih rešenja, a ne “hirurgiju radi hirurgije“, SVETI VID je postao institucija i ime koje je sinonim za visokokvalitetnu savremenu oftalmologiju. Umesto da se za kvalitetom traga u inostranstvu, savremena kvalitetna oftalmologija zaživela je u srcu Beograda. Specijalna bolnica SVETI VID, od osnivanja pa nadalje, uvodi u našu zemlju najnoviju vrhunsku tehnologiju i vodeće hirurške i dijagnostičke metode za rešavanje problema na oku. Na ovaj način se domaćoj oftalmologiji nameću novi, savremeni stavovi i standardi u lečenju očnih oboljenja, sa većim efektom po očuvanje vidne funkcije i time postavljaju smernice razvoju domaće oftalmologije.

Kontakt  – Specijalna bolnica SVETI VID

Dobračina 27, 11000 Beograd, Srbija

Tel:

+381 (0)11 328 37 37

+381 (0)11 328 33 87

Mob:

+381 (0)69 328 37 37

+381 (0)69 328 33 87

Fax:

+381 (0)11 26 222 86

E-mail:

hospital@svetivid.com

Radno vreme:

08 – 20h Ponedeljak – Subota

Optika SVETI VID

Dobračina 27, II sprat, 11000 Beograd, Srbija

Tel:

+381 (0)11 262 26 47

E-mail:

optika@svetivid.com

Radno vreme:

08 – 20h Ponedeljak – Subota

2. Oculus klinika za oftamoloiju

Oftalmološka ordinacija Beograd „Oculus“ počela je sa radom 1989 godine. Decenijska liderska pozicija u bavljenju kontaktnim sočivima i težnja za stalnim napredovanjem rezultirala je otvaranjem Oculus Specijalne bolnice 2006 godine. Prateći svoju misiju da je profesionalnost i briga o pacijentu naš imperativ za kratko vreme uspeli smo da se visoko pozicioniramo na polju oftalmologije. Oculus danas, osim Specijalne bolnice ima još 15 savremeno opremljenih ordinacija širom Srbije.

Pružanje zdravstvene nege najvišeg kvaliteta i postojanost u posvećenosti očuvanja i poboljšanja vida i kvaliteta života pacijenta. Dalje usavršavanje i uvodjenje najsavremenije opreme sledeći svetske standarde u modernoj medicini obezbeđuje kvalitet. Ekspertski tim oftalmologa, najsavremenije dijagnostike metode i vrhunske hirurške mogućnosti dopuštaju da prate najsavremenije aspekte moderne medicine. Profesionalizam, stručnost i empatija kao odgovor na potrebe pacijenta i stalni napredak i kreativnost u procesu lečenja i nege. Liderstvo u struci, ostvarivanje pozicije referentnog oftalmološkog centra na dobrobit pacijenata i zajednice.

Idealan izbor za goste Belano apartmana na Novom Beogradu.

.

Kontakt Oculus Klinike

Specijalna bolnica

+381 11 3119176

+381 11 3119177

+381 11 3119178

+381 63 1090154

Bulevar Mihajla Pupina 10v

11070 Novi Beograd

Optički centar Stari Merkator

+381 11 2605407

+381 11 2605505

+381 63 1090326

Palmira Toljatija 5/I

11070 Novi Beograd

Optički centar Knez Mihailova

+381 11 2630741

+381 11 2633449

+381 63 1090614

Knez Mihailova 6/V

11158 Stari Grad, Beograd

3. LENSOPTIC-multifokal centar – Specijalistička oftalmološka ordinacija i optičke prodavnice

LENSOPTIC-multifokal centar,optički i oftalmološki koncept osnovan 1995 godine u Beogradu. Savršeno uigran tim stručnjaka iz sledećih oblasti:oftalmologija ,kontaktologija i optika ,posluje na dve lokacije u Beogradu.
Delokrug rada LENSOPTICA-a čine specijalistički oftalmološki pregledi, maloprodaja oftamoloških pomagala kao što su naočare za vid, kontaktna sočiva,dioptrijska plastika,sunčana stakla,naočara za sunce kao i sve vrste ugradnji i poravki okvira. LENSOPTIC-multifokal centar, čine dve specijalizovane optičke prodavnice i savremena oftalmološka ordinacija. Koncept je osmišljen da kupcu-pacijentu omogući oftalmološku i optičku uslugu „SVE NA JEDNOM MESTU“ koja uključuje kompletan oftalmološki pregled  i to za naočare ili kontaktna sočiva, savet sa lekarima oko odabira tipa i vrste optičkih pomagala (naočare ili kontaktna sočiva) stručna prodaja: naočare, kontaktna sočiva, dioptrijska stakla /plastika, rastvori za čuvanje i održavanje kontaktnih sočiva, kao i sprovođenje obuke za bezbedno rukovanje i nošenje kontaktnih sočiva.

SPECIJALISTIČKI OFTALMOŠKI PREGLEDI

-Određivanje dioptrije i prepisivanje optičkog pomagala:naočare za vid ili kontaktna sočiva. Dijagnostika,lečenje i praćenje bolesti oka. Kompjuterizovano vidno polje,kornealna topografija,aplanaciona tonometrija(merenje očnog pritiska).Dijagnostika promena kod dijabetesa,povišenog krvnog pritiska,visoke kratkovidoosti.Strabološki pregledi(razrokost),isihara test-određivanje kolornog vida,gonioskopija(pregled komornog ugla),ekspresija i tuširanje kapaka-blefaritis i disfunkcija žlezda,određivanje kvaliteta suza.Konsultativni i opšti-sistematski pregledi za firme i pojedince,kao i po potrebi upućivanje u druge usko-specijalizovane ustanove sa kojima očna kuća ima medicinsku saradnju.

.

U ponudi su i najnovije generacije polutvrdih GP(gaspermeabilnih sočiva),savremenog dizajna-sferična,asferična,torična i konična kontaktna sočiva. Kontaktna sočiva svetskih proizvođača u ponudi:SOLECO,BOSTON,OPTIX,BAUSCH&LOMB,ALCON. Fitovanje  i stručna pomoć za nosioce polutvrdih kontaktnih sočiva –obuka za nošenje  i rukovanje (stavljanje, skidanje, čišćenje).

Meka kontaktna sočiva u ponudi su najnovije generacije materijala i dizajna svih renomiranih svetskih proizvođača;BAUSCH & LOMB , CIBA VISION , ALCON , HYDRON , COOPER VISION , LEDASOFT .

U ponudi LENSOPTIC-multifokal centra imaju veliki izbor svetskih proizvođača naočara za vid i dioptrijskih stakala i plastike, a od brendova su tu Ray Ban, Vogue, Laura Biagiotti, Police, Furla, Miss Sixty, Guess, Gant, Gucci. Najnovije legure i materijali koji su zastupljeni na svetskom tržištu su dostupni u optičkim prodavnicama – legue aluminijum,titanijuma,polikarbonatne kompresovane plastike,kombinacija metal-drvo kod naočara za vid.
Kod dioptrijske plastike u ponudi su svi slojevi zaštite, pa nude antireflex plastiku sa hard slojem protiv grebanja,hidrofobnim slojem protiv magljenja kao i EMI sloj protiv kompjuteskog zračenja, a bave se i popravkom i servisom naočara i okvira.

Kontakt :

Lensoptic Specijalistička optička prodavnica – Centar

Svetogorska 50/II 11000 Beograd

011 323 60 29

Lensoptic Specijalistička oftalmološka ordinacija

Svetogorska 50/II 11000 Beograd

011 324 11 77

Lensoptic Specijalistička optička prodavnica – Novi Beograd

Goce Delčeva 27/13 11000 Beograd

011 319 55 09

BELANO APARTMANI Kontakt

A ako dolazite u Srbiju kako biste upoznali ovaj grad i tražite apartman u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete najbolji i jeftin smeštaj u Beogradu ili pronađete sve što želite kako bi vaše iskustvo u Beogradu bilo kompletno, slobodno nas kontaktirajte.

.

A ako tražite smeštaj u Beogradu, želite preporuku za to gde da pronađete idealan lokal u Beogradu i opustite se, doživite novi duh Beograda tokom svog boravka u našim apartmanima u Beogradu, da se dobro provedete ili pronađete sve što želite kako biste vaše vreme u Beogradu najbolje iskoristili, tu smo za vas. Pogledajte naše predloge na Belano Blogu.

Nadamo se da smo vas inspirisali da prenoćište u Beogradu pronađete i u stanovima u centru grada, da svoju jutarnju kafu popijete sa stilom, pronađete savršeni filmski klasik ili otkrijete novi način uživanja u ovoj umetnosti, a nakon uživanja u brojnim beogradskim lokalima informišite se na Belano blog sekciji o ostalim zanimljivostima vezanim za Beograd. Slobodno nas kontaktirajte i rezervišite smeštaj putem:

Belano email: office@belano.rs

Belano telefoni: +381 60 55 66 509 , +381 66 55 66 509, +381 11 36 77 773

Author

Belano Apartmani.

+381 66 55 66 509
office@belano.rs

Belano apartmani nude ugodan smeštaj u Beogradu tokom cele godine, svima kojima je osećaj vlastitog doma najvažniji na njihovim putovanjima. Prijatan enterijer, atraktivne lokacije, pristupačne cene i domaćinska usluga su ono što Belano apartmane izdvaja od drugih agencija!

Comments are closed here.